Венци Чикагото : НАД 2 МИЛИАРДА ЕВРО са НАГЛАСЕНИ от ГЛУТНИЦАТА на ДЖЕНДЪРА – ПСИХОПАТ и ПЕДОФИЛ – БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ по ЗАДКУЛИСНИЯ ПРОЕКТ  БЪЛГАРИЯ да СТАНЕ ПРЕЗИДЕНСТКА РЕПУБЛИКА…!?!?!?!

Венци Чикагото : НАД 2 МИЛИАРДА ЕВРО са НАГЛАСЕНИ от ГЛУТНИЦАТА на ДЖЕНДЪРА – ПСИХОПАТ и ПЕДОФИЛ – БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ по ЗАДКУЛИСНИЯ ПРОЕКТ  БЪЛГА...

!!! ВЕНЦИ ЧИКАГОТО : НЯМА ПЛАН да се СЪЗДАДЕ ДЕЙСТВАЩ ОРГАН за БОРБА с КОРУПЦИЯТА по ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ на ВЛАСТТА…!!! КОГАТО НЯКОЙ ВИ ГОВОРИ ТАКА, СЛАГАЙТЕ РОЗОВИТЕ ШАПКИ и ОЧИЛА…
Венци Ангелов : Преди една година казах за Румен Радев…
ЕКСКЛУЗИВНО : ИСПАНСКИ НАЦИОНАЛИСТИ ПЛАЩАТ по…


Венци Чикагото : НАД 2 МИЛИАРДА ЕВРО са НАГЛАСЕНИ от ГЛУТНИЦАТА на ДЖЕНДЪРА – ПСИХОПАТ и ПЕДОФИЛ – БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ по ЗАДКУЛИСНИЯ ПРОЕКТ  БЪЛГАРИЯ да СТАНЕ ПРЕЗИДЕНСТКА РЕПУБЛИКА…!?!?!?!
ТЕЛЕВИЗИОННИЯТ САТАНИНСКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЕКТ на ДЖЕНДЪРА – СЛАВИ ТРИФОНОВ и МАСОНА от ДС -БОЖИДАР ДИМИТРОВ са ГЛАЗУРКАТА на ПРОЕКТА….!?!?!?!?
ПОКУПКАТА на ЧЕЗ от ГЛУТНИЦА на ДЖЕНДЪРА – БОРИСОВ е ВАЖНА ЧАСТ от ПЛАНА – КУПЕН, КОНТРОЛИРАН и НАТИСНАТ ВОТ на СЛЕДВАЩИТЕ ПРЕДСРОЧНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ….!?!?!?!

В пълен ход е плана на Глутница на Джендъра – педофил, психопат и социопат – Бойко Методиев Борисов да се смени сегашният конституционен ред и да се премине към президентска република , подобна на Турция.

За целта са заделени умопромачителните над 2 МИЛИАРДА ЕВРО, пари откраднати от народа на България .
Това е единственият вариант при който, живота на сегашният председателстващ съвета на Европа джендъра Борисов да се запази, като бъде избран за Президент на Република България, при вече сменен конституционен ред.
Телевизонният политически проект на Слави Трифонов и прикрепилият се към него Божидар Димитров са част от този план…!?!?!

Покупката на ЧЕЗ от Глутницата на джендъра Бойко Методиев Борисов чрез перфектно изпипана схема играе също така важна роля, тъй като тя ще контролира  доставката на електроенергия на  над 2 милиона потребители и чрез тази дейност лесно и безнаказано може да се осъществи купен и корпоративен вот, чрез оказване на натиск и рекет над потребителите от компанията, опрощаване на сметки за ток за няколко месеца и други изпипани и работещи схеми….!?!?!?!

ДАНС следи всяка една публикация във фейсбук по отношение на промяна на Конституционния правов ред в страната с Президентска Република…!?!?!?
Всеки един потребител на Фейсбук споделящ публикации на тема -президентска република и  изразен коментар в тази насока се документира….!?!?!

Подкрепящите тази  тази промяна, превъзбудени от изказванията на Президента -Румен Радев става неволен участник в плана на задкулисието….!?!?!?

ВНИМАНИЕ : Президента – Румен Рсдв не е участник в този план…!?!?!?!

Смяната на Конституционният ред в страната ще е възможен тогава, когато Рапона – джендър -психопат и социопат – БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ има подкрепящо плана квалифицирано мнозинство в Парламента от 180 депутата, което да направи съответното предложение и се отиде на нови избори за избор на Велико Народно събрание, което ще приеме промяната в Конституцията на Република България с обикновено мнозинство от 121 депутата…!?!?!

Властта в ръцете на ДИКТАТОРА -джендър Психопат и СОЦИОПАТ – Бойко Методиев Борисов за 5 години като Президент на Република България ще го прави абсолютен властелин на всички власти – изпълнителна, съдебна и законодателна, тъй като той ще назначава Министър Председателя на страната, а парламента ще има единствено и само законодателна инициатива, съдебната система – съд и прокуратура отдавна са овладени и са  под контрол….!?!?!?!

Скъпи Приятели, Скъпи Братя и Сестри..!!!

Сайта BASTA е абсолютно независим, разчитаме на вашата милостиня, на вашите добри човешки сърца за да разширяваме нашата изобличиелна дейност , за да изобличаваме – лъжата, измамата и гигантската манипулация , която ни прави глупци и слепци…!!! Искаме дроновете на сайта BASTA да литнат СВОБОДНО и да достигнат всяка точка на Родината ни..

Очакаваме Вашата милостиня към нашия , народния сайт BASTA..!!

ДАРИ НИ !

Ако искате да изразите вашето възмущение от направата и несправедливостта, която ви дерзае, то подайте фактологически информация на нашия сайт…Ако вие искате да останете анонимен, то това ваше желание ще бъде изпълнено.. Изобличи всички Корумпирани боклуци , които са паразитите на Народа на България..!!!

СИГНАЛИЗИРАЙ !!!

COMMENTS

WORDPRESS: 0