ВЕНЦИ ЧИКАГОТО : СТАНА ЛИ МИНИСТЪР на МВР

ВЕНЦИ ЧИКАГОТО : СТАНА ЛИ МИНИСТЪР на МВР ще СЕ СТЪЖНИ ЖИВОТА на ПРЕСТЪПНИЦИТЕ и САТАНИСТИТЕ в МВР…. Пиша до Вас като до една от последните, ако не и ...

АХ , ТИ ДОЛНА МАСТИЙО – БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ…!!!
Красимир Димитров: Илюминатите поробиха цялото човечество, България ще го освободи
FORBES: България се управлява от тъпоумен интригант

ВЕНЦИ ЧИКАГОТО : СТАНА ЛИ МИНИСТЪР на МВР ще СЕ СТЪЖНИ ЖИВОТА на ПРЕСТЪПНИЦИТЕ и САТАНИСТИТЕ в МВР….

ГЕОРГИ ГАЙКОВПиша до Вас като до една от последните, ако не и напълно последната независима медия.

Аз съм служител в СОБТ и не съм от колегите подписали се под отвореното писмо, разкриващо безобразията на нашето ръководство през последните години. Пиша ви чисто човешки във връзка със смъртта на мой колега и как неговата смърт беше предизвикана и забулена точно от същите хора, които днес, целенасочено уволняват останалите свидетели на този срамен случай.

През 2013 – 2015 г. и към момента Георги Гайков, в качеството си на временно преназначен на длъжност командир на СОБТ, извършва безобразия и престъпления.

При операцията в Лясковец един служител загина, а 4-ма бяха ранени вследствие на некомпетентно проведена операция.

Цялата операция беше извършена повече като филмова постановка, отколкото като реална необходимост. В деня преди престрелката Гайков ни изпрати да стреляме с халостни патрони по прозорците на къщата на Савов за цитирам  “ психологическо въздействие”.

Бяхме притискани да лъжем и да фалшифицираме докладни си записките си, като ни беше наредено – цитираме : „Че лъжем за СОБТ, а не за г-н Гайков”.

Противокуршумният щит, който държеше Емил Шарков, не се води на въоръжение в СОБТ и беше с отдавна изтекъл срок. Беше ни наредено от Гайков да не споменаваме този факт.

Бяха притиснати служителките от деловодството на СОБТ да подправят и фалшифицират плана и заповедта за провеждане на операция „Лясковец”.

Подготовката за операцията се извърши от СОБТ, а се обвиниха съвсем различни служители от други структури.

Имаше психолози на мястото на провеждане на операцията, но никой не ги използва по предназначение.

СВЕТЛОЗАР ЛАЗАРОВСамият Георги Гайков заяви пред цялото поделение и с висок тон /очаквайки изказване по ТВ на тогавашния Главен секретар на МВР – Светлозар Лазаров/, цитирам: „Каквото каже той /С.Л./, това и само това е истината”, сякаш никой от момчетата не е бил на място и не знае от първо лице създалата се ситуация. Самият Гайков беше употребил алкохол след инцидента и видимо възбуден ни крещеше.

Докладните ни бяха преправяни по два  три пъти, докато не бяха одобрени от ръководството.

Няма капка истина в официалните твърдения за рикошет при смъртта на Шарков, изстрелът беше директен и щитът беше негоден за нашата работа. По-късно Гайков нареди щитът да бъде скрит и подменен, в съда видяхме напълно различен щит от този.

Мой колега си отиде заради некадърен началник, който се подигра с нашата съвест, това остана от случая Лясковец и никой не му потърси отговорност… За нас остана срама.

АФЕРА не публикува името на служителя на СОБТ, въпреки че има подател на писмото му до нас. Заради мерзавците Гайков и Лазаров не го публикуваме. Защото, както е видно Лазаров се издига политически в очите на слепите, вместо да бъде на подсъдимата скамейка, същото се отнася и до Георги Гайков. Прокуратурата „изпра“ както Лазаров, така и Гайков. И както винаги в Територията, наречена България, този, който казва истината, го отнася.

Afera.bg

На снимките: Георги Гайков – шеф на СОБТ и Светлозар Лазаров

 

Използвани източници:

http://yamechanic.com/I6HR

 

Скъпи Приятели, Скъпи Братя и Сестри..!!!

Сайта BASTA е абсолютно независим, разчитаме на вашата милостиня, на вашите добри човешки сърца за да разширяваме нашата изобличиелна дейност , за да изобличаваме – лъжата, измамата и гигантската манипулация , която ни прави глупци и слепци…!!! Искаме дроновете на сайта BASTA да литнат СВОБОДНО и да достигнат всяка точка на Родината ни..

Очакаваме Вашата милостиня към нашия , народния сайт BASTA..!!

ДАРИ НИ !

Ако искате да изразите вашето възмущение от направата и несправедливостта, която ви дерзае, то подайте фактологически информация на нашия сайт…Ако вие искате да останете анонимен, то това ваше желание ще бъде изпълнено.. Изобличи всички Корумпирани боклуци , които са паразитите на Народа на България..!!!

СИГНАЛИЗИРАЙ !!!

COMMENTS

WORDPRESS: 0