ЕКСКЛУЗИВНО: ЗАПАДНА МЕДИЯ ПИШЕ ЗА РАПОНА !!!

ЕКСКЛУЗИВНО: Б.М.Б ПРИКРИВА МРЪСНИТЕ СИ ПАРИ !!! В момента се опитваме да проучим източника на историята, подозираме, че източникът може да е фалшива ...

BASTA Е ЕДИН ОТ НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ САЙТОВЕ ЗА 2017 ГОДИНА
ДО МАРК ЗУКЪРБЪРГ : МАРК ДО КОГА ТРЯБВА ДА ТЪРПИМ ЦЕНЗУРАТА ВЪВ ФЕЙСБУК…
!!!…ИСКАТЕ – ИСТИНСКА и ПЪЛНА ПРОМЯНА = СМЕЛОСТ, КУРАЖ и БЕЗСТРАШИЕ…!!!

ЕКСКЛУЗИВНО: Б.М.Б ПРИКРИВА МРЪСНИТЕ СИ ПАРИ !!!

В момента се опитваме да проучим източника на историята, подозираме, че източникът може да е фалшива новина. Опитвате се да потвърдите с разследващия орган, преди да премахнете това съобщение. Моля, приемете, че историята е фалшива, докато не бъде потвърдена. Работим въз основа на това, че случайно публикувахме фалшиви новини и се извинихме предварително, ако се приеме, че това е било така. Преглеждаме правилата ни за това, което използваме като източници.
Най-новият пропуск от Appleby’s (адвокатска кантора, предоставяща офшорни сметки, разположени на островите Бермуда, наред с други места), няма да бъде проучен. Изтичането, което сега се нарича “Райските книжа”, е наистина кражба, но над 380 журналисти от 67 страни вече са решили да се впуснат в документите в търсене на следващата голяма сензация за новините. Това изтичане е по някакъв начин част втора от Панамските книжа. Докладите бяха изпратени до Международния консорциум на разследващите журналисти.

Разбира се, притежаването на офшорна сметка не е незаконно. Хората с политическа власт обаче са склонни да претендират за определена степен на бедност, дори да станат по-приятни, да изглеждат като “хора от народа”. Например заседанието на България, премиерът Бойко Борисов, което преди това претендираше, че притежава само 29 300 лева (15 000 евро), сега е в центъра на вниманието, тъй като разследванията показват, че той притежава 3,8 милиарда долара в акции. Неговата офшорна сметка го свързва с някои от най-големите компании там – Apple, Facebook, Walmart и др.

Други “шокиращи” сред хартиите за рая са Уилбър Рос, британското кралско семейство, Рекс Тилерсън. Уилбър Рос, американският търговски секретар, доказа, че има дялове в транспортна компания, работеща с руснаци. Макар че изглеждат безобидни, това е трудно за секретар Рос, тъй като в историята е лошо време американците да се занимават с руснаците.

Макар и напълно законни, офшорните сметки са станали много начини на политиците и бизнесмените да скрият доходите, те не биха искали да бъдат известни на широката общественост. Независимо дали става въпрос за инвестиции в конкуренцията, било то малко вероятно пари (главно за политиците), било то връзки със сенчести бизнес или бизнес в не-съюзни държави. Райските документи все още се разследват от журналистите и с течение на времето ще имаме по-подробни и изчерпателни отговори по много въпроси.

Някои журналисти правят обвинения, които са по-малко от внимателни, като например критикуват редица хора само за това, че са инвестирали в компании / фондове, базирани на места като Каймановите острови, което е доста безсмислено обвинение, тъй като повечето средства са законно разположени в места в това не поради данъчни причини, а поради силно развитата регулаторна среда на тези острови. Всъщност, вероятно е някой, който има частна пенсия, да бъде изложен на фонд, обитаващ остров в рай. Но в този случай, ако вярно е, че министър-председателят се крие, че той е може би най-ценният човек в България, ще има сериозни въпроси за това как той натрупа това богатство.

Използвани източники:

https://www.euscoop.com/en/2017/11/9/bulgarian-prime-minister-may-be-hiding-wealth

 

Скъпи Приятели, Скъпи Братя и Сестри..!!!

Сайта BASTA е абсолютно независим, разчитаме на вашата милостиня, на вашите добри човешки сърца за да разширяваме нашата изобличиелна дейност , за да изобличаваме – лъжата, измамата и гигантската манипулация , която ни прави глупци и слепци…!!! Искаме дроновете на сайта BASTA да литнат СВОБОДНО и да достигнат всяка точка на Родината ни..

Очакаваме Вашата милостиня към нашия , народния сайт BASTA..!!

ДАРИ НИ !

Ако искате да изразите вашето възмущение от направата и несправедливостта, която ви дерзае, то подайте фактологически информация на нашия сайт…Ако вие искате да останете анонимен, то това ваше желание ще бъде изпълнено.. Изобличи всички Корумпирани боклуци , които са паразитите на Народа на България..!!!

СИГНАЛИЗИРАЙ !!!

COMMENTS

WORDPRESS: 0