ШОК: НИБИРУ НАД ИСПАНИЯ !!!

Нибиру се вижда много ясно днес над Испания при изгрев. Обекта е почти и сходен до това на Слънцето. Вижда се ясно, някой читатели ще си кажата, че то...

Уфолози откриха тайнствен летящ обект в слънчевата система !!!
Венци Чикагото : РУСНАЦИТЕ НАБЛЮДАВАТ НИБУРУ…
!!! ЦРУ заговори за Нибиру !!!

Нибиру се вижда много ясно днес над Испания при изгрев.

Обекта е почти и сходен до това на Слънцето.

Вижда се ясно, някой читатели ще си кажата, че това е оптичен ефект, но ние не смятаме така, защото в предишни наши постове свързани с Нибиру, имаме абсолютни същият обект, но в друг часови интервал.

Нибиру приближава, както и катаклизмите, а на нас драги читатели ни остава само да се молим за всички ни, защото единството то ще ни спаси.

 

Скъпи Приятели, Скъпи Братя и Сестри..!!!

Сайта BASTA е абсолютно независим, разчитаме на вашата милостиня, на вашите добри човешки сърца за да разширяваме нашата изобличиелна дейност , за да изобличаваме – лъжата, измамата и гигантската манипулация , която ни прави глупци и слепци…!!! Искаме дроновете на сайта BASTA да литнат СВОБОДНО и да достигнат всяка точка на Родината ни..

Очакаваме Вашата милостиня към нашия , народния сайт BASTA..!!

ДАРИ НИ !

Ако искате да изразите вашето възмущение от направата и несправедливостта, която ви дерзае, то подайте фактологически информация на нашия сайт…Ако вие искате да останете анонимен, то това ваше желание ще бъде изпълнено.. Изобличи всички Корумпирани боклуци , които са паразитите на Народа на България..!!!

СИГНАЛИЗИРАЙ !!!

COMMENTS

WORDPRESS: 0