ВЕНЦИ ЧИКАГОТО : ЕЙ ПСИХОПАТ – Б.М.БОРИСОВ , ЗА ЛЮБОВНИЦИТЕ ТИ…

ВЕНЦИ ЧИКАГОТО : ЕЙ ПСИХОПАТ – Б.М.БОРИСОВ , ЗА ЛЮБОВНИЦИТЕ ТИ – КЪЩИ и ДИАМАНТИ за  МЛИОНИ ЕВРО, А  за  МНОГОДЕТНИТЕ СЕМЕЙСТВА УВЕЛИЧЕНИЕ на ДЕТСКИТЕ...

ЦИОНИСТА – ЦВ.ЦВЕТАНОВ с МЕТОДИТЕ на ФАШИСТА – ГЬОБЕЛС – SS…
СЛЕД ДВЕ ГОДИНИ АКТИВНА ЗАПОВЕД за АРЕСТ на ЕВРОПОЛ от ИСПАНИЯ СЪЗДАДОХ САЙТА BASTA
ЕКСКЛУЗИВНО: РАПОНА И ЛЮБОВНИЦАТА МУ !!!

ВЕНЦИ ЧИКАГОТО : ЕЙ ПСИХОПАТ – Б.М.БОРИСОВ , ЗА ЛЮБОВНИЦИТЕ ТИ – КЪЩИ и ДИАМАНТИ за  МЛИОНИ ЕВРО, А  за  МНОГОДЕТНИТЕ СЕМЕЙСТВА УВЕЛИЧЕНИЕ на ДЕТСКИТЕ НАДБАВКИ с  5  ЛЕВА…..

Ах, ти долна човекоподобна МАСТИЙО ….!!!
Ах, ти долна  ТОП Твар , ТОП Смрад и  ТОП Гнусутийке – БОЙКЕ МЕТОДИЕВ БОРИСОВ…!!!

То не бяха къщи на любовници по Барселона и света, то не бяха чудесии на чудесата, ами сега трябва да четем за поредната ти глезотия, подарена на поредната ти жертва  жълт диамант за умопромачителните само – 11 200 000 ДОЛАРА…!?!?!

Ах, ти малък гноясъл  нещастен диктаторе, който си мислиш, че си Шейха на  Бруней…!!?!?

Как си мислиш –  ти долна руспийо – Бойко МЕТОДИЕВ Борисов, дали ще ти се разминат всички тези престъпления и безобразия, които вършиш на гърба на бедния и немощен – Народ Български, чиито възрастно население избиваш всеки ден и всеки час….!?!?!

Как си мислиш, дали ще ти се резминат ей така, всички престъпления, които вършите цялата глутница от политическата каста на ПП ГЕРБ, ПАРИОТИТЕ и ВСИЧКИ партии в България, които ни правите на маймуни в последните 28 години….!?!?!?!?

Ако сега, твоите благодетели ти казват, че ще ти се размине, моя съвет към теб е -” НЕ ИМ ВЯРВАЙ “…Лекичко ти го казвам на ухо, защото ти и цялата ти глутница ще бъдете – ” ИЗПЕПЕЛЕНИ” със силата на истината…!?!?!?!

Сега се наслади на текста на сайта ПОД ОКО :

” Жълтият диамант за $ 11,2 млн на депутата Станислава Стоянова бил от Бойко Борисов ”

Забелязаната с жълт диамант за $11,2 млн депутат от ГЕРБ Станислава Стоянова обясни, че скъпоценният камък бил подарък от Бойко Борисов.

Въпросният жълт диамант е бил продаден ан търг в Швейцария на 07.09.2016 г. за 11 200 000 американски долара. Според експерти това е третият най-голям бледожълт диамант на света и е над 77 карата.Младата красавица беше забелязана с този диамант на събитие на ” Жени – ГЕРБ ” по повод Деня на народните будители.

Социалните мрежи бързо реагираха с въпроса откъде 31 – годишната депутатка Станислава Стоянова е успяла да се снабди със скъпото бижу.
Днес тя е дала отговор, че диамантът е бил подарък от Бойко Борисов, подарен на 19 априлпо повод първия и работен ден като народен представител в 44-тото Народно Събрание.

От политическата партия са обявили, че младата преподавателка е била силно огорчена от това, което е била прочела в социалните мрежи по нейн адрес.”

Използвани източници:

Жълтият диамант за $11,2млн на депутата Станислава Стоянова бил от Бойко Борисов

 

Скъпи Приятели, Скъпи Братя и Сестри..!!!

Сайта BASTA е абсолютно независим, разчитаме на вашата милостиня, на вашите добри човешки сърца за да разширяваме нашата изобличиелна дейност , за да изобличаваме – лъжата, измамата и гигантската манипулация , която ни прави глупци и слепци…!!! Искаме дроновете на сайта BASTA да литнат СВОБОДНО и да достигнат всяка точка на Родината ни..

Очакаваме Вашата милостиня към нашия , народния сайт BASTA..!!

ДАРИ НИ !

Ако искате да изразите вашето възмущение от направата и несправедливостта, която ви дерзае, то подайте фактологически информация на нашия сайт…Ако вие искате да останете анонимен, то това ваше желание ще бъде изпълнено.. Изобличи всички Корумпирани боклуци , които са паразитите на Народа на България..!!!

СИГНАЛИЗИРАЙ !!!

COMMENTS

WORDPRESS: 2