!?!?! ШЕЙТАНА – БОЙКО БОРИСОВ на 10/12/2016 г. КАЗА от село ШЕЙТАНОВО : ” ПРИЗРАЧНОТО СЕЛО ДНЕСКА, НА ПРОЛЕТ ЩЕ БЪДЕ ЕДНО ОТ НАЙ-ХУБАВИТЕ СЕЛА…”!?!?! ОБАЧЕ ЗАБРАВИ да УТОЧНО – КОЯ ПРОЛЕТ !?!?!

ЧУЙТЕ ЛЪЖИТЕ, ИЗМАМИТЕ и МАНИПУЛАЦИИТЕ на ПСИХОПАТА, ПЕДОФИЛА и СОЦИОПАТА – БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ, ИЗРЕЧЕНИ ТОЧНО ПРЕДИ ЕДНА ГОДИНА…!?!?! ЗАПОЗНАЙТЕ ...

!?!? Венци Чикагото : България е под денонощно сателитно наблюдение на ЦРУ…!?!?!?
КАК МОЖЕ ДА СЕ СПАСИМ ОТ СИВИТЕ?/СВАЛЯНЕ НА СВЕТОВНОТО МАСОНСКО ПРАВИТЕЛСТВО НА СИВИТЕ
!!! Венци Чикагото : ХВАЛИПРЪЦКОТО – БОЙКО М. БОРИСОВ…

ЧУЙТЕ ЛЪЖИТЕ, ИЗМАМИТЕ и МАНИПУЛАЦИИТЕ на ПСИХОПАТА, ПЕДОФИЛА и СОЦИОПАТА – БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ, ИЗРЕЧЕНИ ТОЧНО ПРЕДИ ЕДНА ГОДИНА…!?!?!

ЗАПОЗНАЙТЕ се КАК ЖИВЕЯТ ДНЕС ЖИТЕЛИТЕ на село ХИТРИНО и СЪПОСТАВЕТЕ КАЗАНОТО от ЧОВЕКОПОДОБНИЯ СОЦИОПАТ – БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ и ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ УБЕДЕТЕ КАКЪВ ПАТАЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ, ИЗМАМНИК И МАНИПУЛАТОР е МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ – Б.М.БОРИСОВ…!?!?!

 

Скъпи Приятели, Скъпи Братя и Сестри..!!!

Сайта BASTA е абсолютно независим, разчитаме на вашата милостиня, на вашите добри човешки сърца за да разширяваме нашата изобличиелна дейност , за да изобличаваме – лъжата, измамата и гигантската манипулация , която ни прави глупци и слепци…!!! Искаме дроновете на сайта BASTA да литнат СВОБОДНО и да достигнат всяка точка на Родината ни..

Очакаваме Вашата милостиня към нашия , народния сайт BASTA..!!

ДАРИ НИ !

Ако искате да изразите вашето възмущение от направата и несправедливостта, която ви дерзае, то подайте фактологически информация на нашия сайт…Ако вие искате да останете анонимен, то това ваше желание ще бъде изпълнено.. Изобличи всички Корумпирани боклуци , които са паразитите на Народа на България..!!!

СИГНАЛИЗИРАЙ !!!

COMMENTS

WORDPRESS: 0