Венци Чикагото до БНТ : НАМИРАМ СЕ ВЪВ ВАЛЕНСИЯ, НЕ СЕ УКРИВАМ, ПОСОЧИХ ВИ ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ С МЕН – 0034642531578…..!!!!

Венци Чикагото до БНТ : НАМИРАМ СЕ ВЪВ ВАЛЕНСИЯ, НЕ СЕ УКРИВАМ, ПОСОЧИХ ВИ ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ С МЕН – 0034642531578…..!!!! На 14/01/2018 година по БНТ...

!!! Венци Чикагото : ХВАЛИПРЪЦКОТО – БОЙКО М. БОРИСОВ…
!!! Венци Чикагото : ЖЕСТОКА ЧУДОВИЩНА ЕКЗЕКУЦИЯ в НОВИ ИСКЪР от “ЕДНО КОПЕЛЕНЦЕ – СИН на ПОЛИТИК от ПП ГЕРБ”…!?!?!/
!!! БОМБА : ИЛИЯ ПЛАЩАШЕ РЕКЕТ – ТАКСА СПОКОЙСТВИЕ  от 30 000 лева на МЕСЕЦ  на ШЕФА на ДАНС –  Русе и СЛЕД ТОВА на ДЕПУТАТА от ПП ГЕРБ – Пламен НУНЕВ , а го  ОПРАСКАХА за да ОСВЕТЯТ, че   БРАТ МУ е ДЕПУТАТ от БСП…… 


Венци Чикагото до БНТ : НАМИРАМ СЕ ВЪВ ВАЛЕНСИЯ, НЕ СЕ УКРИВАМ, ПОСОЧИХ ВИ ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ С МЕН – 0034642531578…..!!!!

На 14/01/2018 година по БНТ 1 в емисията ” По света и у нас” в материала на Пенка Ангелова “Репортерски поглед: Издирването на бегълци от правосъдието”, бях посочен като лице, което се укрива от правосъдието в България, след като има наложена ефективна присъда от 3, 6 години лишаване от свобода.
Пенка Ангелова

Репортерски поглед: Издирването на бегълци от правосъдието

/http://news.bnt.bg/bg/a/reporterski-pogled-izdirvaneto-na-begltsi-ot-pravosdieto

Съгласно чл. 18 ал.2 от Закона за Телевизия и Радио като засегнато лице имах право на отговор и той ми беше даден на 21/01/2018 година в обедната емисия на БНТ 1 ” По света и у нас “.

“Право на отговор поиска Венцислав Ангелов: Не се укривам, във Валенсия съм.”

/http://news.bnt.bg/bg/a/pravo-na-otgovor-poiska-ventsislav-angelov/

Категорично заявих в писмен вид, че се намирам във Валенсия, Испания и че искам чрез БНТ да призова институциите в България да задействат всички възможни процедури по моето установяване и предприемане на процедура по моето екстрадиране в България , за да си излежа наложената ми ” справедлива ” присъда от 3,6 години ефективно  лишаване от свобода..!?!?!

ПП : Отсега ви казвам, че това няма да се случи, защото ако се случи, ще стане много, много интересничко….!?!?!
Искам трибуна в испанските медии, за да кажа и покажа истинското лице на управляващата сган, уруди, престъпници и гнусутии в момента в България, начело с пирата – Бойко МЕТОДИЕВ Борисов…!?!?!

 

Скъпи Приятели, Скъпи Братя и Сестри..!!!

Сайта BASTA е абсолютно независим, разчитаме на вашата милостиня, на вашите добри човешки сърца за да разширяваме нашата изобличиелна дейност , за да изобличаваме – лъжата, измамата и гигантската манипулация , която ни прави глупци и слепци…!!! Искаме дроновете на сайта BASTA да литнат СВОБОДНО и да достигнат всяка точка на Родината ни..

Очакаваме Вашата милостиня към нашия , народния сайт BASTA..!!

ДАРИ НИ !

Ако искате да изразите вашето възмущение от направата и несправедливостта, която ви дерзае, то подайте фактологически информация на нашия сайт…Ако вие искате да останете анонимен, то това ваше желание ще бъде изпълнено.. Изобличи всички Корумпирани боклуци , които са паразитите на Народа на България..!!!

СИГНАЛИЗИРАЙ !!! <i

COMMENTS

WORDPRESS: 0