Венци Чикагото : САТАНИСТИТЕ – ЕРДОГАН и БОЙКО БОРИСОВ ОТКРИХА РЕКОНСТРУКЦИЯТА на САТАНИНСКИЯТ ХРАМ, ЦЪРКВАТА ” СВ. СТЕФАН в ИСТАМБУЛ….!?!?!

  САТАНИСТИТЕ – ЕРДОГАН и БОЙКО БОРИСОВ ОТКРИХА РЕКОНСТРУКЦИЯТА на САТАНИНСКИЯ ХРАМ, ЦЪРКВАТА ” СВ. СТЕФАН в ИСТАМБУЛ….!?!?! РЕКОНСТРУКЦИЯТА И е ОСЪЩЕ...

!!! Венци Чикагото : ЖЕСТОКА ЧУДОВИЩНА ЕКЗЕКУЦИЯ в НОВИ ИСКЪР от “ЕДНО КОПЕЛЕНЦЕ – СИН на ПОЛИТИК от ПП ГЕРБ”…!?!?!/
БОЖИДАР ХРИСТОВ от РУСЕ : ИСКАМ СПРАВЕДЛИВОСТ и САМО СПРАВЕДЛИВОСТ….
!!!! ВЕЧНАТА ЛЮБОВ СЪЩЕСТВУВА….!!!

 

САТАНИСТИТЕ – ЕРДОГАН и БОЙКО БОРИСОВ ОТКРИХА РЕКОНСТРУКЦИЯТА на САТАНИНСКИЯ ХРАМ, ЦЪРКВАТА ” СВ. СТЕФАН в ИСТАМБУЛ….!?!?!
РЕКОНСТРУКЦИЯТА И е ОСЪЩЕСТВЕНА и С ДАРЕНИЯ от МАСОНИТЕ в БЪЛГАРИЯ…!?!?!

Президентът на Турция Реджеп Тайип Ердоган и министър-председателите на България – Бойко Борисов и на Турция Бинали Йълдъръм, заедно с кмета на Истанбул Мевлют Уйсал, присъстваха на откриването на реставрираната църква Св. Стефан в Истанбул на 7 януари 2017.

Събитие, което беше широко отразено по всички национални телевизии в България.
Всичко би било добре, ако НЕ знаехме, че църквата в Истамбул е осеяна със сатаниснки -масонски символи, която я превръща в храм на Сатана – Луцифер, а не на храм  “на Отец му “, както казва на своите ученици -Исус Христос…!?!?!

Историята й датира от 1849г., когато българите в Цариград получават разрешение да имат свой храм. А княз Стефан Богориди подарява дворно място с постройка за временен параклис. Основният камък на новата църква е положен на 27 април 1892г. от екзарх Йосиф. И на брега на Златния рог започва вдигането на черквата. Основи от гранит, облицован с мрамор. Най-голямата конструкция на църквата е желязна. Храмът с времето става известен като ,,Желязната църква”. Светинята е осветена навръх Рождество Богородично – 8 септември 1898г. от екзарх Йосиф. А в двора й са погребани Иларион Макариополски, Паисий Пловдивски и Авксентий Велешки.

                                          Масонски симболи на входа на църквата ” Св. Стефан” в Истамбул

Уникалната българска черква ,,Св. Стефан” на брега на Златния рог в Истанбул вдъхновява и обединява българските масони.
Обединилите се български масони в Св. Стефан решават да реставрират църквата.
Сред основните двигатели на съхранението и възраждането на черквата е пловдивчанинът Лука Станчев – свободен зидар, носител на почетни награди. Името на Станчев върви неразделно и с Пловдивския граждански клуб, на който той е възстановител и председател.

                                  Масонските символи са навсякъде по фасадата на църквата ” Св. Стефан ” в Истамбул

Лука Станчев признава че, в корените си е свързан по някакъв начин с магичния Цариград. Във фамилията му са знатни български възрожденци и ктитори на Рилската и Бачковската Света обител. Ключът към съхранението на храма ,,Св. Стефан” вероятно се крие в прадядо му Вельо, който е един от учредителите на Българската екзархия в Цариград.

                         Масонските символи са и навсякъде в самата църква ” Св. Стефан ” в Истамбул.

Цялата Българска Православна Църква е превзета от ЗЛОТО – сатана и дявола -Луцифер, всички върховни духовници, начело с Патриарха на България са висши масони….!?!?!?!
Към зидарите Исус Христос отправя много точни и ясни послания в Новия Завет, предупреждава ги, че не могат да служат едновременно на двама господари, защото ако единият ги възлюби, то другият ще ги намрази, средно положение няма…!?!?!

Служителите в БПЦ са рожби на Ехидните , техният баща е бащата на лъжата, измамата и манипулацията- Луцифер  и те не искат да влязат в Божието царство предани, отдадени на Любовта към Отец им – Бог, но и не пускат други да влязат в неговия храм, всички вярващи в Отца, Сина и Святия Дух…!?!?!

Покаварата и мерзостите- лицемерие, угодничество, двуличие, лъжата, чревоугодничеството, измамата и алчността  е посевместна сред  всички духовни представители в БПЦ ..!?!?
Хомсексуализма, педофилията, корупцията, жертвопринушенията в църковните олтари, членството в масонските ложи и изповядване на култ към техният архитект на вселената – Луцифер е важна част в кариерното израстване в БПЦ…!?!?!
Окултните ритуали като палене на свещи за живи и умрели , целуване на икони и ръцете на сатанински дяволски изчядия – служители на БПЦ, присъствие на ритуали на служения в църквите  е пагубно за човешката душа на всеки, който се довери, присъства в сатанинските църковни храмове в цялата страна…!?!?!

 

Скъпи Приятели, Скъпи Братя и Сестри..!!!

Сайта BASTA е абсолютно независим, разчитаме на вашата милостиня, на вашите добри човешки сърца за да разширяваме нашата изобличиелна дейност , за да изобличаваме – лъжата, измамата и гигантската манипулация , която ни прави глупци и слепци…!!! Искаме дроновете на сайта BASTA да литнат СВОБОДНО и да достигнат всяка точка на Родината ни..

Очакаваме Вашата милостиня към нашия , народния сайт BASTA..!!

ДАРИ НИ !

Ако искате да изразите вашето възмущение от направата и несправедливостта, която ви дерзае, то подайте фактологически информация на нашия сайт…Ако вие искате да останете анонимен, то това ваше желание ще бъде изпълнено.. Изобличи всички Корумпирани боклуци , които са паразитите на Народа на България..!!!

СИГНАЛИЗИРАЙ !!! <i

COMMENTS

WORDPRESS: 0