АХ , ТИ ДОЛНА МАСТИЙО – БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ…!!!

АХ , ТИ ДОЛНА МАСТИЙО – БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ…!!! АХ , ТИ БОЙКО М. БОРИСОВ -ВАСИЛИЙ БЪЛГАРОУБИЕЦО…!!!! Ах, ти долна курво и пачавро, всеки път когато...

ЯКОБ РОТШИЛД ВИНОВЕН В ЗАГОВОР СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО
Сайта BASTA бе атакуван за пореден път от привърженици на ПП”ГЕРБ”…!!!
!!! ЦИНИЗЪМ и МЕРЗОСТ : МИНИСТЪР – МАСОН – НИКОЛАЙ ПЕТРОВ УЛИЧЕН в КРАЖБА за МИЛИОНИ…ЦАЦАРОВ СИ БЪРКА в ЗАДНИКА и НИЩО НЕ ПРАВИ 7 МЕСЕЦА…..

АХ , ТИ ДОЛНА МАСТИЙО – БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ…!!!
АХ , ТИ БОЙКО М. БОРИСОВ -ВАСИЛИЙ БЪЛГАРОУБИЕЦО…!!!!

Ах, ти долна курво и пачавро, всеки път когато има поройни дъждове все едни и същи случки по един и същи начин случват, замаскирани като – ПРИРОДНИ БЕДСТВИЯ …!!??

Преливащи язовири, скъсани диги, отнесени къщи със спящите нищо не подозиращи собственици – нищо не подозиращи немощни старци и старици , след поройни тридневни дъждове и количества вода толкова, колкото за три месеца валежи…!?!?!..

Ах ти мерзавецо, ах ти сатаниска твар и измет, чу ли снощи плача на наши баба и дядовци,  а….!?????!!!

Ах ти долно човекоподобно урудско създание, казваш ” За умрелите не можем да помогнем, но другото каквото е нужно ще се направи…”…

Какво са за теб, сатанинско -дяволско изчадие няколко мъртви пенсионери, тежащи и без това на социалната система а…!?!?!

Твоите действия министър председателю – Бойко МЕТОДИЕВ Борисов ме провокираха да направя тази публикация, които смея да твърдя, че са абсолютно програмирани, за да имаш една опорна точка на твоите действия в следващите няколко седмици…!?!?Защо не се създаде шаб в област Бургас, под ръководството на Областният Управител, чиито началник си ти лично а, преди ПРИРОДНОТО БЕДСТВИЕ …!?!?!

Защо не се задължиха всички кметове да си проверят всички хидросъоръжения по местата си…!?!?!
Защо…защо…защо…защо….защо…защо…защо…защо…защооо…!?!?!

Но удобно веднага се образуваха няколко досъдебни производства срещу неизвестни извършители , за да се демонстрира  на обществото бързата реакция на Прокуратурата под ръководството на  твоя интимен любовник – Сотир Цацаров…!?!?!?!

Действията ти са винаги обвързани с принципа :

ПРОБЛЕМ РЕАКЦИЯ -РЕШЕНИЕ…!!!!

Винаги отговорните институциите в държавата , чиито пряк ръководител и началник си лично   си ти – БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ  се задействат след случилото се събитие..!!!..!?!?!
Винаги действаш по един и същи начин, когато си опрян в стената, когато стола ти се клати , винаги по един и същи начин и се появяваш пред телевизионйите камери и груктиш като умряла угоена свиня……!?!?!?

Създавате  събитието, следваш реакцията на хората и предлагаш решенията, като в повечето случай си на терена на създаденото събитие..!?!?!

Тук искам да насоча вниманието на всички българи от твои изкази пред българската общност в град Чикаго през 2009 година, как възрастното население на България е лош материал…!?!?!

Тук искам да кажа, как ти – БОЙКО М. БОРИСОВ – ВАСИЛИЙ БЪЛГАРОУБИЕЦА си споделял в тесен кръг, че искаш да завършиш Плана РАН-ЪТ, който цели намаляване на населението на Родината ни до 4 милиона души….!?!?

Тук искам да спомена , че ти лично си издал заповед всеки легнал на операционната маса в  УМБАЛ ” Царица Йоана – Исул ” -София да заминава при свети Петър….!?!?!? По тази тема ще ти отделя специална публикация..!?!?!

Тук искам да спомена всички загинали възрастни хора на България, плача на загубилите имоти и покъщина възрастни хорица на България във всички наводнения тогава когато ти си министър- Председател на Република България в последните 8 години – където е имало информация за обилни валежи и нищо не се е предприемало..!?!?!

Къде са ти преванитвните ерки, тези които биха попречили на водата да отнесе имотите на хора, градени с много труд и пот…!!!???

Бойко- българоубиецо, за разлика от теб и твоята глутница на тези обикновени хорица им  се е наложило да бъхтят като мравки през целият им живот ,за да ги изградят своите домове , а не като такива като теб да грабят милиарди левове от обществените поръчки..!?!?!?

Ту искам да отбележа едни твои действия , които  ми напомнят за атентата в Сарафово – 18/07/2012 година, където две седмици, повтавям – две седмици преди атентата лично те е предупредил  шефа на ЦРУ – Дейвид Петриъс , че такъв атентат ще се случи и вие с оня с особена форма на главата – Цветан Цветанов и ръководителите на службите в МВР и ДАНС никакви мерки не сте предприели – превантивни този атентат да не се случи , а напротив създадохте необходимите условия – бездействие   атентата да се случи на 18/07/2012 година и да обвините ХИСБУЛЛА за извършители на това сатаниско дело, удобна опорна точка на ЦИОНИСТИТЕ от Израел и тяхната служба МОСАД да обвините веднага тази политическа партия за извършители на атентата , а  към днешна дате те даже и не са призовани към делото като извършители, организатори, подбудители, помагачи …..

Защо по твоя заповед беше затворена метеорологичната станция на Мусала, а…!?!?!
След удобна опорна точка, че видите ли  нямало пари за подръжката и и “загинал нелепо ” нейния управител, който се подхлъзнал и паднал и си счупил врата …!?!?!
Нали беше затворена само временно до май месец 2017 година …!?!?!?
Едно уникално за България съоръжение за наблюдение на  климата и неговите изменения, дължащи се на външни за планетата ни фактори , преустанови завинаги своята дейност..!?!?!?
Защото така ти беше заповядано …!?!?!?
… Земята се била тресяла, говориш за споразумението за климата, което е най-голямата измама в най-съвременната история на човечеството…!!!
ИЗМАМА е ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ от ДЕЙНОСТТА на ЧОВЕКА…!?!?!?
Други са факторите, които са в пряка връзка с промените на климата и ти ги знаеш, много, много добре….!?!?!?!
http://www.dnevnik.bg/zelen/klimat/2016/10/21/2848458_rabotata_na_stanciiata_na_musala_e_chastichno/www.dnevnik.bg/bulgaria/2016/10/03/2837179_meteorologichnata_stanciia_na_vruh_musala_e_zakrita//

Какво са за теб – БОЙКО БЪЛГАРОУБИЕЦО поредните жертви на ПРИРОДНОТО БЕДСТВИЕ – те са поредната ти опорна точка за да отклониш вниманието на народа от бедността и мизерията в която се намира…!?!?!?!

Със своите си действия и престъпления срещу един цял народ – Народа Български си задействал такива Божествени закони, че никой не може да те спаси от съдбата, която те очаква и ще те застигне в близките 5 години…!?!?!?

Скъпи Приятели, Скъпи Братя и Сестри..!!!

Сайта BASTA е абсолютно независим, разчитаме на вашата милостиня, на вашите добри човешки сърца за да разширяваме нашата изобличиелна дейност , за да изобличаваме – лъжата, измамата и гигантската манипулация , която ни прави глупци и слепци…!!! Искаме дроновете на сайта BASTA да литнат СВОБОДНО и да достигнат всяка точка на Родината ни..

Очакаваме Вашата милостиня към нашия , народния сайт BASTA..!!

ДАРИ НИ !

Ако искате да изразите вашето възмущение от направата и несправедливостта, която ви дерзае, то подайте фактологически информация на нашия сайт…Ако вие искате да останете анонимен, то това ваше желание ще бъде изпълнено.. Изобличи всички Корумпирани боклуци , които са паразитите на Народа на България..!!!

СИГНАЛИЗИРАЙ !!!

COMMENTS

WORDPRESS: 0