!!! Венци Чикагото : ЖЕСТОКА ЧУДОВИЩНА ЕКЗЕКУЦИЯ в НОВИ ИСКЪР от “ЕДНО КОПЕЛЕНЦЕ – СИН на ПОЛИТИК от ПП ГЕРБ”…!?!?!/

  !!! Венци Чикагото : ЖЕСТОКА ЧУДОВИЩНА ЕКЗЕКУЦИЯ в НОВИ ИСКЪР от “ЕДНО КОПЕЛЕНЦЕ – СИН на ПОЛИТИК от ПП ГЕРБ”…!?!? УБИЙСТВАТА ИЗВЪРШЕНИ С ПИСТОЛЕТ 2...

О.З. Ген. Полк. Леонид Ивашов :  ЧЕЛ СЪМ ДОКЛАДА НА САЩ, ЩЕ ОЦЕЛЕЕ САМО 4 % ОТ НАСЕЛЕНИЕТО на планетата…..
!!! ИЛЮМИНАТИ – МЕЖДУНАРОДНАТА ТЕРОРИСТИЧНА ГРУПА , КОНТРОЛИРА ВСИЧКИ ПЕДОФИЛИ в ПОЛИТИКАТА , ВЛАСТТА и ХОЛИВУД…!!!
ВЕНЦИ ЧИКАГОТО : СТАНЕ ЛИ ВАНЯ АНДРЕЕВА МИНИСТЪР…

 

!!! Венци Чикагото : ЖЕСТОКА ЧУДОВИЩНА ЕКЗЕКУЦИЯ в НОВИ ИСКЪР от “ЕДНО КОПЕЛЕНЦЕ – СИН на ПОЛИТИК от ПП ГЕРБ”…!?!?
УБИЙСТВАТА ИЗВЪРШЕНИ С ПИСТОЛЕТ 22 КАЛИБЪР , СОБСТВЕНОСТ от ПОЛИТИЧЕСКА ФИГУРА от ПП ГЕРБ – НОВИ ИЗКЪР….!?!?!?

Няколко дена в главата ми са единствено избитите зверски семейството на Неделчо и Кети от Нови Искър…!?!?!?!
Няколко дена се наслушах на всякакви лъжи, измами и манипулация, поднасяни ни под различен начин от висшестоящи началници на Прокуратурата, Шефа на следствието и Главния секретар на МВР, но една от всички тези лъжи, измами и манипулации , трябва да бъде отбелязана много точно и ясно и това е безцеремонната, дръзка и гнусна лъжа на  двуполовото животно , сатаниста -Главният Прокурор на Република България – Сотир Цацаров, който най -демонстративно, най-друзко и  най- нагло ни излъга , че всички убити са поразени с по един куршум, след като е видял с очите си пораженията по телата на убитите…!?!?!

Забеляаана беше от журналисти посърналата  физиономия на Министър Председателя на Република България – Бойко методиев Борисов и вече става ясно защо….!?!?!?!

Защото едно  цяло  българско семейство, плюс едно момче и набедения убиец са мъртви, а истинският извършител  е цитирам “копеленце на син на политик от Нови Искър е на свобода “….!?!?!?!

Тук е момента да ви посоча един коментар, появил се под публикация на сайта Афера :

МИТКО – 07.01.2018 Г.  12,59 ч.

“Истината за убийството

Убиецът е тинейджър, син на местен големец от Нови Искър близък до ГЕРБ. Пистолета е Валтер П22, регистриран на името на бащата. Това момче е имало отношение към дъщерята, затова момичето е убито само с ЕДИН изстрел в слепоочието, а тялото му не е обезобразено, като на останалите. Най-много гавра е понесло тялото на Боби, който за разлика от другите членове не е бил застрелян единствено с цел да бъде убит, а е направен опит да бъде наказан заради сексуалното му отношение с момичето, като е прострелян в гениталната зона. Профилат на тинейджъра убиец във фейсбук е свързан с профилите на двете други деца, съветвам журнакистите да ги приснимат възможно най- бързо и да сдледят, дали има промяна в листата с приятели, както и да разпитат другите деца дали забелязват някой да се махнал от листата след нова година. На 31 декември, около 9 часа, момчето е било пуснато в къщата, в качеството си на приятел на Боби и дъщерята. Възникнал е скасндал между тях, при което Боби и Момичето се качват в стаята, пускат си музиката силно и го оставят долу с Кети и Неделчо за да го игнорират. Неделчо се обажда на големият си син Георги, който също го познава, вероятно са били и приятели, да дойде да го успокои. Не са викали полиция, не е правен опит и да бъде изхвърлен, понеже са знаели чий син е, а не са очаквали това което ще последва. Когато Геоорги е дошъл скандала е ескалирал и тинейджъра е започнал екзекуцията на семейството. След което се е прибрал вкъщи, изкъпал се е, преоблякъл се е и е отишъл на тинейджерският купон, на който са били канени Боби и Момичето. Забележете нещо много важно – телата на всички убити и джипа БМВ са били вкъщата на 1 януари през деня! В същият ден това лайненце разказва всичко на баща си и той почва да организира заличаването на следите. Къщата в Луково, в която живее Росен Ангелов е собственост на бащата и ако журналистите се постараят малко повече ще научат и името му. На 1 януари вечерта, чистачите отиват в къщата на убитите и извличат тялото на Кети, разбиват предното дясно стъкло, защото не искат да оставят следи, а не намират веднага ключовете в къщата и не рискуват да ровят из нея. Подкарват джипа до кладенеца, изхвърлят тялото и умишлено тефтерчето. На 2 януари е убит и Росен Ангелов, а тялото му изхвърлено някъде близо в околностите. МВР не направи ювелирна акция по залавянето му, а нарочно блокира цяло Луково, за да обвини журналистите, че той е избягал благодарение на тях. Ипровизираното стрелбище в двора на Росен е набързо сглобено, по шишетата няма почти никакви следи от куршуми, а голямата желязна плоча има една центрирана група от 22 калибър, а останалата повърхност е почти чиста. Да мъкнеш такава плоча, а да я простреляш с по- малко от един пълнител е нерационално. Хайде да видим дали ще пуснете това..”

Източник на инфо : Афера /http://afera.bg/%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%B3%D0%B8-%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BA%D1%83%D1%80%D0%BE%D1%80%D0%B8-%D0%B2%D1%8A%D1%82%D1%80%D0%B5%D1%88%D0%BD%D0%B8-%D0%BC%D0%B8.html/

Няколко дена ни се показват едни изкуствено спретнати полицейски акции, бивши барети алармираха, че търсят не там където трябва и че всичко е показно, казано им е да се стреля на месо…!?!?!

БНТ на живо ни показва колона от автомобили на спец отряда и служители на МВР, чудо на чудесата и накрая едно нищо….!?!?!

Всичко е било един абсолютно нагласен сценарии и цирк за да се заблуждават гоите, добитъка- Народа Български  за зверската екзекуция от син на местен феодал и дерибей,съдейки от направения коментар ,  свързан пряко или косвено с ПП ГЕРБ….!?!?!?!

Тук вече моя ” приятел” – Бойко МЕТОДИЕВ Борисов настъпа не мина, а една мини ядрена бомбичка, защото това вече е истинския край на ПП ГЕРБ и истината за ЖЕСТОКАТА ЕКЗЕКУЦИЯ  на едно цяло българско семейство, едно младо абсолютно невинно момче и един човек, който беше сготвен по най-долна схема на чудовищата – ЧИСТАЧИТЕ от ЧАСТНИЯ ГДБОР на РАПОНА и ЦВ.ЦВ – ИСТИНАТА ще ВИДИ БЯЛ СВЯТ….!?!?!

ТОВА Е ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ НА ПП ГЕРБ , ДРУГО НЯМА…!!!! ВСИЧКИ СЪБИТИЯ СЪМ ГИ ПРЕДВИДИЛ ОЩЕ ПРЕДИ  ПЕТ  ГОДИНИ..!?!?!

МЕСТНИТЕ ДЕРИБЕИ И ФЕОДАЛИ  НА ПП ГЕРБ , НЯМАТ СПИРАЧКИ ПРЕД ИЗВЪРШВАНЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НАД МЕСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ И ВСИЧКО СЕ СТОВАРВА НА ГЛАВАТА НА ТИКВАТА И РАПОНА, ЗАЩОТО ТОЙ СИ ГИ ОТГЛЕЖДАШЕ, ХРАНТУТЕШЕ И ИМ ДАВАШЕ КРИЛЕ ДА ВЪРШАТ ВСЕВЪЗМОЖНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПО МЕСТА, ЗА ДА ДЪРЖАТ НАРОДА В ПОДЧИНЕНИЕ , СТРАХ И КОНТРОЛ , НО ВСИЧКО СЕГА ЩЕ СЕ ОБЪРНЕ СРЕЩУ САМИТЕ ТЯХ…!?!?!

С ПАДАНЕТО НА ПП ГЕРБ ОТ ВЛАСТ, НЯМА ДА ОСТАНЕ НИТО ЕДИН ЖИВ ДЕРИБЕЙ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА ВЪРХУШКА И ХУНТА ОТ ПП ГЕРБ, ТОВА ПАК Е МОЕ ПРЕДВИЖДАНЕ, МИЛОСТ НЯМА ДА ИМА ЗА НИКОЙ ОТ ТЯХ …!?!?!

ТОВА СА МОИ МИСЛИ И ЧУВСТВА, НАПРАВЕНИ НА БАЗАТА НА ПОСТЪПКИТЕ  И ДЕЙСТВИЯТА НА МЕСТНИТЕ ДЕРИБЕИ И ФЕОДАЛИ НА ПП ГЕРБ…!?!?!

ТЯХНИТЕ ДЕЙСТВИЯ , НАТИСК, РЕКЕТ, РЕПРЕСИИ НАД МАЛЪК И СРЕДЕН БИЗНЕС , ИЗПОЛЗВАЙКИ ЦЕЛИЯТ РЕПРЕСИВЕН АПАРАТ НА ДЪРЖАВАТА – МВР, СЪД, ПРОКУРАТУРА, ДАНЪЧКИ И ДРУГИ СА СЪПОСТАВИМИ С РАЗБЕСНЕЛИТЕ СЕ БАШИБУЗУЦИ НА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ…!?!?!?

Скъпи Приятели, Скъпи Братя и Сестри..!!!

Сайта BASTA е абсолютно независим, разчитаме на вашата милостиня, на вашите добри човешки сърца за да разширяваме нашата изобличиелна дейност , за да изобличаваме – лъжата, измамата и гигантската манипулация , която ни прави глупци и слепци…!!! Искаме дроновете на сайта BASTA да литнат СВОБОДНО и да достигнат всяка точка на Родината ни..

Очакаваме Вашата милостиня към нашия , народния сайт BASTA..!!

ДАРИ НИ !

Ако искате да изразите вашето възмущение от направата и несправедливостта, която ви дерзае, то подайте фактологически информация на нашия сайт…Ако вие искате да останете анонимен, то това ваше желание ще бъде изпълнено.. Изобличи всички Корумпирани боклуци , които са паразитите на Народа на България..!!!

СИГНАЛИЗИРАЙ !!! <i

COMMENTS

WORDPRESS: 0