Венци Чикагото : КОЙ ФИТНА – ЕЛИМИНИРА МАСОНА – САТАНИСТ  СТЕФАН ШАРЛОПОВ , БИЗНЕСМЕН,  ПРОДУКТ НА ДПС и ЧОВЕКА ОТ САРАИТЕ и  МНОГО ДОБЪР ПРИЯТЕЛ НА ШИШИ….!?!?!?!?!

Венци Чикагото : КОЙ ФИТНА – ЕЛИМИНИРА МАСОНА – САТАНИСТ  СТЕФАН ШАРЛОПОВ , БИЗНЕСМЕН,  ПРОДУКТ НА ДПС и ЧОВЕКА ОТ САРАИТЕ и  МНОГО ДОБЪР ПРИЯТЕЛ НА Ш...

САЙТА BASTA в ПОДКРЕПА на ЕДНА ОБИКНОВЕНА БЪЛГАРКА от РОДОПИТЕ, ТЪРСЕЩА СПРАВЕДЛИВОСТ ЧРЕЗ ФЕЙСБУК…!!
Венци Чикагото : БОЙКО М. БОРИСОВ е ЧАСТ от ГРОБОКОПАЧИТЕ…
BREAKING NEWS :24 УБИТИ в ЦЪРКВА в ТЕКСАС

Венци Чикагото : КОЙ ФИТНА – ЕЛИМИНИРА МАСОНА – САТАНИСТ  СТЕФАН ШАРЛОПОВ , БИЗНЕСМЕН,  ПРОДУКТ НА ДПС и ЧОВЕКА ОТ САРАИТЕ и  МНОГО ДОБЪР ПРИЯТЕЛ НА ШИШИ….!?!?!?!?!

О6.02.2018 г.

Нова седмица, нов късмет…!!! Такова пожелание, пожелаваме си всички ние с настъпването на поредната нова седмица..!?!?!

Но предвид случките, които се случват напоследък в нашата Родина, такъв късмет нямаха две емблематични личности, които не са сред живите , бизнесмените – Петър Христов и Стефан Шарлопов, единият разстрелян в понеделник – 07/01/2018 г, а другият споминал се в съня си в понеделник на 05/02/2018 г.

Петър Христов – местен феофал от ПП ГЕРБ над цяла Велико-Търновска област и Стефан Шарлопов – бизнесмен от обръча на бизнесмени на ДПС….!?!?!

И така, кой фитна – елиминира в съня си , “бизнесмена патриот”, масон- сатанист Стефан Шарлопов, който в последните си интервюта в национални телевизии каза в прав текст, това което се знаеше от много хора в България, че подкрепя ПП ДПС и симпатизира на техните идеи и политика….!?!?!

Ако се върнем лекичко назад във времето и проследим физическите елиминации на Мишо Бирата, кметицата на Перник,бившият шеф на Агенция Митници – Ваню Танов и  починалият в ” съня ” си бизнесмен Стефан Шарлопов , ще установим, че всички са починали от инсулт , масивен кръвоизлив в мозъка…и тук вече нещо взе да ми намирисва….!?!?!?

Да, фиткането на Шарлопов  ми намирисва на протегната ръчичка и то доста дълга,  ръчичка на моите любимци – РАПОТА ТИКВА – БОЙКО МЕ. БОРИСOFF и ЧОВЕКА с ОСОБЕНА ФОРМА на ГЛАВАТА – ЦВЕТАНЧО НАЦВЪКАНИЯ,което е отговор на елиминацията на ” техният ‘ бизнесмен Петър Христов…!!!

ПП :
–  Разстрелите на ” бизнесмени ” от обръчите  на ПП ГЕРБ и ПП ДПС ще продължават..!?!?!
–  Основната причина е грабежа на активите на КТБ…!?!?!        Руската банка , акционер в КТБ си иска парите ,заедно с лихвите…!?!?!
–  Очертава се много интересна 2018 година, слагайте пуканките и сядайте пред телевизионните екрани, за да наблюдаваме взаимното избиване на две глутници алчни и кръвожадни вълци от ПП ГЕРБ и ДПС….!?!?!

Скъпи Приятели, Скъпи Братя и Сестри..!!!

Сайта BASTA е абсолютно независим, разчитаме на вашата милостиня, на вашите добри човешки сърца за да разширяваме нашата изобличиелна дейност , за да изобличаваме – лъжата, измамата и гигантската манипулация , която ни прави глупци и слепци…!!! Искаме дроновете на сайта BASTA да литнат СВОБОДНО и да достигнат всяка точка на Родината ни..

Очакаваме Вашата милостиня към нашия , народния сайт BASTA..!!

ДАРИ НИ !

Ако искате да изразите вашето възмущение от направата и несправедливостта, която ви дерзае, то подайте фактологически информация на нашия сайт…Ако вие искате да останете анонимен, то това ваше желание ще бъде изпълнено.. Изобличи всички Корумпирани боклуци , които са паразитите на Народа на България..!!!

СИГНАЛИЗИРАЙ !!! <i

COMMENTS

WORDPRESS: 0