ЕНЕРГИЙНИТЕ НАПИТКИ ПРЕДИЗВИКВАТ ХИПЕРТОНИЯ, ЗАТЛЪСТЯВАНЕ И ПРОБЛЕМИ С ПСИХИКАТА

понеделник, 20 ноември 2017 г.   Специалисти от Харвардското училище за здраве стигнаха до извода, че енергийните напитки предизвикват много проблеми ...

Сатанински план на илюминатите крои унищожаването на 90% от човечеството с био оръжие
МЕТОДИ ЗА ЗАЩИТА ОТ ПСИХОТРОННО ОРЪЖИЕ
!!! ВЕНЦИ АНГЕЛОВ – ЧИКАГОТО: Тази публикация потвърждава моето твърдение за извършената гигатска по размерите си контрабанда на горива от педофила, психопата и социопата – Бойко М. Борисов…!?!?!?
понеделник, 20 ноември 2017 г.

 

Специалисти от Харвардското училище за здраве стигнаха до извода, че енергийните напитки предизвикват много проблеми със здравето – затлъстяване, хипертония, проблеми с психиката.
Те засилват риска от стрес, тревога, злоупотреба с психоактивни вещества, агресия, умора, раздразнение, болки в стомаха и проблеми с бъбреците. В никакъв случай енергийните напитки не бива да се смесват с алкохол. Това стимулира за поемане на повече спиртни напитки. Маскирайки алкохолното опиянение, енергийните напитки увеличават вероятността човек да се обезводни и отрови с алкохол.
Така че минусите от употребата на енергийни напитки надвишава плюсовете: краткотрайно повишаване нивото на енергията, издръжливост и концентрация.
Канадски учени проучиха влиянието на енергийните напитки върху организма на подрастващите. Онези, които ги употребяват, имат повишен риск да получат травми на главата. В изследване те установили, че сред участниците, употребяващи енергийни напитки, черепно-мозъчните травми са пет пъти повече в сравнени с онези, които не ги употребяват. Според специалисти енергийните напитки могат да влияят отрицателно върху способността на организма да се възстанови след травма на главата.
Медици от Канада посочиха главната опасност от употребата на коктейли, които съдържат водка и енергийни напитки. Има опасност човек да увеличи употребата на алкохол, което често води до травми. Сред тях най-разпространените са падане и предизвикване на пътно-транспортни катастрофи, бой и други прояви на физическо насилие.
Доказано е, че рискът от травматизъм съществено се увеличава, ако човек смесва алкохол с напитки, които съдържат кофеин.

 

Използвани източници:

http://the-truth-isout-there2422446.blogspot.bg/2017/11/blog-post_38.html
Скъпи Приятели, Скъпи Братя и Сестри..!!!

Сайта BASTA е абсолютно независим, разчитаме на вашата милостиня, на вашите добри човешки сърца за да разширяваме нашата изобличиелна дейност , за да изобличаваме – лъжата, измамата и гигантската манипулация , която ни прави глупци и слепци…!!! Искаме дроновете на сайта BASTA да литнат СВОБОДНО и да достигнат всяка точка на Родината ни..

Очакаваме Вашата милостиня към нашия , народния сайт BASTA..!!

ДАРИ НИ !

Ако искате да изразите вашето възмущение от направата и несправедливостта, която ви дерзае, то подайте фактологически информация на нашия сайт…Ако вие искате да останете анонимен, то това ваше желание ще бъде изпълнено.. Изобличи всички Корумпирани боклуци , които са паразитите на Народа на България..!!!

СИГНАЛИЗИРАЙ !!!

COMMENTS

WORDPRESS: 0