Изминаха малко повече от две години от когато напуснах моята Родина

!!! Венци Ангелов – Чикагото, Валенсия, Испания…!!! 03/11/2017 година…!!! Здравейте, Скъпи Приятели…!!! Бъдете, Всички Вие и Вашите семейства, живи и ...

!?!? Венци Чикагото :  – ЦВЕТАНОВ, РУСКОТО РЕСТО ВИ ЗАСТИГА, ВРЪЩАЙТЕ ОГРАБЕНИТЕ АКТИВИ НА КТБ, СЛЕДВАЩИЯТ УБИТ  НА РЕД КОТАРАКА СТАЛИЙСКИ ЛИ ЩЕ Е…!?!?!?
ГНЕВЕН БЪЛГАРИН : Метай го и на Тръмп ако искаш ! До гуша ми дойде от тоя заспал народ !
ЕВРОКОМИСАРЯ по ПРАВОСЪДИЕ : ЦАЦАРОВ ме УБЕДИ…

!!! Венци Ангелов – Чикагото, Валенсия, Испания…!!! 03/11/2017 година…!!!

Здравейте, Скъпи Приятели…!!! Бъдете, Всички Вие и Вашите семейства, живи и здрави…!!!

Изминаха малко повече от две години от момента – 13/10/2015 година в който напуснах не по моята воля и желания моята Родина….!?!

Без да съм чел Библията в този момент, съм изпълнил една записана притча в нея ..” благоразумния се укрива от Злото, а неблагоразувмия върви срещу него и страда…”

След като бях обявен за национално издирване по всички национални телевизии като кандидат за кмет на град Русе, осъден за “НАРКОТРАФИК” на 3, 6 години лишаване от свобода, цяла орда тролове и орки на подкрепяща управляващата сган от ПП ГЕРБ се изсипа на моята фейсбук стена…!?!?!?

ИСТИНАТА в този момент не беше на моя страна…..Много от вас си спомнят този момент, много от вас и до сега продължават да ме покрепят, като нито за миг не се усъмниха в моята правота, невиностт и поръчково –
политически сготвен с присъда от урудливата съдебна система, произнесена 5 месеца и 13 дена от гледането на делото по жалбата ми във ВКС – 15/04/2015 година ….!?!?!

Към днешна дата – 03/11/2017 година аз изпълнявам личен отказ от укриване от съдебната система на България, показах на всеки един от вас в кой град в Испания се намирам – Валенсия , говоря свободно от мобилен телефон с моето семейство, службите в България и частният ГД-БОП на гнусутиите – Борисов и Цветанов знаят точно в коя сграда на коя улица във Валения живея …1!?!?!.

Не си мислете, че биха ме доближили, ако аз не съм искал съзнателно това да се случи…!?!?!?!
Наближава времето на моето прибира у дома, там където е моето място – България…!?!?!/

Скъпи Приятели, в този момент вече ИСТИНАТА е на моя страна , обмислям възможни варианти да се появя в ефир на няколко национални телевизии в Испания за да кажа истината за състоянието на нашата съдебна система, за корупцията в България, за всички престъпления които е вършил Б.М.Борисов и Цветан Цветанов и продължават да вършат…..!!!

След появата ми по националния ефир в Испания, ще се предам на испснските власти и ще искам отваряне на ново дело, на базата на всички събрани доказателства в съдебната зала за нарушаване на човешките и гражданските ми права, коита са гарантирани от всички европейски конвенции и споразумения, гарантирани са ми от Конституцията на Република България и за това, че бях осъден под оказан натиск над съдии от ВКС лично от две политически фигури – Цветан Цветанов и Делян Пеевски със съгласието на Бойко М. Борисов, Ахмед Доган и Сергей Станишев , с дейното участие на председателя на ВКС – Лозан Панов точно в момент, в който аз бях кандидат за кмет на град Русе и Община Русе….!?!?!?

Предстоят много, много интересни случки и събития да се случват в моя житейски път, докато достигна до върха към който съм се устремил , а това е :

!!!<<<<< ЕДНА ИСТИНСКА и ПЪЛНА ПРОМЯНА>>>>>!!!
Скъпи Приятели, Скъпи Братя и Сестри..!!!

Сайта BASTA е абсолютно независим, разчитаме на вашата милостиня, на вашите добри човешки сърца за да разширяваме нашата изобличиелна дейност , за да изобличаваме – лъжата, измамата и гигантската манипулация , която ни прави глупци и слепци…!!! Искаме дроновете на сайта BASTA да литнат СВОБОДНО и да достигнат всяка точка на Родината ни..

Очакаваме Вашата милостиня към нашия , народния сайт BASTA..!!

ДАРИ НИ !

Ако искате да изразите вашето възмущение от направата и несправедливостта, която ви дерзае, то подайте фактологически информация на нашия сайт…Ако вие искате да останете анонимен, то това ваше желание ще бъде изпълнено.. Изобличи всички Корумпирани боклуци , които са паразитите на Народа на България..!!!

СИГНАЛИЗИРАЙ !!!

COMMENTS

WORDPRESS: 0