ШОК: СЕВЕРНИЯ КОРЕЯ ИЗСТРЕЛЯ БАЛИСТИЧНА РАКЕТА !!!

Извънредно от последните минути Ким Чен-Ун изстреля балистична рекета !!! Пентагона в момента са в шок !!! Северна Корея е изстреляла неидентифицирана...

ВЕНЦИ ЧИКАГОТО : СТАНЕ ЛИ ВАНЯ АНДРЕЕВА МИНИСТЪР…
!!!….ЕКСКЛУЗИВНО ..: КМЕТИЦАТА на ГАБРОВО – ТАНЯ ХРИСТОВА ЛЮБОВНИЦА на ГЪЛТАЧА….
 Венци Чикагото : БОЙКО БОРИСОВ…

Извънредно от последните минути Ким Чен-Ун изстреля балистична рекета !!!

Пентагона в момента са в шок !!!

Северна Корея е изстреляла неидентифицирана балистична ракета, предава AФП. Тя е излетяла в посока изток от провинция Южен Пьонган в Северна Корея.

Според АНСА и РАЙ 1 НЮС(ТГ1) ракетата е изстреляна или към Япония или към остров Гуан в Тихия Океан, където има военна база на САЩ.

РАЙ 1 НЮС(ТГ1) съобщиха, че ракетата е изстреляна в 21:00 часа българско време.

Южнокорейските медии съобщават, че в момента армиите на страната и на САЩ я анализират.

Южнокорейският министър на въпросите, свързани с обединението, съобщи по-рано, че в Северна Корея се наблюдават белези на необичайна активност.

Действията на Ким са непредвидими. Целия елит е настръхнал от него.

Никой не знае къде кога и защо ще падне тази балистична рекета.

В момента света трябва само да се моли, защото с това си действие сме на прага на трета световна война.

След толкова срещи съюзи обединения и какво ли не организации, като ООН и прочие нищо не решиха, а само всички тези години стимулираха рожбата на комунизма да избухне в буквален смисъл и да завлече света по дирята си.

 

 

Скъпи Приятели, Скъпи Братя и Сестри..!!!

Сайта BASTA е абсолютно независим, разчитаме на вашата милостиня, на вашите добри човешки сърца за да разширяваме нашата изобличиелна дейност , за да изобличаваме – лъжата, измамата и гигантската манипулация , която ни прави глупци и слепци…!!! Искаме дроновете на сайта BASTA да литнат СВОБОДНО и да достигнат всяка точка на Родината ни..

Очакаваме Вашата милостиня към нашия , народния сайт BASTA..!!

ДАРИ НИ !

Ако искате да изразите вашето възмущение от направата и несправедливостта, която ви дерзае, то подайте фактологически информация на нашия сайт…Ако вие искате да останете анонимен, то това ваше желание ще бъде изпълнено.. Изобличи всички Корумпирани боклуци , които са паразитите на Народа на България..!!!

СИГНАЛИЗИРАЙ !!!

COMMENTS

WORDPRESS: 0