Венци Чикагото : МАСОНСКАТА ПОЛИЦИЯ на КРАЛИЦАТА в ДЕЙСТВИЕ !?!

Венци Чикагото : МАСОНСКАТА ПОЛИЦИЯ на КРАЛИЦАТА в ДЕЙСТВИЕ !?! Видео качено от Бимми Мейган стана хит в социалната мрежа фейсбук, гледано над 5, 5 ми...

РЕФЕРЕНДУМА в КАТАЛУНЯ – ФОРМА НА ЦИНИЧЕН САТАНИЗЪМ
СЛЕД ДВЕ ГОДИНИ АКТИВНА ЗАПОВЕД за АРЕСТ на ЕВРОПОЛ от ИСПАНИЯ СЪЗДАДОХ САЙТА BASTA
!!!….ЕКСКЛУЗИВНО ..: КМЕТИЦАТА на ГАБРОВО – ТАНЯ ХРИСТОВА ЛЮБОВНИЦА на ГЪЛТАЧА….

Венци Чикагото : МАСОНСКАТА ПОЛИЦИЯ на КРАЛИЦАТА в ДЕЙСТВИЕ !?!

Видео качено от Бимми Мейган стана хит в социалната мрежа фейсбук, гледано над 5, 5 милиона пъти за няколко месеца.
В потресаващите кадри, невъобразими за човешкото съзнание се вижда едно чудовище, подобие на човек, облечено в масонската кралска полиция на Великобритания, как оставя един пес да яде кракът на паднал човек, в безпомощно положение, което не застрашава по никакъв начин другите чудовища в полически масонски униформи. За всеки един от вас, който не вижда значице в униформите на полицесйските служители, то искам да ви ги покажа…Това са квадратите в черно и бяло на шапките на чудовищата подобие на човеци в полицейски униформи. Ръководството на великобританската полиция са сатанинсти от висока класа и това е стражата на сатанистите в рептилкаската каста на Англия .
Действията на чудовищата в униформа са действия в условията на посевместно налагащ се – НОВ СВЕТОВЕ РЕД…!!! Всеки един , който се опита да избяга от оковите на икономическото и политическото робство в Европа е заплаха за сатанизма и слугите на Дявола – Луцифер…!!!
Всеки, който дръзне да разобличава истината, в нейната същност и обективност, също се явява заплаха за марионетките на ционистите, окултистите, сатанистите и дяволските орки и изчядия, подвластни на материята – власт и пари, секс и жертвопринушения…!!!

Все по-често ще ставаме свидетели на такива сцени в Европа, но ако това започне да се случва и в България, то жална им майка на изпълнителите и на техните началници, на противочовешките закони в страната, никога да не забравят , че те също имат семейства и ще осетят болката, която причиняват на другимо..

Още информация:

Мистерията на масонските мозаични подове

http://yoineer.com/6vxe

 

Скъпи Приятели, Скъпи Братя и Сестри..!!!

Сайта BASTA е абсолютно независим, разчитаме на вашата милостиня, на вашите добри човешки сърца за да разширяваме нашата изобличиелна дейност , за да изобличаваме – лъжата, измамата и гигантската манипулация , която ни прави глупци и слепци…!!! Искаме дроновете на сайта BASTA да литнат СВОБОДНО и да достигнат всяка точка на Родината ни..

Очакаваме Вашата милостиня към нашия , народния сайт BASTA..!!

ДАРИ НИ !

Ако искате да изразите вашето възмущение от направата и несправедливостта, която ви дерзае, то подайте фактологически информация на нашия сайт…Ако вие искате да останете анонимен, то това ваше желание ще бъде изпълнено.. Изобличи всички Корумпирани боклуци , които са паразитите на Народа на България..!!!

СИГНАЛИЗИРАЙ !!!

COMMENTS

WORDPRESS: 0