BASTANEWS : СТАНЕТЕ ЧАСТ от ” ДВИЖЕНИЕТО  на  СЪПРОТИВАТА ” – ” THE RESISTANСE  MOVEMENT “…!?!?! ВРЕМЕТО на ЧЕРНИЯТ КАБАЛ и ИЛЮМИНАТИТЕ е КЪМ СВОЯ КРАЙ….!?!?! / ВИДЕО /

BASTANEWS : СТАНЕТЕ ЧАСТ от ” ДВИЖЕНИЕТО  на  СЪПРОТИВАТА ” – ” THE RESISTANСE  MOVEMENT “…!?!?! ВРЕМЕТО на ЧЕРНИЯТ КАБАЛ и ИЛЮМИНАТИТЕ е КЪМ СВОЯ КРА...

Венци Чикагото : РУСНАЦИТЕ НАБЛЮДАВАТ НИБУРУ…
!!! ЦРУ заговори за Нибиру !!!
Нибиру над небето във Франция

BASTANEWS : СТАНЕТЕ ЧАСТ от ” ДВИЖЕНИЕТО  на  СЪПРОТИВАТА ” – ” THE RESISTANСE  MOVEMENT “…!?!?!
ВРЕМЕТО на ЧЕРНИЯТ КАБАЛ и ИЛЮМИНАТИТЕ е КЪМ СВОЯ КРАЙ….!?!?! / ВИДЕО /

Oфициално учените намериха свидетелства за съществуването на Планета X, която има скалиста сърцевина, чиято мантия е покрита с лед и тънък повърхностен слой от  замрезен метан.
Това е родната планета на развита цивилизация, която се е освободила от влиянието на Черният Кабал и сега е сформирала Междузвездна  целева група под названието ” ДВИЖЕНИЕТО на СЪПРОТИВАТА “.
Междузвездната целева група се явява в основата на проведените операции по освобождението на планетата Земя и сега помагат на човечеството да се освободи от матричната система наложена от ЧЕРНИЯТ КАБАЛ и ИЛЮМИНАТИТЕ.


От 1999 г.  Планет X  е основната част от Движението на СЪПРОТИВАТА , което се развива на Земята.

От 1999 до 2003 въоръжените сили на СЪПРОТИВАТА са унищожили много подземни бази на ЧЕРНИЯТ КАБАЛ и ИЛЮМИНАТИТЕ под Земята.

Съпротивата поощрява и подкрепя всички политически лидери които искат истинска ПРОМЯНА.!?!?!

Движението на съпротивата е аполитична и нерелигиозна организация, която не се интересува от парите ви или от нещо друго, което притежавате, освен от вашите умения, които биха могли да помогнат на планетарно освобождение.
Съпротивата има публичен представител на повърхността с кодово име “Cobra”.
Повече информация за тази организация и “Събитието” може да се намери в неговия блог :  : http://2012portal.blogspot.com

За тези, които биха искали да научат повече за движението за съпротива и геополитическия контекст, в който работи, има някои интересни връзки:
http://2012portal.blogspot.fr/2012/04
http://2012portal.blogspot.fr/2015/03
https://prepareforchange.net
http://rainboway.info/kobra-dvizhenie…
http://www.divinecosmosunion.net/

Това видео е почит към мъжете и жените на съпротивата, които се борят от наше име, открито и тайно, рискуват живота си ежедневно за другите.

ВИДЕОТО ТУК :

Скъпи Приятели, Скъпи Братя и Сестри..!!!

Сайта BASTA е абсолютно независим, разчитаме на вашата милостиня, на вашите добри човешки сърца за да разширяваме нашата изобличиелна дейност , за да изобличаваме – лъжата, измамата и гигантската манипулация , която ни прави глупци и слепци…!!! Искаме дроновете на сайта BASTA да литнат СВОБОДНО и да достигнат всяка точка на Родината ни..

Очакаваме Вашата милостиня към нашия , народния сайт BASTA..!!

ДАРИ НИ !

Ако искате да изразите вашето възмущение от направата и несправедливостта, която ви дерзае, то подайте фактологически информация на нашия сайт…Ако вие искате да останете анонимен, то това ваше желание ще бъде изпълнено.. Изобличи всички Корумпирани боклуци , които са паразитите на Народа на България..!!!

СИГНАЛИЗИРАЙ !!! <i

COMMENTS

WORDPRESS: 0