Астрономите наблюдават странен астероид под формата на пура, която е палци слънчевата система!!

астрономите наблюдават странен астероид под формата на пура, която е палци слънчевата система!! на астероид, който е посетил нашата слънчева система, ...

12 сантиметра сняг в Колорадо
Населението на Земята не е 7 милиарда
ЕКСКЛУЗИВНО: НЛО НАД КАЗАНЛЪК !!!

астрономите наблюдават странен астероид под формата на пура, която е палци слънчевата система!!

на астероид, който е посетил нашата слънчева система, се смята от учените, един от най-космически обекти, които някога са познавали.

било е открито на 19 октомври, и скоростта и траекторията му предполагат, че е възникнала в на система, която обикаля около друга звезда, а не слънцето.

този астероид е дошъл от слънчевата система на нибиру, всичко е ясно, си му орбита и дори името, което са дали на небесното тяло:

” ‘ ‘ на хавайски, ” пратеник от достатъчно време, който идва първо ” преди да изчезне от нашето поле на видимост.

www.bbc.com/portuguese/geral-42065864?ocid=socialflow_facebook

 

Скъпи Приятели, Скъпи Братя и Сестри..!!!

Сайта BASTA е абсолютно независим, разчитаме на вашата милостиня, на вашите добри човешки сърца за да разширяваме нашата изобличиелна дейност , за да изобличаваме – лъжата, измамата и гигантската манипулация , която ни прави глупци и слепци…!!! Искаме дроновете на сайта BASTA да литнат СВОБОДНО и да достигнат всяка точка на Родината ни..

Очакаваме Вашата милостиня към нашия , народния сайт BASTA..!!

ДАРИ НИ !

Ако искате да изразите вашето възмущение от направата и несправедливостта, която ви дерзае, то подайте фактологически информация на нашия сайт…Ако вие искате да останете анонимен, то това ваше желание ще бъде изпълнено.. Изобличи всички Корумпирани боклуци , които са паразитите на Народа на България..!!!

СИГНАЛИЗИРАЙ !!!

COMMENTS

WORDPRESS: 0