!!! Венци Чикагото: ПОТВЪРДЕНО ..!!! ТЕОДОРА от ВАРНА е БИЛА БРЕМЕННА от ПСИХОПАТА и ПЕДОФИЛА – БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ….!?!?!?!

Бивш функционер на ПП ГЕРБ -Варна е потвърдил изнесената информация от аудио- запис направен в Лондон на Теодора Леонидова…!?!?! Теодора е имала любов...

НИБИРУ НАД СТАРА ЗАГОРА !!!
Паника в Калифорния! Започна ли подготовката за глобалната катастрофа?! (ВИДЕО)
ХРИСТО БОТЕВ : ” МОЯТА МОЛИТВА – Благословен Бог нас….”

Бивш функционер на ПП ГЕРБ -Варна е потвърдил изнесената информация от аудио- запис направен в Лондон на Теодора Леонидова…!?!?!

Теодора е имала любовна авантюра с Бойко МЕТОДИЕВ Борисов, в периода в която тя казва в този запис,  била е бременна от него, какво се е случило с детето, всичко чухме в казаното лично от нея….!?!?!

Теодора е една от няколкотостотин жертви на сексуалния маниак, педофил и психопат – Бойко МЕТОДИЕВ Борисов…!?!?!

От няколко години, постоянно в мои постове аз поднасям на много-хилядната ми фейсбук аудитория, че начело на държавата ни е един наистина човекоподобен – психопат, педофил, поръчков убиец, сексуален маниак и сексофил и хомосексофил, а сега и убиец на бебета, кормейки в 6-я  месец всички ония момичета , които са забременели от него по абсолютно криминален начин – в чужбина…!?!?!?

Защо е човекоподобен, защото само по образ прилича на нас, но отвътре е празен, празен както казва ИСУС ХРИСТОС на неговите ученици -” Гледаш го човек, а от вътре празен..”…няма човешка душа, душа отдадена на любов, вяра, уважение и състрадание към себеподобните си… !?!?!?!

Човекоподобен влизащ изцяло в категорията на такива с абсолютно прегоряла съвест, нямащ никакви прегради пред вършените мерзости, действия и постъпки към себеподобен , които не са съвместими с човешкото му съществуване като човешко същество….!?!?!

Нима си мислите, че Бойко Методиев Борисов е бил роден такъв, не не е бил, но в последствие се превръща в едно голямо чудовище, което се явява заплаха за физическото съществуване на една много голяма група от будни българи, които изобличаваме неговата същност и показваме неговото истинско лице, но не такова каквото повечето от вас виждате от малкия екран  и не можете и да си представите в какво се е превърнал…!?!?!?!

Педофилията не е нито от вчера, нито от днес,…!?!?!?
ПЕДОФИЛИ, участващи в политическият живот на страната са много…!?!?!
Мое твърдение е , че председателя на Конституционният съд – Борис Велчев е гнусен хомопедофил, правещ секс с момчета по 14 годишна възраст от домовете за сираци…!?!?!

Нашата статия по случая: http://yamechanic.com/DKvG

Клипа по случая:

ПЕДОФИЛИ има във всички политически партии, това  е причината тази тема да не бъде повдигана никога в нашето общество….!?!?!?!

Депутат от БСП, собственик на печатница е заснет да прави секс в своя офис с 14 годишна проститутка, заснет е от частния ГДБОП на Борисов и Цветанов и е тяхна кукла на конци..Няма да споменавам неговото име, но той си е сега в парламента, освтявам неговия бизнес, собственик на голяма печатница…!?!?!

ПЕДОФИЛА и ПСИХОПАТА – Бойко МЕТОДИЕВ Борисов се е устремил към поста – Президент на Република България и ще бъде кандидата за този пост от ПП ГЕРБ  на Президентските избори 2021 година…!?!?!
Кандидатурата за участие в президентската надпревара  беше заявена лично от него в българските медии….!?!?!?

Президента Доналд Тръмп поведе безпощадна война срещу педофилите в американската политическа върхушка и вече има над 1500 политици, бизнесмени, артисит от Холивуд  педофили подведени под наказателна отговорност……!?!?!?!?

За цялата статия:

НАТИСНИ ТУК !!!

Президетна Путин иска да бъдат оповестени всички педофили в политическия елит на Европа….!?!?!?

 

За цялата статия:

НАТИСНИ ТУК !!!


 

Скъпи Приятели, Скъпи Братя и Сестри..!!!

Сайта BASTA е абсолютно независим, разчитаме на вашата милостиня, на вашите добри човешки сърца за да разширяваме нашата изобличиелна дейност , за да изобличаваме – лъжата, измамата и гигантската манипулация , която ни прави глупци и слепци…!!! Искаме дроновете на сайта BASTA да литнат СВОБОДНО и да достигнат всяка точка на Родината ни..

Очакаваме Вашата милостиня към нашия , народния сайт BASTA..!!

ДАРИ НИ !

Ако искате да изразите вашето възмущение от направата и несправедливостта, която ви дерзае, то подайте фактологически информация на нашия сайт…Ако вие искате да останете анонимен, то това ваше желание ще бъде изпълнено.. Изобличи всички Корумпирани боклуци , които са паразитите на Народа на България..!!!

СИГНАЛИЗИРАЙ !!!

COMMENTS

WORDPRESS: 0