!?!? Венци Чикагото :  – ЦВЕТАНОВ, РУСКОТО РЕСТО ВИ ЗАСТИГА, ВРЪЩАЙТЕ ОГРАБЕНИТЕ АКТИВИ НА КТБ, СЛЕДВАЩИЯТ УБИТ  НА РЕД КОТАРАКА СТАЛИЙСКИ ЛИ ЩЕ Е…!?!?!?

!?!? Венци Чикагото :  – ЦВЕТАНОВ, РУСКОТО РЕСТО ВИ ЗАСТИГА, ВРЪЩАЙТЕ ОГРАБЕНИТЕ АКТИВИ НА КТБ, СЛЕДВАЩИЯТ УБИТ  НА РЕД КОТАРАКА СТАЛИЙСКИ ЛИ ЩЕ Е…!?!...

ЯКОБ РОТШИЛД ВИНОВЕН В ЗАГОВОР СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО
ЕКСКЛУЗИВНО : БИВШИЯТ ПРИМИЕР на ВЕЛИКОБРИТАНИЯ – ГОРДЪН БРАУН…
ИЗНЕНАДА : ВЕНЦИ Ангелов – ЧИКАГОТО до БОЙКО М. БОРИС – OFF

!?!? Венци Чикагото :  – ЦВЕТАНОВ, РУСКОТО РЕСТО ВИ ЗАСТИГА, ВРЪЩАЙТЕ ОГРАБЕНИТЕ АКТИВИ НА КТБ, СЛЕДВАЩИЯТ УБИТ  НА РЕД КОТАРАКА СТАЛИЙСКИ ЛИ ЩЕ Е…!?!?!?
– ЦВЕТАНОВ,  ТИ НА ЛУД ЛИ СЕ ПРАВИШ ИЛИ СИ СИ ТАКЪВ (ЗНАЕМ ЧЕ СИ УЧИЛ В ПОМОЩНО УЧИЛИЩЕ) ДА СЕ ОТРЕЧЕШ ПУБЛИЧНО ОТ УГОДНИКА СИ – ПЕТЪР ХРИСТОВ, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ , ЧЕ ЦЯЛА ТЪРНОВСКА ОБЛАСТ ЗНАЯТ ИСТИНАТА ЗА ТОВА КОЙ БЕШЕ ТОЙ…!?!?!?

!!!!…Ха…..ха….ха….!!!
Вчера в типичен гербератски стил, Цветан Цветанов – човека с особена форма на главата в предаването по Нова Боко ТВ -” Събуди се” се отрече от  много, изключително много близките си връзки и бизнесотношения с убитият бизнесмен – Петър Христов…!?!?!?

Защо Цветан Цветанов направи това…?!?!

– Защото излязоха абсолютно нелицеприятни, даже и чудовищни данни, че в службите в МВР и ДАНС в годините назад са разполагали с мното фактологична и точна информацията за престъпната дейност на Петър Христов преди години, а даже и се сочи като поръчител на две убийства – на собственика на млекозавода в Елена  и на бизнесмен в Търговище…!?!?!
– Защото излезе инофмация, че Петър Христов е ключа към тайните офшорни сметки на Цветан Цветанов в далечните офшорни кътчета на планетата, които се явяват рай за престъпниците политици от България, където крият заграбени пари от Народа Български….!?!?!?!
– Защото излезе информация, че Петър Христов е бил абсолютен властелин над всички държавни служители в Област Велоко Търново – шеф на МВР, шеф на Прокуратура, контрол на съдии , кмета на Велико Търново и прочие..!?!?!

Всички в град Велико Търново – от малки до големи знаят какъв дерибей , местен феодал и башибузук е бил Петър Христов, абсолютно протеже на Цветан Цветанов и съм сигурен , че и даже и една чистачка в детска градина не е могла да бъде назначена на работа без негово разпореждане…!?!?!?!

        На всички политически мероприятия и  рязане на лентички  в Област Велико Търново , Петър Христов следва Цветан Цветанов неотлъчно…!!!!!!

Няма да се учудя, ако Цв. Цветанов утре при ситуацията с Петър Христов се отрече и от  русенският бизнесмен – Красимир Даков, учредител на партията на гробарите, който съвместно в депутата от ПП ГЕРБ – Пламен Нунев и кмета на град Русе – Пламен Стоилов оформиха едно криминално рекетьорско и престъпно трио в нашия град, където всичко зависи от тях – като се започне от спечелите подредени търгове за обществени поръчки за стотици милиона лева и се стигне до назначаване на чистачките в различни държавни учреждения….!?!?!?
Всички будни русенци знаем какви гнусутии са  ДАКОВ- НУНЕВ -СТОИЛОВ, какви рекетьори са над местният , малък и среден бизнес, много добре знаем какви са дерибеи и мастити местни феодали, чиито криле получиха с личната благословия на Цветан Цветанов от 2009 година до сега….!?!?!?!

Преди повече от година МНОГОКРАТНО в мои видеа и мои постове във фейсбук пространството, че всички угодници на ХУНТАТА и ВЪРХУШКАТА от ПП ГЕРБ ги чака съдбата на Ваню Танов и това започна да се случва…..!?!?!

След внезапната кончина на шефа на Агенции Митници- Ваню Танов , поръчково убит по заповед на Б.М.Б и Д.Пеевски, жертва на това угодничество стана семейството от Нови Искър,а  след тях и “бизнесмена” – Петър Христов, сочен като черната касичка на гробарите Борисов и Цветанов при усвояването на стотици, стотици милиона лева, а няма да е скромно ако заявя, че става дума за няколко десетки милиарда лева от обществените поръчки за периода от 2009 г. до този момент…!?!?!?!

Коя ще е следващата паднала жертва на УГОДНИЦИ от клана на гробарите , можем само да гадаем, но аз бих посочил лицето – Александър Сталийски или пък бизнесмен от калибъра на Красимир Даков от Русе, където коли и беси всичко наред  в Област Русе , редом с депутата от ПП ГЕРБ – Пламен Нунев….!?!?!?!

!?!?! АЛИ КАКТО АЗ ОБИЧАМ ДА КАЗВАМ – ” ВСИЧКО ПРЕДСТОИ ДА СЕ СЛУЧИ”….!?!?!?!

Скъпи Приятели, Скъпи Братя и Сестри..!!!

Сайта BASTA е абсолютно независим, разчитаме на вашата милостиня, на вашите добри човешки сърца за да разширяваме нашата изобличиелна дейност , за да изобличаваме – лъжата, измамата и гигантската манипулация , която ни прави глупци и слепци…!!! Искаме дроновете на сайта BASTA да литнат СВОБОДНО и да достигнат всяка точка на Родината ни..

Очакаваме Вашата милостиня към нашия , народния сайт BASTA..!!

ДАРИ НИ !

Ако искате да изразите вашето възмущение от направата и несправедливостта, която ви дерзае, то подайте фактологически информация на нашия сайт…Ако вие искате да останете анонимен, то това ваше желание ще бъде изпълнено.. Изобличи всички Корумпирани боклуци , които са паразитите на Народа на България..!!!

СИГНАЛИЗИРАЙ !!! <i

COMMENTS

WORDPRESS: 0