!!! ОМБУДСМАНА – МАЯ МАНОЛОВА е РОЖБА на ЕХИДНИТЕ – ФАРИСЕИ…

!!! ОМБУДСМАНА – МАЯ МАНОЛОВА е РОЖБА на ЕХИДНИТЕ – ФАРИСЕИ , ФЕРИСЕЙТЕ – ДНЕШНИТЕ ЦИОНИСТИ, ТЯ е ЗАВИСИМА от ПОЛИТИЧЕСКАТА ХУНТА и ВЪРХУШКА…!?! Тази ...

Венци Чикагото : ОМЕРТАТА – СМЪРТОНОСНАТА КЛЕТВА ПОЛАГАНА в МАСОНСКИТЕ ЛОЖИ…
СЛЕД ДВЕ ГОДИНИ АКТИВНА ЗАПОВЕД за АРЕСТ на ЕВРОПОЛ от ИСПАНИЯ СЪЗДАДОХ САЙТА BASTA
АХ , ТИ ДОЛНА МАСТИЙО – БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ…!!!

!!! ОМБУДСМАНА – МАЯ МАНОЛОВА е РОЖБА на ЕХИДНИТЕ – ФАРИСЕИ , ФЕРИСЕЙТЕ – ДНЕШНИТЕ ЦИОНИСТИ, ТЯ е ЗАВИСИМА от ПОЛИТИЧЕСКАТА ХУНТА и ВЪРХУШКА…!?!

Тази публикация се създаде единствено и само , защото в една група във Фейсбук пространството :
“Аз няма да гласувам за Бойко Борисов и Герб “,
бях обиждан, руган, порицаван за това, че съм бил трол на ПП ГЕРБ и някой ми е бил платил за да направя тази публикация в групата :

линк към публикацията :  http://bastanews.com/2017/10/21/%D0%BC%D0%B0%D1%8F-%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B3%D0%BB%D0%BE%D1%81%D1%82-%D0%B4%D0%B2%D1%83%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%B8%D0%B5-%D0%B8-%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B5%D0%BC-d/

Всички обиди, закани, хуления срещу мен основно са от привърженици на Политическа партия БСП  показват истинското лице на тази партия, което лице не се отличава от привържениците и платените тролове  на ПП ГЕРБ…!!!
Да сипеш обиди на лична основа, да заплашваш, да ми казваш да изчезна от групата са методи на друга политическа централа и нейните   привърженици и платени тролове – ПП ГЕРБ..!?.
Ако ти искаш да защитиш една личност, няма значение каква е тя, то ти трябва да го направиш стъпвайки на истината, факти, доказателства в нейна подкрепа и защита  – делата на тази личност, нейното житие и битие в обществото като политическа фигура …!?!?!?
Скачайки на човека на лична основа –  –  който поства определена публикация , то скачайките  иска да откажат постващия да изразява своето лично мнение и да запази статуквото на тези в определена фейсбук груопа, които подкрепят определена политичска партия, в случая – привържениците на БСП…!?
Не знам кои са им водачите на партийните тролове , но явно нямат си и най-малка представа какво представлява социалната мрежа фейсбук..!?
Само ще отбележа, че си правят абсолютно харакирита, защото ако под един пост организираш няколко десетки човека да обиждат и хулят поставащият, то десетки хиляди само четат дискусията и си оформят обществено мнение на база действия на пишещите…!?
Но да се върнем на личността – Мая Манолова , сегашният Омбудсман на Република България…!?.
Някой се стреми в сянка да изгради един образ на една личност, като Мая Манолова, като едва ли не тя е истински борец срещу нестраведливостта и неправдата в България…!?
Но,  както аз казвам много пъти под мои постове – НОМЕРА ИМ НЯМА ДА МИНЕ..!?     ЗАЩО..!?
Защото лицемерието, пошлостта, двуличието и ехидността  на Мая Манолова лъхат  даже и от космоса….!?!?
Какво имам предвид , точно, ясно и коректно….?!?
В уикипедия е записано , че Мая Манолова е народен представител в Народното събрание  – 40 -то, 41-во и 42 -то  Народно събрание, когато тя е заместник председател на парламента ..!!??
На 30 юли 2015 година е избрана за Омбудсман на Република България..!?
И сега, нека се запознаем с дейността на длъжността – Омбудсман ..
Какво представлява омбудсмана…???
О̀мбудсманът  (от  нордически : umboð – „задача, пълномощно”, umboðmaðr „упълномощен“) е длъжностно, независимо лице, на което са възложени функции да контролира спазването на законните права и интереси от органите на изпълнителната власт и от длъжностните лица на хора или група от хора, които не са силни в обществото и трудно биха могли да се защитават сами (например работещи ,  деца, пациенти, жертви на насилие).

 !!!>>>Омбудсмана е НЕЗАВИСИМО ЛИЦЕ….!?!?!? 

Как ви се струва – НЕЗАВИСИМО ЛИЦЕ  ли е Мая Манолова, която търка стола на три поредни парламента , като народен представител на ПП БСП…!?!?
Сега тук ще ви постна текст от друга публикация , която показва точно какво представлява Мая Манолова в последните си дни като народен представител на 42 Народно събрание :

          ЛОБИРА ЛИ МАЯ МАНОЛОВА ЗА БАНКИТЕ

Ето коментарът на  адвокат Филипова  :

„ Скандални са и две от поправките, които се предлагат с тези законопроекти .  Първата антихуманна промяна ,

предлагана от Мая Манолова е от т. 2 на чл. 417 от ГПК да отпадне частта „за банките“ и да се създаде нова т. 10, с която да се даде възможност на банките да се снабдяват с заповед за незабавно изпълнение и изпълнителен лист. Мая Манолова мотивира това „разместване“ с аргумента, че по този начин възражението срещу издадената заповед за незабавно изпълнение ще спира изпълнителното дело. Не се подвеждайте – настоящата практика на частните съдебни изпълнители е при спряно изпълнително дело да не вдигат запорите на банковите сметки и на трудовите възнаграждения и другите възнаграждения за труд, да събират сумите, постъпващи по сметките или за изплащане на възнаграждения по труд и да ги съхраняват по техните сметки, без да ги предават на взискателя по изпълнителното дело. Така ЧСИ тълкуват спирането на изпълнението. Имайте предвид, че ЧСИ ще ви налагат запори и на движимите ви вещи и възбрани на недвижими имоти /не само ипотекирания имот служи за удовлетворяване на банката – кредитор/. По този начин, ще ви възпрепятстват възможността да реализирате приходи от една евентуална продажба на тези вещи, тъй като никой купувач не би се осмелил да придобие имот или вещ, предмет на обезпечение. С това си предложение Мая Манолова реанимира старото си и аналогично предложение, което внесе и в предходното Народно събрание и което на общественото обсъждане предизвика разобличителната реч на г-н Димитрин Вичев, неговото гневно напускане на НС, придружен от почти всички граждански организации, участващи в  обсъждането.
Втората скандална промяна, предложена от Мая Манолова  е предвидената в Закона за ЧСИ  възможност при плащане на дълга от страна на длъжника в срока за доброволно изпълнение ЧСИ, да събират половината от таксата, наричана от мен  „ такса рекет “, която биха получили, ако длъжникът не изпълни доброволно в този срок и ЧСИ извърши действия по принудително изпълнение. Това е таксата по т. 26 от тарифата им*, която не представлява такса за реално свършената от тях административно – техническа работа, а печалба, изчислена като процент върху размера на вземането на кредитора – банка, небанкова-финансова институция, топлофикация и т.н.. Принудителното изпълнение е сурогат, заместител на доброволното изпълнение, за това е недопустимо, ако длъжникът изпълни доброволно своя дълг в срока за доброволно изпълнение, той да бъде обременяван с допълнителни разноски, за да се облагодетелстват ЧСИ. Към настоящия момент е в сила Постановление 215/14г., съгласно което когато длъжника изпълни в срока за доброволно изпълнение, той не дължи нищо от тази такса по т. 26 от тарифата на ЧСИ. Камарата на ЧСИ обжалва това справедливо и хуманно постановление пред Върховен административен съд, като по повод на  жалбата им бе образувано адм. д. № 10545/14г., към което прилагам линк:  РЕШЕНИЕ 15565 “”

 

линк към публикацията
http://advokatfilipova.eu/2015/04/%D0%BB%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D1%80%D0%B0-%D0%BB%D0%B8-%D0%BC%D0%B0%D1%8F-%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5-alarma-news/

Длъжността на Омбудсмана е една от малкото институции в България , които могат да защитават правата на гражданите пред Конституционният съд…!?

В 43-тото Народно събрание с гласовете на почти всички политически партии, беше променен изборния кодекс в частта му – задължително гласуване и парична глоба за негласувалите в България и в чужбина…!?
Тази поправка е гигантско нарушение на Конституцията на Република България – чл. 42 , къде е запизано, че гласуването е – ПРАВО на всяко лице навършили 18 годишна възраст, запомнете – ПРАВО , а не ЗАДЪЛЖЕНИЕ…!?

Всяка една дума, записана в Конституцията има императивен характер – термин от правото, а на обикновен език – ЗАПОВЕД….!?

Всеки един от нас, който е бил в казармата знае, че когато има издадена заповед, тя  не се умува, а се изпълнява безприкословно…!?

Правото да гласуваш е записано в Конституцията – чл. 42 има заповеден характер за всяка една институция , даже и Народното събрание, защото Конституцията е основния закон в страната и всяка една институция е длъжна за изпълнява безприкословно всички заповеди в нея…!?
!?  Следвате ли мисълта ми, следвайте я внимателно…!?

С изненада установих, че Мая Манолова като Омбудсман на България !?е подала жалба пред Конституциоония съд, ноооооооо тя е протестирала единствено и само противоконституционните текстове – задължително гасуване и глоба –  да отпадне САМО санкцията – ПАРИЧНА ГЛОБА….!?!?!?!?!?!?

Повтарям, Мая Манолова като Омбудсман на Република България е обжалвала пред Конституционният Съд единствено и само да опрадне от скандалните и противоконституциоони промени в изборният кодекс  – задължително гласуване и парична санкция, само да опадне – ПАРИЧНАТА ГЛОБА ,НО НЕ И ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ГЛАСУВАНЕ…!?!?!?!?!?!?!?!?.

       Към настоящият момент всички граждани на Република България са длъжни да гласуват, запомнете – това е ваше задължение , а не право…!?
Така, ето ви само един отпечатък, за това че с тези си действия Мая манолова обслужи политическата олигархия в България, незащитавайки правата на гражданите на Република България…!??!!!!
Защо Мая Манолова не протестира срещу самото задължително гласува, ще ви отговоря тук и сега….!!!
В България по избирателни списъци имаме около 6 и половина милиона  избиратели.  В тези списъци , направени по времето на първото управление на Б.М.Б се вкараха и хора попадащи в категорията – мъртви души..Починали, от много години живеещи на други адреси и в други държави…?!?!?!?!?
В България в последните 15 години всички правителства са нелегитимни по отношение на подкрепата от Народа, защо, защото всички последни правителства в най- различни коалиции са избрани с едва в около 15 процента подкрепа от имащите право на глас българи и всички решение на техните политически кабинети са лесно атакуваеми  пред Конституционния съд..!?!?!
Защото те нямат подкрепата на над  50 % от имащите право на глас в Родината ни….!?!?!?!?!?
Именно и това е причината – Мая Манолова да не атакува – задължителното гласуване, защото когато теб те задължат да гласуваш, ти ще отидеш и ще подадеш бюлетина, даже и да не е валидна , ти вдигаш процента на гласувалите в България…!?!?!
От това имат нужда всички политически партии, защото когато започнат да правят изследвания, справки, ще кажат, че са гласували над 51 процента от имащите на глас в България и Народното събрание е лигитимно пред международните финансови институции и пред ЕС…!?!
Това първо и второ, автоматично задължителното гласуване вдига цифрата на малките партии, които трябва да минат 4 % -товата бариера за да попаднат в Парламента…!!????
Какво имам предвид, ако за 43 -то Народно събрание попаднаха в парламента партии с гласували за тях примерно 80 хиляди гласа, то при сегашните условия – задължително гласуване този праг вече е 120 000 гласували за партията ти…!?!?!
Това прави автоматично членове на Парламента по-малко на брай партии и по лесно се постига – кворум и задкулисни договорки…!?!?!?!?
Тук не визирам измамите по време на избори изобщо, тук насочвам вашето внимание единствено и само по отношение на личността –  Мая Манолова, защо  не атакува пред Конституционния съд – задължителното гласуване,…!?!?!
Защото така и е било заповядано от  куклуводите в сянка, от тези които я държат на каишка …!?!?!?

 

ВСИЧКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ СА ИЗПАДНАЛИ В УЖАС ОТ АПАТИЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ПО ОТНОШЕНИЕ – ОТКАЗ ОТ ГЛАСУВАНЕ….!?!?!ВЕЧЕ НЕ МОГАТ ДА РАЗЧИТАТ И НА ЦИГАНИТЕ, ЗАЩОТО ЦИГАНИТЕ И ТЕ ИЗБЯГАХА ОТ БЪЛГАРИЯ И ЖИВЕЯТ И РАБОТЯТ В ЧУЖБИНА…!?!?!?!?ЦЕЛИ МАХАЛИ СА СЕ ПРЕХВЪРЛИЛИ В РАЗЛИЧНИ ГОЛЕМИ ГРАДОВЕ В ЕВРОПА И НЕ ИСКАТ ДА ЧУЯТ И ЗА БЪЛГАРИЯ..!?!?!ТАКЪВ Е ПРИМЕРЪТ В ГРАД – ЛЮДВИХСХАФЕН в ГЕРМАНИЯ, КЪДЕТО ИМА НАД 5000 ЦИГАНИ от БЪЛГАРИЯ..!?!?!

АЗ БЯХ ТАМ,  ГОВОРИХ  и    СЕ ВИДЯХ ЛИЧНО с НЯКОИ от  ТЯХ, ГОВОРИХ с ТЕЗИ от РУСЕ…!?!?!?!?

МАЯ МАНОЛОВА ОБСЛУЖВА ИНТЕРЕСИТЕ на ПОЛИТИЧЕСКАТА ХУНТА и ВЪРХУШКА в БЪЛГАРИЯ, КОЯТО Е ПОД КОНТРОЛ НА ЦИОНСТИТЕ от ИЗРАЕЛ..!?!?!?

ГОДИНИ НАРЕД ДЛЪЖНОСТТА – ОМБУДСМАН в БЪЛГАРИЯ ИМАШЕ ФОРМАЛЕН ХАРАКТЕР…!?!?!?!

ПОЛИТИЧЕСКАТА ХУНТА СЪЗДАДЕ МОНОПОЛА НА БАНКИТЕ и СЪЗДАДЕ ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИТЕ – ЧСИ-та….!?!?!

СЪЗДАДЕ ТАКА НАРЕЧЕНИЯ : ПРОБЛЕМ – РЕАКЦИЯ – РЕШЕНИЕ..!?!

ПРОБЛЕМ  :
– СЪЗДАДЕ МОНОПОЛНИТЕ ОТНОШЕНИЯ НА КАРТЕЛА БАНКИТЕ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ИЗЕМВАНЕ НА ИМОТИ НА ГРАЖДАНИ , ИЗУСКУЕМОСТ ЕДНОСТРАННО НА КРЕДИТА и ДРУГИ, СЪЗДАДЕ ЧСИ -тата, КОИТО СА ЧАСТ ОТ ИКОНОМИЧЕСКОТО РОБСТВО в БЪЛГАРИЯ..!?!?!

РЕАКЦИЯ :
– НАРОДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ НА ТОВА РОБСТВО СЪС ВСЯКАКВИ ЗАКОНОВИ СРЕДСТВА…!?!?!?!?!?

РЕШЕНИЕ :
– МАЯ МАНОЛОВА – БОРЕЦ СРЕЩУ МОНОПОЛА НА БАНКИТЕ И БЕЗОБРАЗИЯТА НА ЧСИ – тата , ПРЕДСТАВЯЙКИ Я ЗА ЕДНА ЧИСТА , НЕОПЕТНЕНА и НЕЗАВИСИМА ЛИЧНОСТ, А ВСЪЩНОСТ ТЯ УЧАСТВАШЕ АКТИВНО В СЪЗДАВАНЕТО НА ЗАКОНИ в ПОДКРЕПА НА БАНКИТЕ И ЧСИ-тата..!!!????!???

И сега , към задкулисето в България :

НЕ НИ ПРАВЕТЕ на МАЙМУНИ, ЗАЩОТО НОМЕРА ВИ НЯМА ДА МИНЕ :

ПОДГОТВЯТЕ МАЯ МАНОЛОВА ЗА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ на РЕПУБЛИКА  БЪЛГАРИЯ , ОНАЯ РУСАТА ЖЕНА, КОЯТО ЩЕ ОПРАВИ БЪЛГАРИЯ…!!!

!!!!<<<<< НОМЕРА ВИ НЯМА ДА МИНЕ  >>>>>..!!!!

Автор на публикацията : Венци Ангелов -Чикагото, който представлява единствено и само себе си и зразява лично, независимо, обективно – честно и почтено  мнение , базиращо се на – ИСТИНАТА и САМО ИСТИНАТА….!!!!

МАЯ МАНОЛОВА – НАГЛА, ЛИЦЕМЕРНА И

ДВУЛИЧНА РОЖБА на ЕХИДНИТЕ : УЧАСТВА

в СЪЗДАВАНЕТО на ЗАКОНИ , СРЕЩУ КОИТО

ИМИТИРА БОРБА….

Скъпи Приятели, Скъпи Братя и Сестри..!!!

Сайта BASTA е абсолютно независим, разчитаме на вашата милостиня, на вашите добри човешки сърца за да разширяваме нашата изобличиелна дейност , за да изобличаваме – лъжата, измамата и гигантската манипулация , която ни прави глупци и слепци…!!! Искаме дроновете на сайта BASTA да литнат СВОБОДНО и да достигнат всяка точка на Родината ни..

Очакаваме Вашата милостиня към нашия , народния сайт BASTA..!!

ДАРИ НИ !

Ако искате да изразите вашето възмущение от направата и несправедливостта, която ви дерзае, то подайте фактологически информация на нашия сайт…Ако вие искате да останете анонимен, то това ваше желание ще бъде изпълнено.. Изобличи всички Корумпирани боклуци , които са паразитите на Народа на България..!!!

СИГНАЛИЗИРАЙ !!!

COMMENTS

WORDPRESS: 0