Паника в Калифорния! Започна ли подготовката за глобалната катастрофа?! (ВИДЕО)

В Калифорния на 11 октомври, шофьорите, които пътуваха от Сан Хосе в Оукланд по шосе 880, са забелязали десетки странни ТИР-ове, които са се движели в...

ПОДЗЕМНИТЕ ГРАДОВЕ И БАЗИ НА ИЛЮМИНАТСКИЯТ ЕЛИТ
ЕКСКЛУЗИВНО: НЛО НАД КАЗАНЛЪК !!!
12 сантиметра сняг в Колорадо

В Калифорния на 11 октомври, шофьорите, които пътуваха от Сан Хосе в Оукланд по шосе 880, са забелязали десетки странни ТИР-ове, които са се движели в дълга колона.

Един от шофьорите е успял да снима на видео точно такъв конвой, в който е имало 18 големи камиона. Шофьорът се свързал със журналисти, защото камионите били много необикновени. Всички те били еднотипни и еднакви. Колоната им била съпроводена и охранявана от много полицейски патрулки, а в опашката пътували няколко специализирани автомобила с включена светлинна сигнализация.

Шофьорът, както и други очевидци обърнали внимание, че камионите нямат никакма маркировка, което е недопустима за транспортна компания. Освен това всеки камион бил снабден със съвременно устройство за проследяване. Тази информация, публикувана от Intellihub и други СМИ, е тема на бурно обсъждане от блогъри и потребители на социалните мрежи. Огромното болшинство от тях са на мнение, че властите се готвят за надвиснала глобална катастрофа.

 

Скъпи Приятели, Скъпи Братя и Сестри..!!!

Сайта BASTA е абсолютно независим, разчитаме на вашата милостиня, на вашите добри човешки сърца за да разширяваме нашата изобличиелна дейност , за да изобличаваме – лъжата, измамата и гигантската манипулация , която ни прави глупци и слепци…!!! Искаме дроновете на сайта BASTA да литнат СВОБОДНО и да достигнат всяка точка на Родината ни..

Очакаваме Вашата милостиня към нашия , народния сайт BASTA..!!

ДАРИ НИ !

 
Ако искате да изразите вашето възмущение от направата и несправедливостта, която ви дерзае, то подайте фактологически информация на нашия сайт…Ако вие искате да останете анонимен, то това ваше желание ще бъде изпълнено.. Изобличи всички Корумпирани боклуци , които са паразитите на Народа на България..!!!

СИГНАЛИЗИРАЙ !!!

COMMENTS

WORDPRESS: 0