Уфолози откриха тайнствен летящ обект в слънчевата система !!!

Уфолози откриха тайнствен летящ обект в слънчевата система. Те смятат, че това е кораб на извънземни. Предполагаемият кораб на пришълците от друга пла...

Две слънца в небето – Нибиру
!!! ЦРУ заговори за Нибиру !!!
!!!! ЕКСКЛУЗИВНО…!!! ДО 6 МЕСЕЦА ПЛАНЕТНАТА СИСТЕМА НЕМЕСИС – ПЛАНЕТ X – НИБИРУ…..

Уфолози откриха тайнствен летящ обект в слънчевата система. Те смятат, че това е кораб на извънземни. Предполагаемият кораб на пришълците от друга планета е бил заснет от космическия апарат на NASA Solar and Heliospheric Observatory, а снимките са били внимателно изследвани от ентусиастите. Уфолозите са пресметнали, че диаметърът на диска на НЛО е 164 000 км, което е съпоставимо с диаметъра на Юпитер.

 

Скъпи Приятели, Скъпи Братя и Сестри..!!!

Сайта BASTA е абсолютно независим, разчитаме на вашата милостиня, на вашите добри човешки сърца за да разширяваме нашата изобличиелна дейност , за да изобличаваме – лъжата, измамата и гигантската манипулация , която ни прави глупци и слепци…!!! Искаме дроновете на сайта BASTA да литнат СВОБОДНО и да достигнат всяка точка на Родината ни..

Очакаваме Вашата милостиня към нашия , народния сайт BASTA..!!

ДАРИ НИ !

Ако искате да изразите вашето възмущение от направата и несправедливостта, която ви дерзае, то подайте фактологически информация на нашия сайт…Ако вие искате да останете анонимен, то това ваше желание ще бъде изпълнено.. Изобличи всички Корумпирани боклуци , които са паразитите на Народа на България..!!!

СИГНАЛИЗИРАЙ !!!

COMMENTS

WORDPRESS: 0