Венци Чикагото : БОЙКО М. БОРИСОВ е ЧАСТ от ГРОБОКОПАЧИТЕ…

 Венци Чикагото : БОЙКО М. БОРИСОВ е ЧАСТ от ГРОБОКОПАЧИТЕ на УМИШЛЕНО ИЗБИТИТЕ ЧОВЕЦИ  от ” ТЕРОРИСТИ ” в АТЕНТАТИТЕ в ПАРИЖ, БРЮКСЕЛ, ЛОНДОН и БАРСЕ...

!!! Венци Чикагото : ЖЕСТОКА ЧУДОВИЩНА ЕКЗЕКУЦИЯ в НОВИ ИСКЪР от “ЕДНО КОПЕЛЕНЦЕ – СИН на ПОЛИТИК от ПП ГЕРБ”…!?!?!/
ЗА МИЛИОНИ НЯМА ЗАКОНИ !!!
Венци Чикагото : САТАНИСТИТЕ – ЕРДОГАН и БОЙКО БОРИСОВ ОТКРИХА РЕКОНСТРУКЦИЯТА на САТАНИНСКИЯТ ХРАМ, ЦЪРКВАТА ” СВ. СТЕФАН в ИСТАМБУЛ….!?!?!

 Венци Чикагото : БОЙКО М. БОРИСОВ е ЧАСТ от ГРОБОКОПАЧИТЕ на УМИШЛЕНО ИЗБИТИТЕ ЧОВЕЦИ  от ” ТЕРОРИСТИ ” в АТЕНТАТИТЕ в ПАРИЖ, БРЮКСЕЛ, ЛОНДОН и БАРСЕЛОНА…..

Преди няколко дена излезе филма на журналиста и сегашен депутат от БСП – Елена Йончева филма ” Граница”…!?!?!

Точно, коректно и ясно се показва, състоянието на изградената за 200 000 000 лева от парите на Народа на България гранична ограда….!?!?!

Точно и ясно и коректно се показва как през деня, без никакво притеснение от присъствието на човек с камера се преминава заграждението….!?!?!

Точно, ясно и истината говори длъжностното лице в сянка за това, че трафикирането на бежанци / и терористи от ИСИС – ИДИЛ /се покровителства на много високо ниво в държавата ни, покровителството на този трафик е на по – високо ниво от Министър на МВР….!?!?!?

Многократно съм заявявал, четози трафик е абсолютно организиран, координиран и ръководен от секретните служби от МОСАД и ЦРУ , като изпълнението е възложено на секретните служби от  България и Турция – ДАНС и МИТ и трафикирането на бойци на ИДИЛ /ИСИС/ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА са  договорени лично от Министър Председателя на Република България за трети път – Бойко МЕТОДИЕВ Борисов и Президента на Турция – Реджеп Ердоган…!?!?!/

Многократно съм заявявал, че през границата светлатаа част от деня преминават семейства с малки деца, а в тъмната част на деня преминават организирани групи – отделения и взводове , обучени теростични клетки на създадената от – МОСАД, ЦРУ, МИ-6, МИТ и НАТО – Ислямска държава…!?!?!

Не се забравили изхвърчаването от заседание на министрите членки на ЕС на Бойко МЕТОДИЕВ Борисов , когато граничен служител по погрешка уби боец на ИСИС/ИДИЛ/ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА под един мост…!?!?!

Показвал съм в мое видео разказ от първо лице на жител на град Антакия, за това, че оттатък границата между Турция и Сирия в района на град Антакия се извършват масови убийства на арменско християнско население и Турция, лекува бойци на ИДИЛ в болницата в град Антакия, снабдява своите обучени бойци от ИДИЛ с оръжие, скрито в силозите на камионите за зърно…!?!?!

ЕС, НАТО, САЩ, ИЗРАЕЛ и ТУРЦИЯ са създателите на Ислямска държава, като изцяло се финансира от Саудитска Арабие и доскоро Катар…!?!?!

Бойко МЕТОДИЕВ Борисов, който е  кукла на конци, марионетка на ЦИОНИСТКАТА -ХАЗАРСКА МАФИЯ и  всички по – горе изброените държави и структури носят лична вина за всички избити граждани в умишленото умъртвяване на човеци в атентатите в Париж, Брюксел, Лондон и Барселона…!?!?!

В своите книги Никола Николов – ” Световната конспирация” 1 и 2  писани в не много далечната 1993 година ни казва, че третата световна война куклуводите на света – ИЛЮМИНАТИ ще предизвикат на верска основа, която война ще бъде по жестока и от двете предишни войни…!?!?!

Сценария е в ход, изпълнителите са ясни, чака се само резултата, който до този момент не е успешен, защото много човеци, жители на ЕС знаят това което знам и аз….!?!?!

Дейвид Айк, също говори за тази Трета световна война, в своята книга ” Световната конспирация, която започна  с изфабрикувания атентат срещу кулите близнаци в Ню-Йорк на 11/09/2001 година….!?!?!
Тази война ще продължи до 2031 година..!?!?!

Една от политиките на управлението на държавата, заради която ПП ГЕРБ печели всички избори до сега , включва и безприпятственото преминаване на съоръжението на българо- турксата граница на  главорези на ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА, за което преминаване носят лична отговорност пред совите господари – ЦИОНИСТИТЕ, лично – Бойко МЕТОДИЕВ Борисов и Цветан Цветанов…!?!?!

Умишленото забявяне на усвояването на 160 МИЛИОНА ЕВРО предоставяни от ЕС, неработещите камери, топлинни датчици и сензори по границата показват умишлени действия, скрити под маската на изтекли гаранционни срокове с една единствена цел, колкото се може повече истински дяволски орки и сатанински изчядия – БОЙЦИТЕ на ИСИС- ИЗИДА, възпроизведени от гореспоменатите държави и организации да преминат в посока западна Европа…!!!
ТОВА е ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ на ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ, КЪМ КОИТО СЕ СТРЕМЯТ БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ…!!!

 

Скъпи Приятели, Скъпи Братя и Сестри..!!!

Сайта BASTA е абсолютно независим, разчитаме на вашата милостиня, на вашите добри човешки сърца за да разширяваме нашата изобличиелна дейност , за да изобличаваме – лъжата, измамата и гигантската манипулация , която ни прави глупци и слепци…!!! Искаме дроновете на сайта BASTA да литнат СВОБОДНО и да достигнат всяка точка на Родината ни..

Очакаваме Вашата милостиня към нашия , народния сайт BASTA..!!

ДАРИ НИ !

Ако искате да изразите вашето възмущение от направата и несправедливостта, която ви дерзае, то подайте фактологически информация на нашия сайт…Ако вие искате да останете анонимен, то това ваше желание ще бъде изпълнено.. Изобличи всички Корумпирани боклуци , които са паразитите на Народа на България..!!!

СИГНАЛИЗИРАЙ !!!

COMMENTS

WORDPRESS: 0