О.З. Ген. Полк. Леонид Ивашов :  ЧЕЛ СЪМ ДОКЛАДА НА САЩ, ЩЕ ОЦЕЛЕЕ САМО 4 % ОТ НАСЕЛЕНИЕТО на планетата…..

О.З. Ген. Полк. Леонид Ивашов :  ЧЕЛ СЪМ ДОКЛАДА НА САЩ, ЩЕ ОЦЕЛЕЕ САМО 4 % ОТ НАСЕЛЕНИЕТО на планетата….. В Белия дом се е провела секретна среща, на...

Отворено Фейсбук писъмце, до обичания от всички нас – Марк Зукърбърг…!!!!
Венци ЧИКАГОТО  : САТАНИЗЪМ в РЕАЛНО ДЕЙСТВИЕ – ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ….!?!?! ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ЕЛИТИ на ЕС – СБОРИЩЕ от ХОМОСЕКСУАЛИСТИ, ЛЕСБИЙКИ, ПЕДОФИЛИ, СОЦИОПАТИ
Венци Чикагото : МИ – 6, ЦРУ, МОСАД и РУСКИТЕ СПЕЦИАЛНИ СЛУЖБИ ЗНАЯТ ИСТИНАТА ЗА КАСАПНИЦАТА в НОВИ  ИСКЪР от ДЕНОНОЩНОТО САТЕЛИТНО НАБЛЮДЕНИЕ….!?!?!

О.З. Ген. Полк. Леонид Ивашов :  ЧЕЛ СЪМ ДОКЛАДА НА САЩ, ЩЕ ОЦЕЛЕЕ САМО 4 % ОТ НАСЕЛЕНИЕТО на планетата…..

В Белия дом се е провела секретна среща, на която чиновници от САЩ и Израел разработили съвместна стратегия за сдържането на Иран.

Срещата се е провела още през декември. Израелската делегация, в която са влизали чиновници от отбранителната сфера, е била оглавявана от съветника по националната сигурност Меир Бен-Шабат, американските чиновници са били оглавявани от съветника по националната сигурност на президента на САЩ Хърбърт Макмастър, предаде 10-ти израелски телевизионен канал.

След два дена преговори е бил подписан «Меморандум» за взаиморазбиране по иранския въпрос — страните се договорили да създадат четири работни групи по ключови въпроси.

Задача на първата група — «тайна и дипломатическа работа за отмяна на иранската ядрена програма. Втора — «ограничаване присъствието на Иран в региона, в частност в Сирия и Ливан».

Трета — «сдържане на балистичната програма на Иран» и «ограничаване опитите да се доставят ирански ракети на «Хизбулла»

Четвърта — работа по въпроса за «засилване ескалацията в региона, към която ескалация може да бъде съпричастен Иран».

Един от израелските чиновници е потвърдил, че страните «са формулирали финални тезиси по стратегическата политика» в региона, касаещи в това число и Иран.

През декември премиерът на Израел Бинямин Нетаняху заплаши президента на Сирия Башар Асад, че ще нанесе удар по войската му, ако Дамаск даде съгласие да се разположат в страната ирански бази.

Последната точка — «засилване на ескалацията в региона, за която може да бъде съпричастен Иран» е главната.

Основната задача е дестабилизацията на Иран и ограничаване на влиянието му.

Освен Меморандума между САЩ и Израел, налице е общ план за Големия Близък Изток.

Този план е за дестабилизация на цяла северна Африка, прогонването оттам към Европа на значителна част от населението, защото под Америка кипи супер-вулкан.

Още на 12 септември 1980 година директорът на ЦУР Кейси представи секретния доклад на президента Рейгън, в който се казва, че в началото на 21 век ще се случат катастрофални събития и американският континент може да загине.

Чел съм този доклад.

Там има прогноза — ще оцелее не повече от 4 % от населението.

Там е посочено, че най-безопасните места за оцеляване на човечеството ще бъдат: на първо място — територията на СССР, особено Сибир, Алтай и Средна Азия, след това Големият Близък Изток — той е наричан северът на Африка — в значителна степен това е и Кавказ, и Тибет.

Приета е 10-годишна програма за ликвидирането на СССР, за дестабилизацията на Иран, Турция, на целия арабски Изток и т.н.

Всичко, което се случва пред очите ни, напълно се вписва в логиката на този доклад.

СССР е ликвидиран, разрушени са основните държави в Близкия Изток, мигрантите тръгнаха към Европа, защото Западна Европа ще бъде подложена на удара на стихията — голямата вълна ще дойде от американския континент в резултат на изригването на Йелоустоунския супер-вулкан.

източник на инфо : информационна агенция – news front

Скъпи Приятели, Скъпи Братя и Сестри..!!!

Сайта BASTA е абсолютно независим, разчитаме на вашата милостиня, на вашите добри човешки сърца за да разширяваме нашата изобличиелна дейност , за да изобличаваме – лъжата, измамата и гигантската манипулация , която ни прави глупци и слепци…!!! Искаме дроновете на сайта BASTA да литнат СВОБОДНО и да достигнат всяка точка на Родината ни..

Очакаваме Вашата милостиня към нашия , народния сайт BASTA..!!

ДАРИ НИ !

Ако искате да изразите вашето възмущение от направата и несправедливостта, която ви дерзае, то подайте фактологически информация на нашия сайт…Ако вие искате да останете анонимен, то това ваше желание ще бъде изпълнено.. Изобличи всички Корумпирани боклуци , които са паразитите на Народа на България..!!!

СИГНАЛИЗИРАЙ !!! <i

COMMENTS

WORDPRESS: 0