!!! ВЕНЦИ АНГЕЛОВ – ЧИКАГОТО: Тази публикация потвърждава моето твърдение за извършената гигатска по размерите си контрабанда на горива от педофила, психопата и социопата – Бойко М. Борисов…!?!?!?

Снимка БНТ Комисията за разследване от спецзвеното за влакови произшествия към Министерството на транспорта е открила фрапиращи нередности около товар...

Сатанински план на илюминатите крои унищожаването на 90% от човечеството с био оръжие
МЕТОДИ ЗА ЗАЩИТА ОТ ПСИХОТРОННО ОРЪЖИЕ
Заговорът на кукловодите!
Снимка БНТ
Комисията за разследване от спецзвеното за влакови произшествия към Министерството на транспорта е открила фрапиращи нередности около товарната композиция, която дерайлира преди близо година в Хитрино, предава БНТ.Независимият разследващ орган бил установил, че машинистите са пътували с нередовен пътен лист и без печат за медицинска годност на локомотивната бригада. В доклада се установява, че 13 вагона са били без налична регистрация във Виртуалния европейски регистър на возилата, твърди още Националната телевизия.От спецзвеното за разследване на катастрофи намирели в кабината на първия локомотив два пътни листа.
“И в двата разписани едни и същи фактологични данни за един и същи влак, за едно и също време.”, д-р инж. Бойчо Скробански, държавен инспектор по разследване в Министерството на транспорта:

Пътният лист бил връчен в офиса на фирмата превозвач в гара Русе-север, след като на локомотивната бригада е проведен инструктаж и проверка с дрегер преди дежурството. Той трябва да има и печат от дежурния депомайстор, че машинистите са годни за работа.
“Там им се предлага пътен лист без той да бъде регистриран, и без да има печат, който да гарантира, че тези машинисти са здрави и че могат да управляват локомотив.”, заявява д-р инж. Бойчо Скробански.

Пътният лист съдържа цялата важна информация, свързана с композицията – като например, имената на машинистите, времето на движение и тонажа. В доклада на комисията е записано, че липсата на заверка и печат на годност на пътния лист е цитирам “предпоставка за подмяната му с друг”.
“При тях пътния лист се завежда тогава, когато на тях им приключва повеската и те вече се приберат в основното депо и си предадат пътния лист и той тогава бива осчетоводен. Нещо, което в практиката и теорията е несъвместимо.”, твърди
Скробански.

Разследващите били установили и друго нарушение. След направената справка в Европейския виртуален регистър за возилата се констатира, че има допуснати нередности в регистрацията на 13 цистерни към датата на инцидента. Те са румънска собственост и не фигурират в регистъра, а също така и няма вписано лице отговорно за поддръжката. 8 от тях са дерайлирали. Регистрацията е задължителна за всички страни членки на ЕС.
“Освен, че не фигурират във виртуалния регистър, което не им дава право да се движат и на румънската ж.п. инфраструктура, а какво остава и да пресичат граница. Тук се установи и една разлика в цифровите кодове.”, твърди Скробански.

Оказало се, че серийният номер на 16 броя цистерни започва с 84. Това означава, че могат да се движат само във вътрешността на железопътната администрация, в която са регистрирани. д-р инж. Бойчо Скробански: “Което не позволява на този вагон да преминава през граница.Той може да оперира само на румънската инфраструктура. Дори румънския орган по безопасност явно не проявил достатъчно контрол.”

Разследващите са направили запитване до румънските власти относно цистерните, но без резултат. На 12 януари обаче вагоните вече били регистрирани в системата. В доклада се уточнява, че след проверка се установява, че цистерните са били технически изправни.

От фирмата собственик на влаковата композиция отказали да застанат пред камерата ни преди началото на съдебния процес.
Оттам все още нямали коментар на доклада. Относно инцидента в писмо до БНТ от фирмата уточняват, че също водят паралелно разследване, в което са ангажирани чуждестранни специалисти. Тяхната версия се различава от тази на прокуратурата, която прехвърля вината на машинистите заради двойно превишената скорост.

Използвани източници:

http://skamaker.com/BaA5

 

 

Скъпи Приятели, Скъпи Братя и Сестри..!!!

Сайта BASTA е абсолютно независим, разчитаме на вашата милостиня, на вашите добри човешки сърца за да разширяваме нашата изобличиелна дейност , за да изобличаваме – лъжата, измамата и гигантската манипулация , която ни прави глупци и слепци…!!! Искаме дроновете на сайта BASTA да литнат СВОБОДНО и да достигнат всяка точка на Родината ни..

Очакаваме Вашата милостиня към нашия , народния сайт BASTA..!!

ДАРИ НИ !

Ако искате да изразите вашето възмущение от направата и несправедливостта, която ви дерзае, то подайте фактологически информация на нашия сайт…Ако вие искате да останете анонимен, то това ваше желание ще бъде изпълнено.. Изобличи всички Корумпирани боклуци , които са паразитите на Народа на България..!!!

СИГНАЛИЗИРАЙ !!!

COMMENTS

WORDPRESS: 0