Венци Чикагото : РУСНАЦИТЕ НАБЛЮДАВАТ НИБУРУ…

Венци Чикагото : РУСНАЦИТЕ НАБЛЮДАВАТ НИБУРУ от САТУРН…!!! СПЕТЕ си СПОКОЙНИЧКО, НИКОЙ НЯМА да ВИ ПРЕДУПРЕДИ…!?!?! КОГАТО УЖАСЪТ от СМЪРТТА ВИ е ПРЕД ...

ЕКСКЛУЗИВНО: НИБИРУ (Планетата X) над МОМЧИЛГРАД !!!
!!!! ЕКСКЛУЗИВНО…!!! ДО 6 МЕСЕЦА ПЛАНЕТНАТА СИСТЕМА НЕМЕСИС – ПЛАНЕТ X – НИБИРУ…..
НИБИРУ НАД СТАРА ЗАГОРА !!!

Венци Чикагото : РУСНАЦИТЕ НАБЛЮДАВАТ НИБУРУ от САТУРН…!!! СПЕТЕ си СПОКОЙНИЧКО, НИКОЙ НЯМА да ВИ ПРЕДУПРЕДИ…!?!?! КОГАТО УЖАСЪТ от СМЪРТТА ВИ е ПРЕД ВАШИТЕ ОЧИ, СЕ СЕТЕТЕ, ЧЕ СЪМ ВИ ПРЕДУПРЕДИЛ…!?!?!?

Август 2016 – Сатурн, 746 милиона мили от Земята – Току-що получихме ново изтеглено видео от един от нашите контакти в Руската космическа агенция и това ново видео е много горещо! Това кратко видеозаписи показва, че руските космонавти достигат орбитата на Сатурн и изследват с флота на космическата совалка луната Титан. Нашият контакт ни информира, че те са достигнали до Сатурн след почти седемгодишно космическо пътешествие.

ЗА ДА ПРОЧЕТЕТЕ ЦЯЛАТА СТАТИЯ:

!!! НАТИСНИ ТУК !!!

 

 

Скъпи Приятели, Скъпи Братя и Сестри..!!!

Сайта BASTA е абсолютно независим, разчитаме на вашата милостиня, на вашите добри човешки сърца за да разширяваме нашата изобличиелна дейност , за да изобличаваме – лъжата, измамата и гигантската манипулация , която ни прави глупци и слепци…!!! Искаме дроновете на сайта BASTA да литнат СВОБОДНО и да достигнат всяка точка на Родината ни..

Очакаваме Вашата милостиня към нашия , народния сайт BASTA..!!

ДАРИ НИ !

Ако искате да изразите вашето възмущение от направата и несправедливостта, която ви дерзае, то подайте фактологически информация на нашия сайт…Ако вие искате да останете анонимен, то това ваше желание ще бъде изпълнено.. Изобличи всички Корумпирани боклуци , които са паразитите на Народа на България..!!!

СИГНАЛИЗИРАЙ !!!

COMMENTS

WORDPRESS: 0