20 МИЛИАРДА ЛЕВА са ЗВЕРСКИ ОТКРАДНАТИ от НЗОК ( Националната Здравно Осигурителна Каса ) от 1999 г. до 2017г. с УЧАСТИЕТО на ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА ХУНТА и ВЪРХУШКА – ПП ГЕРБ…

20 МИЛИАРДА ЛЕВА са ЗВЕРСКИ ОТКРАДНАТИ от НЗОК ( Националната Здравно Осигурителна Каса ) от 1999 г. до 2017г. с УЧАСТИЕТО на ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА ХУНТА...

ВЕНЦИ ЧИКАГОТО : СТАНА ЛИ МИНИСТЪР на МВР
Венци ЧИКАГОТО  : САТАНИЗЪМ в РЕАЛНО ДЕЙСТВИЕ – ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ….!?!?! ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ЕЛИТИ на ЕС – СБОРИЩЕ от ХОМОСЕКСУАЛИСТИ, ЛЕСБИЙКИ, ПЕДОФИЛИ, СОЦИОПАТИ
!!!100 ГОДИНИ ЦИОНИСТКА ОКУПАЦИЯ!!!!

20 МИЛИАРДА ЛЕВА са ЗВЕРСКИ ОТКРАДНАТИ от НЗОК ( Националната Здравно Осигурителна Каса ) от 1999 г. до 2017г. с УЧАСТИЕТО на ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА ХУНТА и ВЪРХУШКА – ПП ГЕРБ, БСП, ДПС и ВСИЧКИ ТЕХНИ ПАТЕРИЧКИ…!!!

СОЦИОПАТИ – ДЕПУТАТ от ГЕРБ, ОП и ВОЛЯ ПРИЕХА ЧУДОВИЩНОТО РЕШЕНИЕ за МОРАТОРИУМ ВЪРХУ ИНОВАТИВНИТЕ ЛЕКАРСТВА и МЕТОДИ за ЛЕЧЕНИЕ на ОНКОБОЛНИ, КАТО ПО ТОЗИ НАЧИН се ЯВЯВАТ – СЪДИИТЕ, ПРОКУРОРИТЕ и ПАЛАЧИТЕ , ОПРЕДЕЛЯЙКИ , КОЙ ДА ЖИВЕЕ и КОЙ да УМРЕ….!!!!

Нито една политическа партия в Парламента и извън нея, не повдига въпроса :

– Има ли опънат политически чадър над организираната престъпна група задържана преди една седмица, която е извършвала незаконен износ къз западна Европа на скъпоструващи лекарства,  откраднати  от Болничните заведения и изписани на пациенти от аптеките….!?!?!

– Извършената операция, след няколко месечно разследване има за цел да ограничи щетите от тази престъпна дейност, която продължава и сега и ще продължи и в бъдеще …!?!?!

– Всички министри на Здравопазването в периода 1999г – 2017 г. са наказателно отговорни за тези чудовищни престъпления – кражба на лекарства за онкоболни и други, изписването на пациенти от аптеките…!?!?!

– Бойко МЕТОДИЕВ Борисов  е пряко отговорен и пряк участник в тези чудовищни престъпления, тъй като от няколко години  НПОрганизации,  защитаващи правата на пациентите са информирали многократно прокуратурата за престъпленията, които са се вършили под зоркия контрол на управляващите в България…!?!?!

– Социопата не изпитва болка, съчувствие, състрадание към себеподобен си, защото той е обсебен от маниакалната зависимост на непогрешимост, егоизъм, лично облагодетелстване, лъжи измами и манипулации…!?!?!

– Социопатие са : НАРЦИСИ, ИЗКАРВАТ се ПАСТОЯННО ЖЕРТВИ, НЕ ПОЗНАВАТ СЪСТРАДАНИЕТО, ТЕ НЯМАТ ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛИ, ТЕ СЕ ПРЕДСТАВЯТ ЗА ТВОЯ СРОДНА ДУША, ПРИШПОРВАТ СИТУАЦИИТЕ, ТЕ СА НЕСТАБИЛНИ, ТЕ ВИНАГИ СА ПРАВИ, ТЕ ЛЪЖАТ ЗА ВСИЧКО, ТЕ СЕ ПРОМЕНЯТ ИЗВЕДНЪЖ…..!?!?!?

http://skamaker.com/BnJW

– Социопати ли са всички представители на ПП ГЕРБ, Обединените Патриоти и ПП ВОЛЯ, след като обрекоха на абсолютна смърт над 1500 онкоболни, налагайки едногодишен мораториум над използването на иновативни лекарства и методи на лечение на онкоболните,  като по този начин те се явяват и съдиите, и прокурорите и техните палачи, определяйки кой да живее и кой да умре…!?!?!?!

Всеки един представител на политическа партия , попаднал в българския Парламент, забравя какво гласи член 1 от Конституцията на Република България…!?!?!?!

 

Скъпи Приятели, Скъпи Братя и Сестри..!!!

Сайта BASTA е абсолютно независим, разчитаме на вашата милостиня, на вашите добри човешки сърца за да разширяваме нашата изобличиелна дейност , за да изобличаваме – лъжата, измамата и гигантската манипулация , която ни прави глупци и слепци…!!! Искаме дроновете на сайта BASTA да литнат СВОБОДНО и да достигнат всяка точка на Родината ни..

Очакаваме Вашата милостиня към нашия , народния сайт BASTA..!!

ДАРИ НИ !

Ако искате да изразите вашето възмущение от направата и несправедливостта, която ви дерзае, то подайте фактологически информация на нашия сайт…Ако вие искате да останете анонимен, то това ваше желание ще бъде изпълнено.. Изобличи всички Корумпирани боклуци , които са паразитите на Народа на България..!!!

СИГНАЛИЗИРАЙ !!!

COMMENTS

WORDPRESS: 0