Сатанински план на илюминатите крои унищожаването на 90% от човечеството с био оръжие

понеделник, 20 ноември 2017 г.   Илюминатите са стартирали сатанинския си план за унищожаване на човечеството. Целта им е със страшно биологично оръжи...

Заговорът на кукловодите!
МЕТОДИ ЗА ЗАЩИТА ОТ ПСИХОТРОННО ОРЪЖИЕ
ЕНЕРГИЙНИТЕ НАПИТКИ ПРЕДИЗВИКВАТ ХИПЕРТОНИЯ, ЗАТЛЪСТЯВАНЕ И ПРОБЛЕМИ С ПСИХИКАТА
понеделник, 20 ноември 2017 г.

 

Илюминатите са стартирали сатанинския си план за унищожаване на човечеството. Целта им е със страшно биологично оръжие да изтребят 90% от хората на Земята. На път са да успеят да постигнат това, защото новият щам чума, който се разпространява в Мадагаскар, убива хората за три дни и не се лекува с никакви лекарства, съобщава esoreiter.ru.

Експертът по биологични оръжия Стив Куейл твърди, че в разработката на съвременната чума са участвали видни учени. Изследванията продължили няколко десетилетия.

Експертите прогнозират, че чумата от Мадагаскар скоро ще достигне Европа и Америка, съобщава Daily Mail.

Болестта може да се окаже, че е неизличима.
Изданието припомня, че 50 млн. души през 14 век са си отишли от този свят заради чумата.

Медиците не разполагат с никакви средства срещу новата болест. Заразата става само при вдишване.

За осъществяването на плана си за изтребването на човечеството, илюминатите не се нуждаят от Трета световна война. Могат да го постигнат тихо с биологичното си оръжие, наречено „черна смърт“.

Всички очакват Третата световна война да се води с пушки,  автомати и бомби – не! Ще бъдат  използвани химически  и био оръжия  при което милиони ще загинат от една страшна смъртоностна епидемия обхванала целият свят
Няма да има оръжия и барут, а ще се случва стопяване на цели държави… с химически  и био оръжие, страшни чумни епидемии ще плъзнат по целият свят. Това е плана на илюминатският сатанински елит в сянка те подготвят също  и зомби вирус които да плъзне по света.

 

Използвани източници:

https://the-truth-isout-there2422446.blogspot.bg/2017/11/90.html

 

Скъпи Приятели, Скъпи Братя и Сестри..!!!

Сайта BASTA е абсолютно независим, разчитаме на вашата милостиня, на вашите добри човешки сърца за да разширяваме нашата изобличиелна дейност , за да изобличаваме – лъжата, измамата и гигантската манипулация , която ни прави глупци и слепци…!!! Искаме дроновете на сайта BASTA да литнат СВОБОДНО и да достигнат всяка точка на Родината ни..

Очакаваме Вашата милостиня към нашия , народния сайт BASTA..!!

ДАРИ НИ !

Ако искате да изразите вашето възмущение от направата и несправедливостта, която ви дерзае, то подайте фактологически информация на нашия сайт…Ако вие искате да останете анонимен, то това ваше желание ще бъде изпълнено.. Изобличи всички Корумпирани боклуци , които са паразитите на Народа на България..!!!

СИГНАЛИЗИРАЙ !!!

COMMENTS

WORDPRESS: 0