!!! ЦРУ заговори за Нибиру !!!

Служител на НАСА разказва за Планетата Х, че се приближава към Земята. Той казва, че изглежда като един голям Червен Дракон в небето. За този червен з...

Две слънца в небето – Нибиру
ЕКСКЛУЗИВНО: НИБИРУ (Планетата X) над МОМЧИЛГРАД !!!
Нибиру видима над Испания

Служител на НАСА разказва за Планетата Х, че се приближава към Земята.
Той казва, че изглежда като един голям Червен Дракон в небето.
За този червен звяр се споменава и в Библията.

Откровение 6:12
А когато сне шестия печат, ето видях: стана голямо земетресение и слънцето почерня като вретище, и месечината стана съвсем като кръв.

Откровение 6:13
небесните звезди паднаха на земята, като когато смоковница, разклащана от силен вятър, мята неузрелите си смокини;

Откровение 6:14
небето биде преместено като свитък, когато се свива; и всички планини и острови се вдигнаха от местата си.

Откровение 6:15
И земните царе, големците и хилядниците, богатите и силните, всеки роб и всеки свободен се скриха в пещерите и между скалите на планините;

Откровение 6:16
и казват на планините и на скалите: Паднете върху нас и скрийте ни от лицето на седещия на престола и от гнева на Агнето;

Откровение 6:17
Защото е дошел великият ден на Неговия гняв; и кой може да устои?

Откровение 7:1
След това видях четири ангела, стоящи на четирите ъгъла на земята и държащи четирите земни ветрове, за да не духа никакъв вятър по земята, нито по морето, нито върху някое дърво.

Откровение 7:2
И видях друг ангел да се издига от изток, у когото беше печата на живия Бог; и той извика с висок глас към четирите ангела, на които бе дадено да повредят земята и морето и каза:

Откровение 7:3
Не повреждайте земята, нито морето, нито дърветата, преди да ударим печат върху челата на слугите на нашия Бог.

Откровение 8:7
Като затръби първият ангел, настана град и огън, размесени с кръв, които бидоха хвърлени на земята; и третата част на земята изгоря, също и третата част от дърветата изгоря, изгоря и всяка зелена трева.
Скъпи Приятели, Скъпи Братя и Сестри..!!!

Сайта BASTA е абсолютно независим, разчитаме на вашата милостиня, на вашите добри човешки сърца за да разширяваме нашата изобличиелна дейност , за да изобличаваме – лъжата, измамата и гигантската манипулация , която ни прави глупци и слепци…!!! Искаме дроновете на сайта BASTA да литнат СВОБОДНО и да достигнат всяка точка на Родината ни..

Очакаваме Вашата милостиня към нашия , народния сайт BASTA..!!

ДАРИ НИ !

Ако искате да изразите вашето възмущение от направата и несправедливостта, която ви дерзае, то подайте фактологически информация на нашия сайт…Ако вие искате да останете анонимен, то това ваше желание ще бъде изпълнено.. Изобличи всички Корумпирани боклуци , които са паразитите на Народа на България..!!!

СИГНАЛИЗИРАЙ !!!

COMMENTS

WORDPRESS: 0