ИСПАНСКАТА  ТЕЛЕВИЗИЯ “Antena 3”: АРЕСТУВАХА СЛУЖИТЕЛИ НА ЛЕТИЩЕ БАРАХАС В МАДРИД ЗАРАДИ КУФАРИ С КОКАИН…!?!?!?

  ИСПАНСКАТА  ТЕЛЕВИЗИЯ “Antena 3”: АРЕСТУВАХА СЛУЖИТЕЛИ НА ЛЕТИЩЕ БАРАХАС В МАДРИД ЗАРАДИ КУФАРИ С КОКАИН…!?!?!? 05.02.2018 г. Арестуваха служители н...

ВЕНЦИ ЧИКАГОТО : ЕЙ ПСИХОПАТ – Б.М.БОРИСОВ , ЗА ЛЮБОВНИЦИТЕ ТИ…
!!! БОМБА : ИЛИЯ ПЛАЩАШЕ РЕКЕТ – ТАКСА СПОКОЙСТВИЕ  от 30 000 лева на МЕСЕЦ  на ШЕФА на ДАНС –  Русе и СЛЕД ТОВА на ДЕПУТАТА от ПП ГЕРБ – Пламен НУНЕВ , а го  ОПРАСКАХА за да ОСВЕТЯТ, че   БРАТ МУ е ДЕПУТАТ от БСП…… 
ЕКСКЛУЗИВНО : ИСПАНСКИ НАЦИОНАЛИСТИ ПЛАЩАТ по…

 

ИСПАНСКАТА  ТЕЛЕВИЗИЯ “Antena 3”: АРЕСТУВАХА СЛУЖИТЕЛИ НА ЛЕТИЩЕ БАРАХАС В МАДРИД ЗАРАДИ КУФАРИ С КОКАИН…!?!?!?

05.02.2018 г.

Арестуваха служители на летище Барахас в Мадрид заради куфари с кокаин, съобщава испанската телевизия “Antena 3”.

Испанската Национална полиция е задържала двама души, работещи на Терминал 1 на летище Адолфо Суарез – Мадрид, Барахас. Те са изнасяли през служебните изходи пристигнал от други държави кокаин.

Наркотикът е пътувал в куфари, които при излитане са записвани на имената на пътници, без тяхното знание. След кацане на определените самолети, двамата арестувани са поемали куфарите още преди  скенера за багаж и след това доставяли кокаина на уговореното място.

Потърпевшите пътници са пътували в различни самолети без да знаят , че в багажното отделение, заедно с техните куфари и на тяхно име има и други, пълни с дрога.

Арестуваните са обвинени за трафик на наркотици и принадлежност към организирана престъпна група.

източник на инфо :

Арестуваха служители на летище Барахас в Мадрид заради куфари с кокаин

След всеки пост кода:
Скъпи Приятели, Скъпи Братя и Сестри..!!!

Сайта BASTA е абсолютно независим, разчитаме на вашата милостиня, на вашите добри човешки сърца за да разширяваме нашата изобличиелна дейност , за да изобличаваме – лъжата, измамата и гигантската манипулация , която ни прави глупци и слепци…!!! Искаме дроновете на сайта BASTA да литнат СВОБОДНО и да достигнат всяка точка на Родината ни..

Очакаваме Вашата милостиня към нашия , народния сайт BASTA..!!

ДАРИ НИ !

Ако искате да изразите вашето възмущение от направата и несправедливостта, която ви дерзае, то подайте фактологически информация на нашия сайт…Ако вие искате да останете анонимен, то това ваше желание ще бъде изпълнено.. Изобличи всички Корумпирани боклуци , които са паразитите на Народа на България..!!!

СИГНАЛИЗИРАЙ !!! <i

COMMENTS

WORDPRESS: 0