EКСКЛУЗИВНО: Разяснение как се тормозят и убиват хора от правосъдието в България.

ЕМИЛ НИКОЛОВ – НАШ ЧИТАТЕЛ НИ ИЗПРАТИ СЛЕДНОТО ЕЛ.ПИСМО !!! !!! ВСИЧКО КОЕТО ВИЖДАТЕ Е БЕЗ НИКАКВА РЕДАКТОРСКА НАМЕСА !!! Тема: Спешно. Разяснение как...

!?!? Венци Чикагото :  – ЦВЕТАНОВ, РУСКОТО РЕСТО ВИ ЗАСТИГА, ВРЪЩАЙТЕ ОГРАБЕНИТЕ АКТИВИ НА КТБ, СЛЕДВАЩИЯТ УБИТ  НА РЕД КОТАРАКА СТАЛИЙСКИ ЛИ ЩЕ Е…!?!?!?
Отворено Фейсбук писъмце, до обичания от всички нас – Марк Зукърбърг…!!!!
Красимир Димитров: Илюминатите поробиха цялото човечество, България ще го освободи

ЕМИЛ НИКОЛОВ – НАШ ЧИТАТЕЛ НИ ИЗПРАТИ СЛЕДНОТО ЕЛ.ПИСМО !!!

!!! ВСИЧКО КОЕТО ВИЖДАТЕ Е БЕЗ НИКАКВА РЕДАКТОРСКА НАМЕСА !!!

Тема: Спешно. Разяснение как се тормозят и убиват хора от правосъдието в България.

Здравейте отново.

Искам да ви разкажа каква е истината за всичко.
Ще кажа най-важното.
След като закупих жилище на ул. Начо Начев 8, АП 1, във Варна, от точно първият ден започнах да се оплаквам от огромният шум , който се вдига от блока от апартаментите над нас.
След куп молби и жалби, се разбра , че домоуправителка Валентина Иванова дирижира криминалните прояви в блока, като заедно с мъжа си Йордан-измислен полицай от 4-то РПУ в Аспарухово, който редовно се разхожда с пистолета си и плаши хората както в блока , така и на улицата, тези хора си мислят, че са собственици на сградата и тъй като домоуправителка е силно корумпирана и подкупва и корумпира всички около себе си, да не казвам колко жестоко клевети , крещи и бълва какви ли не лъжи в блока и по улиците, тази измикярка с цялата си наглост и просташко безочие , тормози с невъзпитаните си нагли деца , както и останалите в блока, подстрекавани от нея, живущите в кооперацията, наематели и собственици.
След като се преместих, разбрах , че предишната собственичка на моят апартамент е починала от стрес и шум и постоянно са се карали в блока за това. Тази нагла жена домоуправителката тормозеше също доцента , лекар от Окръжна болница, с когото аз се запознах, докато той беше още жив в блока. След като започнах да се оплаквам от шума и писах и пращах жалби, тези нагледци, нарушители и престъпници започнаха абсолютно нарочно да ни тормозят с малоумното си държание и с гадните си деца. Родителите им не само от апартамент 4 ,но и домоуправителка, започнаха да предизвикват децата им да правят повече проблеми. След многото ни жалби и сигнали, накрая със 100 зора районен полицай Спасов си свърши правилно работата като той тогава наистина работеше като редови квартален и нормално прецени ситуацията и издаде акт на семейството наематели от апартамент 4.
Незнайно защо обаче , вместо да се оправят нещата и да започне да се спазва закона за Етажна Собственост стана точно обратното.
Домоуправителката и мъжа и започнаха да се гаврят с всички да викат и крещят по улиците и в блока и да обиждат всички. По мое желание, чрез Община Варна и Кметство Одесос се свика събрание на входа, което се прави един път на година в блока, тъй като тази домоуправителка се разпорежда със собствеността и имуществото на живущите в блока и си прави каквото иска без никакво общо събрание. Съответно на това пародийно събрание, мъжа на домоуправителката пак се яви с пистолет и полицейска униформа и започна да се налага с викове и крясъци. Ние информирахме пред всички за огромният шум , който се чува в нашият апартамент от блока и всичко го ,чуват но домоуправителката окончателно заяви , че няма да дойде на проверка , мъжа и ни заплаши да си продаваме жилището. Тогава домоуправителка започна да ни гони от блока и каза да си заминаваме, а ние сме собственици. Свидетели за това сме аз, баща ми и адвоката ми.
След това ни направиха измислено дело, че уж аз съм бил болен и какви ли не глупости и корупционно ми направиха наказателно дело ужким , че съм бил опасен за околните . Това са думи на самият Началник На Първо РПУ. Това той е написал в първото ми дело, което ние спечелихме. Аз началника на полицията никога не съм го виждал , тоя корумпирани тип ме изкара опасен, като аз нямам никакво провинение и нищо лошо не съм направил.
И така до момента , в който се спомина и доцента , който живееше под домоуправителка, която с наглите си деца и вечното си блъскане във входа тормози всички. Е накрая , лека му пръст на доцента, той си замина. И така докато всички умрем от тормоза и корумпираните връзки на домоуправителка и мъжа и.
След като Кмета на Варна подписа наказателното постановление на това семейство, за отрицателно време на мен ми направиха делото , наказателно с цел да ме “убият”, защото ние се преборихме с тях и наложихме закона за Етажна Собственост. Ние с моите родители и останалите свидетели, които са идвали в моят апартамент, успяхме да докажем, че тези хора тормозят всички в блока. Обяснил съм всичко много ясно в жалбите си , които съм изпращал преди.
Семейството от апартамент 4 , решиха да обжалват и корупционно пак през районна прокуратура и районният съд , този Пламен Иванов излезе пред съдийката и каза , че по времето, когато е издаден акта и наказателното нарушение, те не са били там.
Това си беше една огромна безскрупулна лъжа и делото им беше преместено в административен съд, тъй като Община Варна обжалваха решението им. От тогава аз продължих да ги записвам и да се оплаквам от тях , че ни тормозят и вече съвсем ясно се видя , че полицай Спасов, районен на квартала, както и останалите полицаи и техният началник , започнаха съвсем тенденциозно и очевадно да не си изпълняват задълженията по закон и да пренебрегват защитата на гражданите и моята защита. Да не казвам колко пъти ми драскаха колата и я замерваха с какво ли не. Ритаха и плюха по вратата ми, но полицията от Първо РПУ действаха корумпирани и нито веднъж не възпряха тормоза и терора над нас, защото мъжа на домоуправителката е полицай и са първи приятели с районният и началника. Дали има подкупи между тях, трябва вие да проследите това. След това продължи тормоза, но семейството от апартамент 4 започна да се укрива от закона и да лъже , че ги няма в блока. Домоуправителка даже излъга представителите на Кметство Одесос като им каза , че апартамента е бил продаден и семейството било напуснало блока. Тази лъжа беше поддържана и от полицията в лицето на полицай Спасов, който лично ме извика в Полицията да се откажа от жалбите си , защото наглите безочливо невъзпитани деца на семейството от апартамент 4 уж били напуснали блока защото не издържали на стреса. Даже този полицай дойде до апартамента ми да ми го каже , че уж бил ходил на проверка. Брей как ли не се опитваха да ме лъжат, заплашват , стресират и какво ли не. Е стигна се до момента , в който аз заминах на плаване и като се върнах инсталирах камера на вратата си.
С помощта на тази камера аз записах децата на семейството от апартамент 4 , че са в блока и корумпирано всички лъжеха в купом. Можете да видите на филмчето двете деца от пред, а зад тях съседката от апартамент 5 с нейното дете, отиваха да ги запишат в основно училище Арабаджиев. И аз тогава ги записах. Майката на двете деца естествено не се показваше, защото я беше страх да не я видят т.е. тя се укриваше от закона за да мине делото и в Административният съд и да им отпадне глобата, но уви не.
Пак започнаха да ми драскат тогава колата , за което съм подал жалба и една вечер, когато трябваше да изляза, явно ме следяха, 5 минути след като напуснах апартамента си, някой в тъмното да не го запише камерата , е отишъл да я счупи, но не е успял, даже камерата ми е записала момента на престъплението.
Естествено корумпираното първо РПУ на Варна пак прикри престъплението над мен и моето имущество.
Като разбраха , че аз няма да се откажа и ще се боря да ме оставят на мира и да не блъскат в блока , че аз не позволявам на невъзпитани малоумници да тормозят останалите и мен в блока, след много проблеми в блока караници със съседите и оплаквания, тези хора пак престъпно се събраха вече с цел да ме убият тотално, но тъй като аз нищо не съм направил и полицията няма за какво да ме разпитва, тези корумпирани боклуци на Варна , взеха стари данни от предишното дело , което ние спечелихме , поставиха нови дати и започнаха пак да искат да ме убият като делото отново е наказателно, сякаш съм престъпник от нивото на Брендо.
Съдийката даже е казала, че ще ме преследва накрая на света ако трябва да ме намерят.
Значи ще го кажа така:
ИСКАМ ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ АЗ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ПРЕДАМ , ДОРИ И ТОВА ДА МИ КОСТВА ЖИВОТА И БЪДЕЩЕТО.
АКО ЛИ НЕ , ДА МИ ПЛАТЯТ 70000<tel:70000> ЕВРА И ДА МИ КУПЯТ АПАРТАРТАМЕНТА.
НО ДОКАТО АЗ ЖИВЕЯ ТАМ , ЩЕ СЕ БОРЯ С ТИЯ НАГЛИ И БЕЗОЧЛИВИ ХОРИЦА, А АКО ЩЕ И ОНИЯ ТЪП КВАРТАЛЕН И КОРУМПИРАНИЯТ ИМ НАЧАЛНИК НА КРЪСТ ДА МЕ РАЗПЪНАТ.
Поздрави от Капитан Далечно Плаване :
Емил Алексеев Николов.
Скъпи Приятели, Скъпи Братя и Сестри..!!!

Сайта BASTA е абсолютно независим, разчитаме на вашата милостиня, на вашите добри човешки сърца за да разширяваме нашата изобличиелна дейност , за да изобличаваме – лъжата, измамата и гигантската манипулация , която ни прави глупци и слепци…!!! Искаме дроновете на сайта BASTA да литнат СВОБОДНО и да достигнат всяка точка на Родината ни..

Очакаваме Вашата милостиня към нашия , народния сайт BASTA..!!

ДАРИ НИ !

Ако искате да изразите вашето възмущение от направата и несправедливостта, която ви дерзае, то подайте фактологически информация на нашия сайт…Ако вие искате да останете анонимен, то това ваше желание ще бъде изпълнено.. Изобличи всички Корумпирани боклуци , които са паразитите на Народа на България..!!!

СИГНАЛИЗИРАЙ !!!

COMMENTS

WORDPRESS: 0