ЕКСКЛУЗИВНО: РАПОНА И ЛЮБОВНИЦАТА МУ !!!

КАКВО ТРЯБВА ДА СТРУВА У НЕЯ – САМО 11 200 000 ДОЛАРА…!?!? След скандала с жълтия диамант бяха открити снимки на Бойко Борисов (РАПОНА) и неговото люб...

ЕКСКЛУЗИВНО : ИСПАНСКИ НАЦИОНАЛИСТИ ПЛАЩАТ по…
Венци Чикагото до БНТ : НАМИРАМ СЕ ВЪВ ВАЛЕНСИЯ, НЕ СЕ УКРИВАМ, ПОСОЧИХ ВИ ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ С МЕН – 0034642531578…..!!!!
!!! ЕКСКЛУЗИВНО…!!! ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ : “ Чикаго, МОСАД са подготвяли твоето убийство, имало е изготвен план в три варианта…..

КАКВО ТРЯБВА ДА СТРУВА У НЕЯ – САМО 11 200 000 ДОЛАРА…!?!?

След скандала с жълтия диамант бяха открити снимки на Бойко Борисов (РАПОНА) и неговото любовница Станислава Стоянова.

Двамата влюбени не крият близостта си, която е интимна !

Фотогалерия:

КАКВО Е ЕДНО ПАЛТО ЗА 28 000 ЛВ. В

СРАВНЕНИЕ С ЖЪЛТ ДИАМАНТ ЗА 11200000 ?


Скъпи Приятели, Скъпи Братя и Сестри..!!!

Сайта BASTA е абсолютно независим, разчитаме на вашата милостиня, на вашите добри човешки сърца за да разширяваме нашата изобличиелна дейност , за да изобличаваме – лъжата, измамата и гигантската манипулация , която ни прави глупци и слепци…!!! Искаме дроновете на сайта BASTA да литнат СВОБОДНО и да достигнат всяка точка на Родината ни..

Очакаваме Вашата милостиня към нашия , народния сайт BASTA..!!

ДАРИ НИ !

Ако искате да изразите вашето възмущение от направата и несправедливостта, която ви дерзае, то подайте фактологически информация на нашия сайт…Ако вие искате да останете анонимен, то това ваше желание ще бъде изпълнено.. Изобличи всички Корумпирани боклуци , които са паразитите на Народа на България..!!!

СИГНАЛИЗИРАЙ !!!

COMMENTS

WORDPRESS: 0