Венци ЧИКАГОТО  : САТАНИЗЪМ в РЕАЛНО ДЕЙСТВИЕ – ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ….!?!?! ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ЕЛИТИ на ЕС – СБОРИЩЕ от ХОМОСЕКСУАЛИСТИ, ЛЕСБИЙКИ, ПЕДОФИЛИ, СОЦИОПАТИ

Венци ЧИКАГОТО  : САТАНИЗЪМ в РЕАЛНО ДЕЙСТВИЕ – ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ….!?!?! ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ЕЛИТИ на ЕС – СБОРИЩЕ от ХОМОСЕКСУАЛИСТИ, ЛЕСБИЙКИ, ПЕДОФ...

Отворено Фейсбук писъмце, до обичания от всички нас – Марк Зукърбърг…!!!!
БОЖИДАР ХРИСТОВ от РУСЕ : ИСКАМ СПРАВЕДЛИВОСТ и САМО СПРАВЕДЛИВОСТ….
!!! ЕКСКЛУЗИВНО…!!! ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ : “ Чикаго, МОСАД са подготвяли твоето убийство, имало е изготвен план в три варианта…..

Венци ЧИКАГОТО  : САТАНИЗЪМ в РЕАЛНО ДЕЙСТВИЕ – ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ….!?!?!
ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ЕЛИТИ на ЕС – СБОРИЩЕ от ХОМОСЕКСУАЛИСТИ, ЛЕСБИЙКИ, ПЕДОФИЛИ, СОЦИОПАТИ, ПСИХОПАТИ , ТРАВЕСТИТИ в ОСНОВАТА на НАЛАГАНЕТО на ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ, КАТО под  МАСКАТА на “ЗАЩИТАТА на ПРАВАТА на ЖЕНИТЕ “- НАЛАГАТ СОЦИАЛНИЯТ ПОЛ – ТРАВЕСТИТ, ПЕДАЛ и ЛЕСБИЙКА ….!!!!

Истанбулската Конвенция е абсолютна форма на САТАНИЗЪМ, където много тънко, с кадифени ръкавички се прокрадва термина социален пол -джендър….?!?!?!

Защо се прави този опит точно в този момент, защото опитите на ЦИОНИСТКО -ХАЗАРСКАТА МАФИЯ да наложи НОВ СВЕТОВЕН РЕД се провалят и се търси вариант при който още в ранна възраст да се атакува съзнанието на малките дечица за така наречения трети пол – травестит….!?!?!

Не е случайно избрано и мястото на приемането на тази конвенция в една мюсюлманска държава  Турция, Истанбул..!?!?
Държава, която наистина има проблем с правата на жените и видите ли, ние сме много загрижени за отстояването на тяхните, на жените човешки права….!?!?!

Ако проследим събитията малко по назад във времето ще  видим, коя  е личността, която налага идеологията джендър.

Публикувано във факти.бг:

Фактически това е опит за извращаване на човешкия образ.

Практически това е джендър-доктрината „моят пол е моят избор“ на лесбийката от унгарско-руски произход Джудит Бътлър. Според нея „не съществуват мъже и жени, полът е една фантазия“.

Още през 1990 година тя обяснява, че родовият пол (джендър) не е свързан с биологичния пол; че съществуват не два, а четири пола според сексуалната ориентация: гей, лесбийка, би-, транс., интер- или по друг начин сексуален; че семействата се определят не от брака и произхода, а чрез произволни актове на временна принадлежност; и че децата не се зачеват, а се „проектират” („designed”) и се отглеждат с помощта на всякакви технически възможности като даряване на семенна течност, сурогатно майчинство, изкуствена утроба и генна манипулация”.
Звучи чудовищно според нашите представи.

Намерих една доста интересна публикация с автор Александър Урумов, която дава точна и ясна престава за лъжите в САТАНИНСКАТА ИСТАНБУЛСКА КОНВЕНЦИЯ :

Първа лъжа – в Истанбулската конвенция няма нищо, което да го няма в българската Конституция и закони. Лъжете, има! Това е определението “социален пол”, който се въвежда от Истанбулската конвенция. И точно затова я гласувахте днес. Иначе ако нямаше, защо я гласувахте? Оплитате се сами в лъжите

Втора лъжа – Истанбулската конвенция няма да доведе до промяна на Конституцията и законите.

Лъжете! Конвенцията е наднационално законодателство, което има върховенство спрямо националното законодателство. Ратифицираме ли я, всичко в противовес на конвенцията трябва да бъде съобразено с нея. Лъжете безогледно и продавате бъдещето на България за жълти стотинки и високи постове в европейски институции.

Трета лъжа – длъжни сме да приемем “третия пол”, иначе не сме европейци.

Лъжете! Словакия, Хърватия, Чехия, Унгария, Латвия, Литва – общо 11 членки на ЕС, които не са приели тази конвенция по-малко европейци ли са? Няма никаква причина да приемаме тази конвенция, никой не ни задължава!

Четвърта лъжа – то не може да получаваме субсидии, трябва да приемем и “третия пол”.

Лъжете! България изпълни тежки условия, за да бъде приета за член на ЕС в областта на енергетика, икономика и какво ли още не. След което подписа договор за присъединяване. И тези субсидии са според тези договорености, записани там! Никъде не пише, че трябва да приемаме “трети пол”. Така че да, Европа ще дава субсидии така, както дава на всички други. И никакъв трети и пети пол не сме длъжни да приемаме!

Пета лъжа – Истанбулската конвенция е приета с обсъждане на НПО.

Лъжете! Има НПО, които са участвали в работната група като консултанти на Министерството на правосъдието, но с никакви НПО и никакво публично обсъждане не е имало! 31 неправителствени организации написахме писмо с искане за обсъждане – все още нямаме отговор. И знаете ли защо лъжете? Защото не сте чели Истанбулската конвенция. Нямате идея какво пише вътре. И не ви и пука! Нали? Просто ще изпълните поръчката, която са ви дали. А ние ще дойдем пред парламента, за да ви попречим!

Независимо, че Б.П.Църква  и КАТОЛИЦЪЗМА са под тотален контрол от САТАНА -ЛУЦИФЕР , то делото на ИСУС ХРИСТОС и вярата на стотици, стотици милиони човеци по земята в Светата Троица – ОТЕЦ, СИН и СВЯТ ДУХ  е жива и живее в техните сърца, умове и души и е голяма пречка пред установяването на НОВ СВЕТОВЕН РЕД, основаващ се на абсолютна тирания на едни психопати, мислещи се за Апотеози – богове в човешки тела , тирания И  подтисничеството над нашият свободен избор като личности и индивиди да се определим, кой какъв е, как иска да живее , в какво да вярва и в какво да не вярва…!?!?!?!

Всички приказки от рода на “няма да променяме Конституцията на Република България”  са лъжовни и манипулатативни, защото един път приета, ратифицирана, то тя вече е с предимство пред всички закони в страната, тъй като е узаконена по Конституционен ред , посочвам чл. 5 а. 4 от Конституцията на Република България където е записано :
“Международните договори , ратифицирани по конституционен ред, обнародвани в държавен вестник и влезли в сила за Република България, са част от вътрешното право на страната. ТЕ ИМАТ ПРЕДИМСТВО ПРЕД ТЕЗИ НОРМИ НА ВЪТРЕШНОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО, КОИТО ИМ ПРОТИВОРЕЧАТ.”

Тази ал. 5 на чл.5 от Конституцията на България изповядва отказ от суверинитет и той има както положителни страни, така и отрицателни за нас, обикновените граждани на страната, които сме част от сувереният български народ….!?!?!

Но с приемането на Истанбулската Конвенция тук и в този момент ще има пагубно въздействие върху социалните процеси в Родината ни, като налагането въпреки нашата воля на бракове между педали и лесбийки и тяхното узаконяване по законен ред….!?!?!

Истанбулската Конвенция в нейният сатанински варият – социален пол има за цел да отдалечи духовното -съзнателно човешко същество от своя създател – БОГ, което духовно -съзнателно човешко същество се явява неразривна малка частица от неговия творец и създател – БОГ – ОТЕЦ, СИН И СВЯТ ДУХ…!?!?!?!

Истанбулската Конвенция има за цел да обезличи, унищожи в бъдеще време , най-основната градивна частица на всеки един народ – семейството от мъж и жена, семейните ценности – любовта, взаимопомощта, уважението, почитането, състраданието , вярата, които се явяват голяма пречка пред ИЛЮМИНАТИТЕ за да наложат НОВ СВЕТОВЕН РЕД….!?!?!

В нашата Родина вече има Неправителствена организация , която се стреми всячески да се докопа до съзнанието на нашите дечица, за да им промие мозъците, че независимо, че те са момче или момиче, могат да си сменят пола в такава ранна възраст…!?!?!

http://pik.bg/%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB-%D0%B2-%D0%BF%D0%B8%D0%BA-%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D1%89%D0%B0-%D0%B4%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B8-%D0%B2-%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%83%D1%87%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%89%D0%B0-%D1%89%D0%B5-%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D1%8A%D1%87%D0%B2%D0%B0%D1%82-%D0%B4%D0%B5%D1%86%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BE%D1%82%D0%B8-news721021.html

Това се случва вече в Англия, където през последната година се е увеличил процента на смяна на пол на деца във възраст от 9 години нагоре…!?!?!? Това е вече чудовищно …?!?!?!?!

ПОД ГОЛЯМ НАТИСК от СВОИТЕ НАЧАЛНИЦИ от БРЮКСЕЛ – ТРАВЕСТИТА и ДВУПОЛОВОТО ЖИВОТНО  – БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ и ЦЯЛАТА МУ ПРИДВОРНА КЛИКА и ГЛУТНИЦА  ОТ УГОДНИЦИ, ЛЕСБИЙКИ, ХОМОСЕКСУАЛИСТИ , СОЦИОПАТИ и ПСИХОПАТИ СИ НАПРАВИ ЕДНО ГОЛЯМО ХАРАКИРИ И ПОЛИТИЧЕСКО САМОУБИЙСТВО, ВНЯСЯЙКИ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ ЗА ПРИЕМАНЕТО И  В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ….!!!!!
ДА ИМ Е ЧЕСТИТО, ПО ДЕЛАТА ЩЕ ПОЗНАЕТЕ САТАНИСТИТЕ В РЕАЛНО ДЕЙСТВИЕ….!?!?!

Скъпи Приятели, Скъпи Братя и Сестри..!!!

Сайта BASTA е абсолютно независим, разчитаме на вашата милостиня, на вашите добри човешки сърца за да разширяваме нашата изобличиелна дейност , за да изобличаваме – лъжата, измамата и гигантската манипулация , която ни прави глупци и слепци…!!! Искаме дроновете на сайта BASTA да литнат СВОБОДНО и да достигнат всяка точка на Родината ни..

Очакаваме Вашата милостиня към нашия , народния сайт BASTA..!!

ДАРИ НИ !

Ако искате да изразите вашето възмущение от направата и несправедливостта, която ви дерзае, то подайте фактологически информация на нашия сайт…Ако вие искате да останете анонимен, то това ваше желание ще бъде изпълнено.. Изобличи всички Корумпирани боклуци , които са паразитите на Народа на България..!!!

СИГНАЛИЗИРАЙ !!! <i

COMMENTS

WORDPRESS: 0