!!! АЛЛЛЛЛЬООООО, БИСЕКСУАЛНИЯ – ЦАЦАРОВ : КОЙ ОТКРАДНА ПАРИТЕ от ИЗГРАЖДАНЕТО на ” УНИКАЛНОТО СЪОРЪЖЕНИЕ на ГРАНИЦАТА….

Аллллльоооо, господин бисексуален Главен Прокурор – Сотир Цацаров , страшилището за много хорица в България…. Аз Венци Ангелов – Чикагото те питам, ко...

BREAKING NEWS :24 УБИТИ в ЦЪРКВА в ТЕКСАС
АХ , ТИ ДОЛНА МАСТИЙО – БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ…!!!
!!!! ЗАТВОР за ВСИЧКИ КОРУМПИРАНИ – КМЕТОВЕ , СЪДИИ , ПРОКУРОРИ , ВИСШИ ПОЛИЦАИ КОИТО…

Аллллльоооо, господин бисексуален Главен Прокурор – Сотир Цацаров ,
страшилището за много хорица в България….

Аз Венци Ангелов – Чикагото те питам, кой открадна парите за изграждането на ” уникалното съоръжение ” по границата ни с Турция…!?
В публичното пространство се говори , че стойността на съоръжението е достигнало умопомрачителната сума от ДВЕСТА МИЛИОНА ЛЕВА , като за един линеен метър за похарчени между 1000  и 1500 лева…!?
За линеен метър ….!?
От тази снимка, която е истинска се вижда, че са излети само стъпки в основата на металните стълбове, а съм сигурен , че в ПРИЕМНО – ПРЕДАВАТЕЛНИТЕ ПРОТОКОЛИ са посочени, че в извършените дейности   СМР -та са излети фунтаменти и всички свързани с това дейности – куфражи, монтажи, бетони,желязо,  демонтаж на куфраж, труд и други…
Сигурен съм , че това ” уникално техническо съоръжение е изградено в нарушение на утвърдения проект….Защо…???
Защото не е възможно да се изгради такова съоръжение, без да се изгради стабилна бетонова основа с дълбочина на изкопа минимум един метър и един метър широчина…
Къде е спала фирмата, извършваща строителния надзор , за извършване на всички дейности по изграждането на оградата..!?

Аз съм изграждал сгради, преди да се излее бетон, надзорната фирма идва, проверява куфража, начина на полагане на армировката и тогава разрешава да се излеее бетона..
Тук това е проспано за сметка на лично и фирмено облагодетелстване, т.е имаме извършени множествени престъпления, както от фирмата изпълнител, така и от надзорната фирма, така и от този който е приел съоръжението – държавата….!?
И  това е една от причините на заседание на Министърски съвет да се използва един трик – засекретява се съоръжението по границата – оградата ни с Турция,    като важно  съоръжение от националната ни сигурност…
Защо…!?   За да не лъсне крадливия задник на поредната фирма от обръча от фирми на Париотите или криминалната тежка организирана престъпна група Г.Е.Р. Б…..

Скъпи Приятели, Скъпи Братя и Сестри..!!!

Сайта BASTA е абсолютно независим, разчитаме на вашата милостиня, на вашите добри човешки сърца за да разширяваме нашата изобличиелна дейност , за да изобличаваме – лъжата, измамата и гигантската манипулация , която ни прави глупци и слепци…!!! Искаме дроновете на сайта BASTA да литнат СВОБОДНО и да достигнат всяка точка на Родината ни..

Очакаваме Вашата милостиня към нашия , народния сайт BASTA..!!

ДАРИ НИ !

Ако искате да изразите вашето възмущение от направата и несправедливостта, която ви дерзае, то подайте фактологически информация на нашия сайт…Ако вие искате да останете анонимен, то това ваше желание ще бъде изпълнено.. Изобличи всички Корумпирани боклуци , които са паразитите на Народа на България..!!!

СИГНАЛИЗИРАЙ !!!

COMMENTS

WORDPRESS: 0