Венци Чикагото : ОМЕРТАТА – СМЪРТОНОСНАТА КЛЕТВА ПОЛАГАНА в МАСОНСКИТЕ ЛОЖИ…

Венци Чикагото : ОМЕРТАТА – СМЪРТОНОСНАТА КЛЕТВА ПОЛАГАНА в МАСОНСКИТЕ ЛОЖИ е СВЪРЗВАЩОТО ЗВЕНО на ПОЛИТИЧЕСКАТА КАСТА, ИЗМЕТ, СМРАД и ГНУСУТИИ в БЪЛГ...

ШОК: СЕВЕРНИЯ КОРЕЯ ИЗСТРЕЛЯ БАЛИСТИЧНА РАКЕТА !!!
!!! ШОКИРАЩО от ФЕЙСБУК : ТОВА е ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ на ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ на ПП ГЕРБ…..
Световният еврейски конгрес и официалното германско еврейство приветстват ислямисткото нашествие в Европа…!!!

Венци Чикагото : ОМЕРТАТА – СМЪРТОНОСНАТА КЛЕТВА ПОЛАГАНА в МАСОНСКИТЕ ЛОЖИ е СВЪРЗВАЩОТО ЗВЕНО на ПОЛИТИЧЕСКАТА КАСТА, ИЗМЕТ, СМРАД и ГНУСУТИИ в БЪЛГАРИЯ…!!??
В ОМЕРТАТА  УЧАСТВАТ ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ от ВСИЧКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ в РОДИНАТА НИ…!!??

В мои видеа много пъти съм казвал, че най-големия враг на Народа Български са Масонските ложи регистрирани у нас, тайните общества с техните разклонения у нас и всички ционистки оганизиции регистрирани в България…

Омертата е строг ритуал между престъпници,  с който се изповядва  вярност към престъпната организация с цел недопускане извършителя на престъплението да се предаде на правосъдиетои предателството се заплаща  с физическо унищожение на всеки, който дръзне да наруши своята клетва  към своите братя в тайното общество или масонска ложа..

Типичен пример за нарушение на Омертата е физическото ликвидиране на шефа на Агенция Митници – Ваню Танов и бившата кметица на Перник и зам. председател на парламента – Антоанета Георгиева…

Няма да е пресилено ако ви споделя,  че всяка една министърка и министър, щефове на агенции и агенциийки, служители във висшата  държавна администрация, които са положили клетвата – Омертата и членовете на техните  семейства , доброволно или не -доброволно участват в масови сексуални оргии, содомия , гарнирани с приятна порция наркотични вещества…!?!?!

Целта на всичко това е да се отнеме и малката чест и достойнстово на личността, за да попаднат в категорията на човешки същества с тотално прегоряла  съвест и да нямат никакъв срам от никой и от нищо с цел тотален контрол и говорене на лъжи, измами и манипулации с които да зомбират и  манипулиране съзнанието на обикновените хора от народа, които са тотално невежи по отношение на  всички политически процеси, които протичат у нас……!?!?!

Сега предоставям на вашето внимание дискусията  по Дарик радио с бившия служител на ДАНС и ГДБОП – Росен Миленов,  който мното точно и ясно казва това в подкрепа на всичко , което аз лично ви бях поднесъл преди няколко години и продължавам да ви поднасям….
Даже и Росен стига и малко по- далече като заявява, че да се назначи даден човекоподобен за министър , трябва да е извършил най-малко три престъпления, за да попадне в категорията – наш човек, за да бъде назначен на съответният пост…!?!?
Цялото му досие се държи в обусловените за това два центъра на властта -единият клони към Русия, другият към САЩ и ЕС и в частност – Германия…!?!?

ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ в БЪЛГАРИЯ са :
– ЗАВИСИМИ от ИЗВЪРШЕНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ..
– БОЛНИ ПСИХОПАТИ,
– ГНУСНИ УРУДИ, ПРЕСТЪПНИЦИ , ЗАВИСИМИ ОТ СЕКСА и НАРКОТИЦИТЕ,
– ХОМОСЕКСУАЛИСТИ, ПЕДОФИЛИ..
и  СА ГОТОВИ СЪС ВСЯКАКВИ СРЕДСТВА да ЗАПАЗЯТ ТАЗИ ВЛАСТ КОЯТО ИМ НОСИ ОГРОМНИ ПАРИ И СА ГОТОВИ със ВСЯКАКВИ СРЕДСТВА да ЗАПАЗЯТ СВОЯТА ВЛАСТ, НОСЕЩА ИМ СТОТИЦИ , СТОТИЦИ МИЛИОНИ ЕВРО, ДАЖЕ И МИЛИАРДИ….!?!?!

Аудиофайл:

COMMENTS

WORDPRESS: 0