Пица Гейт заплашва световният елит !!!

Дейвид Шиман е журналист, работил в “Хъфингтън пост”, и бил уволнен през 2016 г., водещ до президентските избори, когато пише за проблема със здравето...

!!! Венци Чикагото: ПОТВЪРДЕНО ..!!! ТЕОДОРА от ВАРНА е БИЛА БРЕМЕННА от ПСИХОПАТА и ПЕДОФИЛА – БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ….!?!?!?!
Наводнения в Сан Игнасио
ШОК: Нибиру над АМЕРИКА !!!


Дейвид Шиман е журналист, работил в “Хъфингтън пост”, и бил уволнен през 2016 г., водещ до президентските избори, когато пише за проблема със здравето на Хилъри Клинтън и свързаните с него проблеми. Той е обхванал злато, битка и други въпроси, свързани с личния живот. В последните месеци той обсъжда пицагате и други свързани с педофили теми, тъй като различни неща са се появили по-специално чрез Уикилийкс и след Джон Подеста, Джеймс Алефантис, Дейвид Брок, Хилъри Клинтън, Ротшилд и други в стремежа си към истината и знанието. Той е бил под постоянна атака и скоро е публикуван голям хит парче, скоро след това всичките му клипове от vid.me, youtube.com и т.н. бяха премахнати. Мотивът не е напълно сигурен в този момент, но има много спекулации. Тук са записани / възстановени видеоклипове. Аз не съм свързан с Дейвид моряк.

 

Скъпи Приятели, Скъпи Братя и Сестри..!!!

Сайта BASTA е абсолютно независим, разчитаме на вашата милостиня, на вашите добри човешки сърца за да разширяваме нашата изобличиелна дейност , за да изобличаваме – лъжата, измамата и гигантската манипулация , която ни прави глупци и слепци…!!! Искаме дроновете на сайта BASTA да литнат СВОБОДНО и да достигнат всяка точка на Родината ни..

Очакаваме Вашата милостиня към нашия , народния сайт BASTA..!!

ДАРИ НИ !

Ако искате да изразите вашето възмущение от направата и несправедливостта, която ви дерзае, то подайте фактологически информация на нашия сайт…Ако вие искате да останете анонимен, то това ваше желание ще бъде изпълнено.. Изобличи всички Корумпирани боклуци , които са паразитите на Народа на България..!!!

СИГНАЛИЗИРАЙ !!!

COMMENTS

WORDPRESS: 0