!!….Венци ЧИКАГОТО : ШЕФЪТ на ДАТО – ЦВЕТАН КИТОВ…

!!….Венци ЧИКАГОТО : ШЕФЪТ на ДАТО – ЦВЕТАН КИТОВ е РАЗПОРЕДИЛ УНИЩОЖЕНИЕ на ДОКАЗАТЕЛСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ и МАНИПУЛИРАНЕ на СРС-та, ПРИЛОЖЕНИ КЪМ ОБВИНИТ...

Венци Чикагото : МАСОНСКАТА ПОЛИЦИЯ на КРАЛИЦАТА в ДЕЙСТВИЕ !?!
20 МИЛИАРДА ЛЕВА са ЗВЕРСКИ ОТКРАДНАТИ от НЗОК ( Националната Здравно Осигурителна Каса ) от 1999 г. до 2017г. с УЧАСТИЕТО на ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА ХУНТА и ВЪРХУШКА – ПП ГЕРБ…
МАСОНСТВОТО – УБЕЖИЩЕ на САТАНИСТИ -ПОЛИТИЦИ, КМЕТОВЕ и ВИСШИ ДЪЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ….!?!?!

!!….Венци ЧИКАГОТО : ШЕФЪТ на ДАТО – ЦВЕТАН КИТОВ е РАЗПОРЕДИЛ УНИЩОЖЕНИЕ на ДОКАЗАТЕЛСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ и МАНИПУЛИРАНЕ на СРС-та, ПРИЛОЖЕНИ КЪМ ОБВИНИТЕЛЕН АКТ от ДП № 1064/2011 на ОП -РУСЕ и ВНЕСЕН по НОХД № 100/2014 на РОС и ПОРЪЧКОВО БЯХ ОСЪДЕН..!?!?
ПРЕСТЪПНИКА – ШЕФА на ДАТО – ЦВЕТАН КИТОВ е ИЗБРАН от ПРЕСТЪПНИЦИТЕ в НС за ВТОРИ МАНДАТ за НАЧАЛНИК на ДАТО и С УКАЗ на ПРЕЗИДЕНТА – РУМЕН РАДЕВ е УТВЪРДЕН на ПОСТА МУ…!?!?!?!


Днес – 06/12/2017 година в НС беше изслушан Бойко Рашков – Директор на Националното бюро за контрол над Специални Разузнавателни Средства или съкратено СРС…?!?!? .
Рашков оповести стотици, стотици нарушения при използването на СРС и унищожения на секретни материали, събрани по закон чрез използване на СРС, което потвържава моето твърдение, че по моето дело по което бях осъден и на последна инстанция на ВКС на 3, 6 години ефективно лишаване от свобода са извършени тежки умишплени престъпления, както по написването на Обвинителният акт от Окръжния Прокурор на Русе Огнян Басарболиев ( за добре свършената работа бе избран за Апелативен прокурор на Апелатична Прокуратура – Велико Търново), така и приложените СРС-та към него и са извършени множествени престъпление с чудовищни размери….!?!?!?

Какво имам предвид – точно, ясно и коректно…!?!?!?

И СЕГА СЛЕДВАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО ХРОНОЛОГИЯТА на СЪБИТИЯТА …!?!?!?!

В Обвинителен акт № 1064/2011 г. на Оркъжна Прокуратура – Русе, написан лично от окръжния прокурор – Огнян Басарболиев се твърди, че в периода – 25/07/2011 – 07/08/2011 година аз съм се намирал на територията на Република България и в моя град Русе и съм се срещал многократно с моя племенник и съм подбудил , организирал и подпомогнал лицето Иван Тодовов да пренесе високо наркотично вещество- кокаин от Лима, Перу до Мадрид…!?!?!

В мотивите на присъда по дело № 100/2014 година на поръчковия съдия – хомосексуалист( обикновен ПИДАЛ) на Русенски Окръжен Съд – Юлиян Стаменов е записъл, че именно в този период аз съм извършвал множество действия по логистиката на предвижването на Иван, като съм използвам преносим компютър Сони, провеждал съм срещи и разговори с моя племеник и съм осъществявал контак с лицето Иван Тодоров, който по това време е бил в Лима Перу……..!?!?!/

В секретната папка на СРС по делото интересното е, че в периода 25/07/2011 – 07/08/2011 година липсва и каквото и да е есемесче или записче, проведено от мен по нито един от подслушваните законно телефони с искане за подслушване , които са приложени като доказателство по делото в папката с ВДС-( веществени доказателствени средства)…!?!?!

СЕГА ИСТИНАТА :

На 25/07/2011 година с автомобил на моя племенник – Мартин аз, с моите деца Ейнжел, Пресиян и Йордан Бонев пътуваме за София, след като минаваме през град Плачковци да видим моята майка …!?!?!
След пристигането ни в град София, аз вземам микробус на мой приятел – фиат дукато със софийска регистрация и заедно с моите непълнолетни деца – Ейнжел и Пресиян се отправяме към ГКПП – Кулата за да продължим нашето пътуване до остров Родос, Гърция където живее с майка си моята дъщеря Патрисия и моя син Винченцо е там на гости….!?!?!
На ГКПП – Кулата за да напусна страната, представям на граничния служител два броя заверени нотариално пълномощни от майките на моите деца – мама Рени за Ейнжел и мама Зори за Пресиян, тъй като непълнолетни деца напускат пределите на страната с един родител по строго определени ред и правила…!?!?!
След направена обстойна проверка от граничния служител, подадени две копия на пълномощните, ударени печати в паспортите на децата ние потегляме за Атина, откъдето се качихме на ферибота за остров Родос….!?!?!?!?!
Върнахме се на 08/08/2011, рано сутринта преминахме границата ни с Гърция на ГКПП- Кулата с майката на Патрисия и моите деца Ейнжел, Пресиян и Винченцо и в София отседнахме в Мотел ” Царско село”….!!!!

СЕГА РАЗВРЪЗКАТА :

През цялото време, през което съм бил наблюдаван, служителите ДОИ – дирекция оперативно издирване и Регионалната Служба и Главна дирекция на БОП – София, които извършват физическото наблюдение, пишат рапорти за всичко което се е случило по минути и часове от същинското наблюдение, а също така рапорт пише и лицето отговарящо персонално за оперативната разработка в ГД ПОД – София…!?!?!?!

Всички рапорти на служителите , извършващи оперативно издирване са били унищожени, а също така е унищожен и рапорта на служителя от ГДБОП , отговарящ за Оперативна Разработка на лицето – Венцислав Атанасов Ангелов – в случая мен….!?!?!?

Но това не е достатъчно, а са и манипулирали събрани доказателства по СРС, като в папката за ВДС са приложени съобщения от ИМЕЙ на телефон, за който разследващите нямат надлежно издадено по законов път разрешително, т.е подслушвали са го незаконосъобразно, прилагат събраните записи, вкарват ги към ИМЕЙ на дадено разрешение за друг телефон и хоп всичко е ОК,,,но това е тежко умишлено престъпление по Българското законодателство….!?!?!

Умишленото укриване от съда за моето фактологично пътуване до Гърция е с цел именно аз да се намирам на територията на страната, където по твърдението на прокуратурата съм извършил всички действия по подбудителство, подпомагане и организирането на пътуването на Иван Тодовр до Перус цел държане и пренос на виско наркотично вещество- кокаин, което е предмет на престъплението и в нито един момент не беше показано в съда, защото няма такъв наркотик по делото..Т.е предмет на престъплението липсва, но аз съм осъден без такъв, явно така трябваше да бъда осъден, без предмет на престъплението, без представяне на качествен анализ от високонаркотичното вещество…!?!?!
Българския съд не се интерисува от предмета на престъплението, важно е за него, какво пише в Обвинителният Акт…!?!?!?!
Ако не същесвуваше периода – 25/07/2011 – 07/08/2011 в обвинителният акт, аз нямаше как да бъда осъден, нямаше даже и да има обвинителен акт…!?!?!?

Алоооооооо Главният Прокурор – Сотир ЦАЦАРОВ , Прокуратурата на Република България не може да повдига обвинения на лица, граждани на Република България за престъпления извършени от тях в друга държава….!?!?!
Алоооооооо Главният Прокурор – Сотир ЦАЦАРОВ, Българската Прокуратура няма тава юрисдикция…!?!?!?!?

Ако аз съм извършил някакви престъпления в чужда държава, българската цацаратура няма право да ми повдига обвинения за наказателно преследване , а съответната прокуратура в съответната държава, в която е извършено това престъпление…!?!?!/

ЗАКЛЮЧЕНИЕТО :

Кой има тази възможност да извърши всички тези тежки умишлени престъпления в службата ДАТО и КОЙ може да разпореди извършването на тези чудовищни престъпления в ДАТО…!?!?!
Единствено и само нейният началник – ЦВЕТАН КИТОВ, кукла на конци и марионетка на ПЕДОФИЛА и ПСИХОПАТА – Бойко МЕТОДИЕВ Борисов и неговия шлифер – Цветан Цветанов…..!?!?!?!

Кой е изпълнителя по написването на Обвинителният Акт – Огнян Басарболиев – заемащ длъжността административен ръководител на Окръжна Прокуратура град Русе…..!?!?!?!

Цялата съвкупност от длъжностните лица , участвали във всички чудовищните престъпления срещу мен веднага образуват – Организирана Престъпна Група с цел поръчково осъждането на лице – политическа фигура – Венцислав Атанасов Ангелов, известен в публичното пространство с прякора Венци Чикагото, като по този начин го неутрализираме от политическата сцена, а за да не види свичко бял свят ИСТИНАТА , се подготвя и моето физическо елиминиране в затвора в Белене….!?!?!?!

УВОД :

Когато аз обиждам някоя политическа фигура в България , прокурор, съдия и използвам ясни и точни послания и епитети към него, всеки един от четящите тези фактологични редове трябва да се замисли, ако беше на моето място, как би реагирал и какво би направил, след като е прочел е осмислил прочетеното тук и сега ….!?!?!?!

И НАКРАЯ :

Всеки един от играчите в постановката, който е участвал в моето политическо, поръчково сготвяне и осъждане ще си получи заслуженото , така както му е отредено по Конституция и Закон и милост да не чака грам от мен…!?!?!?
Единственият начин от спасението на ВЪЗМЕЗДИЕТО , което ще го застигне е – НЕГОВАТА СМЪРТ , случайна, инфаркт, катастрофа или каквато се сети….!?!?!?
!!!!!!…..ДРУГО СПАСЕНИЕ НЯМА…….!!!!

PS : слагайте си памперсите вие – всички гнусутии, сатанински изчадия и слуги на дявола, които участвахте в това пъклено Луциферианско дело…!?!?!.
Скъпи Приятели, Скъпи Братя и Сестри..!!!

Сайта BASTA е абсолютно независим, разчитаме на вашата милостиня, на вашите добри човешки сърца за да разширяваме нашата изобличиелна дейност , за да изобличаваме – лъжата, измамата и гигантската манипулация , която ни прави глупци и слепци…!!! Искаме дроновете на сайта BASTA да литнат СВОБОДНО и да достигнат всяка точка на Родината ни..

Очакаваме Вашата милостиня към нашия , народния сайт BASTA..!!

ДАРИ НИ !

Ако искате да изразите вашето възмущение от направата и несправедливостта, която ви дерзае, то подайте фактологически информация на нашия сайт…Ако вие искате да останете анонимен, то това ваше желание ще бъде изпълнено.. Изобличи всички Корумпирани боклуци , които са паразитите на Народа на България..!!!

СИГНАЛИЗИРАЙ !!!

COMMENTS

WORDPRESS: 0