Венци Чикагото : ЕЙ РАПОН, НЕ МИ ГОВОРИ за ИКОНОМИЧЕСКИ РАЗСТЕЖ , А ИЗСЛУШАЙ КРИСТИЯН БОДУРОВ на 21 ГОДИНИ от РУСЕ, КОЙТО ЖИВЕЕ САМ и РАБОТИ В ГЕРМАНИЯ :

Откровен разговор с едно момче на 21 години от Русе , който сам живее и работи от няколко години в Германия.. Когато Министър Председателя на Републик...

ИСПАНСКАТА  ТЕЛЕВИЗИЯ “Antena 3”: АРЕСТУВАХА СЛУЖИТЕЛИ НА ЛЕТИЩЕ БАРАХАС В МАДРИД ЗАРАДИ КУФАРИ С КОКАИН…!?!?!?
Красимир Димитров: Илюминатите поробиха цялото човечество, България ще го освободи
!!! Венци Чикагото : ХВАЛИПРЪЦКОТО – БОЙКО М. БОРИСОВ…
Откровен разговор с едно момче на 21 години от Русе , който сам живее и работи от няколко години в Германия.. Когато Министър Председателя на Република България – Бойко МЕТОДИЕВ Борисов ви говори за икономически разстеж, слагайте розовите шапки и очила… Казвам се Кристиян Бодуров и съм на 21 години от Русе живея в Германия сам
Тук съм защото в България нямам какво да ям и най -малкото не мога да си позволя. Няма бъдеще за града ни… 


Скъпи Приятели, Скъпи Братя и Сестри..!!!

Сайта BASTA е абсолютно независим, разчитаме на вашата милостиня, на вашите добри човешки сърца за да разширяваме нашата изобличиелна дейност , за да изобличаваме – лъжата, измамата и гигантската манипулация , която ни прави глупци и слепци…!!! Искаме дроновете на сайта BASTA да литнат СВОБОДНО и да достигнат всяка точка на Родината ни..

Очакаваме Вашата милостиня към нашия , народния сайт BASTA..!!

ДАРИ НИ !

Ако искате да изразите вашето възмущение от направата и несправедливостта, която ви дерзае, то подайте фактологически информация на нашия сайт…Ако вие искате да останете анонимен, то това ваше желание ще бъде изпълнено.. Изобличи всички Корумпирани боклуци , които са паразитите на Народа на България..!!!

СИГНАЛИЗИРАЙ !!!

COMMENTS

WORDPRESS: 0