ЕКСЛУЗИВНО : ГРИГОР СИМОВ…

ЕКСЛУЗИВНО : ГРИГОР СИМОВ : Готвят вирусна атака над целия свят. Чумата в Мадагаскар е изкуствена. Световното правителство на антихриста готви вирусен...

ЯКОБ РОТШИЛД ВИНОВЕН В ЗАГОВОР СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО
!!! ЕКСКЛУЗИВНО : САШО СТАЛИЙСКИ – ПЕРАЧЪТ на МРЪСНИТЕ ПАРИ на БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ, ПРИДОБИТИ от РЕКЕТ, КОНТРАБАНДА, КРАЖБИТЕ и ГРАБЕЖИТЕ от ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ ……..
ЧИКАГОТО : КОГАТО ИЗБЯГАХ от БЪЛГАРИЯ КАЗАХ : ЛИЧНО ЩЕ КАЧА БЕСИЛОТО на ВРАТА на БОЙКО М. БОРИСОВ и ЩЕ УДЪРЖА на ДУМАТА СИ…..

ЕКСЛУЗИВНО : ГРИГОР СИМОВ : Готвят вирусна атака над целия свят. Чумата в Мадагаскар е изкуствена.

Световното правителство на антихриста готви вирусен геноцид против човечеството, за радикално намаляване на населението на земята. Несъмнено и еднозначно е, че в лабораториите разработват убийствени вируси, които ще разпространят по света във вид на смъртоносна и нелечима пандемия.
Да им запрети Господ!

Обърнете специално внимание на завоалираните думи: “Експертите се тревожат, че тази чума е “много странна“!

image

А под “странност” имат предвид, че това е изкуствено създадена чума! Щамът е изкуствен!Което значи, че чумата е създадена в лабораториите! А само две страни могат да направят това, – САЩ и Израел.

Да, с грипа не потръгна! Грипът е биооръжие създадено в лабораториите на Пентагона. И въпреки активното разпространяване на вируса на грипа, с помощта на ваксинации, той не можа да постигне такъв успех, като “испанката” 1917 година, когато по света погинали повече от 50 милиона човека. И като не успяха да постигнат нещо подобно, Ционистката Америка реши да реанимира чумните бактерии и да ги усъвършенства! Така можем да се върнем в Средновековието, когато от чума в 14 век погинало 75% от населението на Европа! И не случайно тогава хората говорели, че чумата разпространяват (както винаги), “тези които трябва” – търговците (евреи).

Потърсете и разгледайте различните информации и разните факти, които подтвърждават нашето мнение, че чумата на Мадагаскар е – “ръкотворна” чума.

 

Програмите за биологично оръжие често се проверяват за ефективността им върху населението, например… на Мадагаскар, за да се види, дали всичко върви, според превдижданята…

 

http://3rm.info/main/69459-miru-gotovyat-virusnuyu-ataku-v-ugande-vspyhnula-epidemiya-smertelnogo-virusa-podobnogo-ebole-a-na-madagakare-rukotvornaya-chernaya-smert-21-veka.html

 

Превод, Григор Симов

Използвани източници:

http://grigorsimov.blog.bg/politika/2017/11/08/gotviat-virusna-ataka-nad-celiia-sviat-chumata-v-madagaskar-.1576331

 

Скъпи Приятели, Скъпи Братя и Сестри..!!!

Сайта BASTA е абсолютно независим, разчитаме на вашата милостиня, на вашите добри човешки сърца за да разширяваме нашата изобличиелна дейност , за да изобличаваме – лъжата, измамата и гигантската манипулация , която ни прави глупци и слепци…!!! Искаме дроновете на сайта BASTA да литнат СВОБОДНО и да достигнат всяка точка на Родината ни..

Очакаваме Вашата милостиня към нашия , народния сайт BASTA..!!

ДАРИ НИ !

Ако искате да изразите вашето възмущение от направата и несправедливостта, която ви дерзае, то подайте фактологически информация на нашия сайт…Ако вие искате да останете анонимен, то това ваше желание ще бъде изпълнено.. Изобличи всички Корумпирани боклуци , които са паразитите на Народа на България..!!!

СИГНАЛИЗИРАЙ !!!

COMMENTS

WORDPRESS: 0