САЙТА BASTA ПОДКРЕПЯ САЙТА АФЕРА В БОРБАТА…

САЙТА BASTA ПОДКРЕПЯ САЙТА АФЕРА В БОРБАТА СРЕЩУ ЦЕНЗУРАТА ВЪВ ФЕЙСБУК…!!!??? Поредния блокаж над профила Веселина Томова за 30 дни показва едно и сам...

ЕКСКЛУЗИВНО : PARADISE PAPERS : БОЙКО БОРИСОВ СОБСТВЕНИК НА…
ХРИСТО БОТЕВ : ” МОЯТА МОЛИТВА – Благословен Бог нас….”
Венци Чикагото : КОЙ ФИТНА – ЕЛИМИНИРА МАСОНА – САТАНИСТ  СТЕФАН ШАРЛОПОВ , БИЗНЕСМЕН,  ПРОДУКТ НА ДПС и ЧОВЕКА ОТ САРАИТЕ и  МНОГО ДОБЪР ПРИЯТЕЛ НА ШИШИ….!?!?!?!?!

САЙТА BASTA ПОДКРЕПЯ САЙТА АФЕРА В БОРБАТА СРЕЩУ ЦЕНЗУРАТА ВЪВ ФЕЙСБУК…!!!???

Поредния блокаж над профила Веселина Томова за 30 дни показва едно и само едно : СТРАХ ОТ ИСТИНАТА СКОВАВА УМОВЕТЕ НА ВЛАСТ ИМАЩИТЕ в БЪЛГАРИЯ..!?

СЪВМЕСТНОТО БЛОКИРАНЕ НА АКАУНТИ ВЪВ ФЕЙСБУК Е НАЙ- ТОЧНИЯТ ПРИЗНАК ,ЧЕ НАБЛИЖАВАТ ПРЕДСРОЧНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ…

Цитиране от сайта АФЕРА.БГ:

Поредния блокаж над профила Веселина Томова за 30 дни показва едно и само едно : СТРАХ ОТ ИСТИНАТА СКОВАВА УМОВЕТЕ НА ВЛАСТ ИМАЩИТЕ в БЪЛГАРИЯ..!? ПОСЕВМЕСТНОТО БЛОКИРАНЕ. А АКАУНТИ ВЪВ ФЕЙСБУК Е НАЙ- ТОЧНИЯТ ПРИЗНАК ,ЧЕ НАБЛИЖАВАТ ПРЕДСРОЧНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ..

В държавата НА МАФИЯТА, моментално след публикуването на статията в сайта АФЕРА:

ЗДРАВЕЙТЕ, ДАНСАДЖИИ, КАКО СТЕ? ДОБРО? И МИСЛИТЕ, ЧЕ ЩЕ МЕ СЪБОРИТЕ?! АРЕ, БЕ!

която бе качена и на личния профил на собственичката и главен редактор на сайта АФЕРА Веселина Томова, личният профил на Веселина Томова във Фейсбук – Veselina Tomova ЗА ПОРЕДЕН /ТРЕТИ!!!/ ПЪТ БЕ БЛОКИРАН!!!

Блокирането бе стартирано в ход, два часа след пускането на профила след блокиране за седем дни, като преди това профила на Веселина Томова бе блокиран за три дни.

В момента, в който профила на журналистката Веселина Томова се освободи, той моментално ОТНОВО Е БЛОКИРАН.

МРАКОБЕСНАТА ЦЕНЗУРА ВЪРВИ С „НЕВИННО“ СЪОБЩЕНИЕ ОТ СТРАНА НА ФЕЙСБУК:

You’re Temporarily Blocked From Posting

Това временно блокиране ще продължи 30 дни и няма да можете да публикувате във Facebook, докато то не приключи.

Неколкократно публикувахте неща, които са забранени във Facebook: Прочетете Стандартите на общността на Facebook, за да научите какви видове публикации не са позволени.“

Забранените“ „неща“ във Фейсбук са очевидно публикации на сайта АФЕРА, които касаят специалните служби на територията, наречена България, управлявана от мафия.

Днес сутринта и другия профил на Веселина Томова, направен след масираната атака за блокиране на титулярния и профил, бе докладван и очевидно и той ще бъде блокиран, след тази публикация.

Господин Главен прокурор, ТОВА КАКВО СЕ НАРИЧА? ТЕРОР? ЦЕНЗУРА? ОСЪЩЕСТВЯВАНА ОТ „ПОЛИТИКИТЕ“ НА ОНЕЗИ, НА КОИТО ХОДИТЕ ДИВАН ЧАПРАЗ НА „ОПЕРАТИВКИ“?! ЩО ЗА БЕЗДУШЕН БЕЗОБРАЗНИК СТЕ, КОЙТО СЕ СЕЗИРА МОМЕНТАЛНО ОТ САЙТА „АФЕРА“, КОГАТО ИДЕ РЕЧ ЗА … КУЧЕ, А МЪЛЧИТЕ, КАТО ПРЕПИКАН, КОГАТО ЕДИНСТВЕНА „АФЕРА“ ИЗНАСЯ ПОТРЕСАВАЩИ РАЗСЛЕДВАНИЯ ЗА КОРУПЦИЯ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ?! И КОГАТО ВЪРХУ ЖУРНАЛИСТКАТА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА Е УПРАЖНЕН БЕЗПРЕЦЕДЕНТЕН НАТИСК И ПРЕСА, ГРАНИЧЕЩИ С ИСТЕРИЯТА НА ЛУДИ ДИКТАТОРИ?!

Мазните ви фразички отсега са ясни – че става дума за „политики“ на Фейсбук и тинтири – минтири. А безобразния терор на цензурата върху Веселина Томова, упражняван от СХЕМА НА УПРАВЛЯВАЩАТА ДЪРЖАВАТА МАФИЯ, КОЯТО ВИЛНЕЕ И ИЗ ФЕЙСБУК, Е ОЧЕВАДЕН!

Днес след публикацията в  сайта АФЕРА: „ЗДРАВЕЙТЕ, ДАНСАДЖИИ, КАКО СТЕ? ДОБРО? И МИСЛИТЕ, ЧЕ ЩЕ МЕ СЪБОРИТЕ?! АРЕ, БЕ!“, се получи и следния коментар, изпратен очевидно от имащ достъп до „ювелирната“ работа на спецслужбите:

В системата на Държавна агенция „Национална сигурност“ няма заповед за разследване на дейността Ви.

Конкретната координирана атака към „фейсбук профил“ на лицето Веселина Томова е извършена в периода 05.08.2017 – 05.11.2017 от установени лица през различни IP адреси и социални профили но еднакви MAC адреси на преносими и стационарни устройства.

Вие сте личност, която безкрайно уважавам!

Продължавайте да вървите по пътя на независимата журналистика!

С уважение:

Катя“

Нямаме никакво съмнение, че този терор не е осъществяван със „заповед“. Тия мракобесия със „заповед“ не се правят. За да не остават следи.

Цацаров, ако следващият път стрелят по мен – заклевам всички честни хора в тази държава, да не допускат лицемерната ти физиономия да плещи как „разследва“ кой стои зад покушение над свободата на словото!

Веселина Томова

 

Използвани източници: http://afera.bg/%D0%BC%D1%80%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD-%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BE%D1%80-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD-%D0%BA%D1%8A%D0%BC-%D1%81%D0%B0%D0%B9%D1%82%D0%B0.html

 

Скъпи Приятели, Скъпи Братя и Сестри..!!!

Сайта BASTA е абсолютно независим, разчитаме на вашата милостиня, на вашите добри човешки сърца за да разширяваме нашата изобличиелна дейност , за да изобличаваме – лъжата, измамата и гигантската манипулация , която ни прави глупци и слепци…!!! Искаме дроновете на сайта BASTA да литнат СВОБОДНО и да достигнат всяка точка на Родината ни..

Очакаваме Вашата милостиня към нашия , народния сайт BASTA..!!

ДАРИ НИ !

Ако искате да изразите вашето възмущение от направата и несправедливостта, която ви дерзае, то подайте фактологически информация на нашия сайт…Ако вие искате да останете анонимен, то това ваше желание ще бъде изпълнено.. Изобличи всички Корумпирани боклуци , които са паразитите на Народа на България..!!!

СИГНАЛИЗИРАЙ !!!

COMMENTS

WORDPRESS: 0