НИБИРУ НАД СТАРА ЗАГОРА !!!

Нибиру днес бе заснета от наши читатели, по пътя малко преди Стара Загора. Снимката е направена на 4км. преди северният вход на града, в пряка близост...

Две слънца в небето – Нибиру
ШОК: НИБИРУ НАД ИСПАНИЯ !!!
Нибиру видима над Испания

Нибиру днес бе заснета от наши читатели, по пътя малко преди Стара Загора. Снимката е направена на 4км. преди северният вход на града, в пряка близост до полигона на Змеево.
На снимката се вижда ясно от лявата страна на Слънцето, някакъв обект приличащ на светлинно зайче, но с по особенно форма.
Нашият екип от специалисти се постара и приложи на същата снимка ефекти, за да видим дали е зайче.
При първия ефект: Негатив

Ясно се вижда, че този обект има някак си странна форма и прилича на нещо познато.
Про втория ефект: Карикатура

Ясно се вижда пак обекта и този път се вижда същото както миналия именно, че прилича на Звездата на смъртта от Star Wars.


Холивуд понякога са и врачки, освен дейци по създаване на филми.

Скъпи Приятели, Скъпи Братя и Сестри..!!!

Сайта BASTA е абсолютно независим, разчитаме на вашата милостиня, на вашите добри човешки сърца за да разширяваме нашата изобличиелна дейност , за да изобличаваме – лъжата, измамата и гигантската манипулация , която ни прави глупци и слепци…!!! Искаме дроновете на сайта BASTA да литнат СВОБОДНО и да достигнат всяка точка на Родината ни..

Очакаваме Вашата милостиня към нашия , народния сайт BASTA..!!

ДАРИ НИ !

Ако искате да изразите вашето възмущение от направата и несправедливостта, която ви дерзае, то подайте фактологически информация на нашия сайт…Ако вие искате да останете анонимен, то това ваше желание ще бъде изпълнено.. Изобличи всички Корумпирани боклуци , които са паразитите на Народа на България..!!!

СИГНАЛИЗИРАЙ !!!

COMMENTS

WORDPRESS: 0