ХА..ХА..ХА : ПОДЛОГИТЕ на ПОЛИТИЧЕСКАТА ХУНТА и ВЪРХУШКА – БНТ, БТВ и НОВА ТВ, големи електронни медии и вестници на ПРОТЕСТ.

Здравейте Скъпи Приятели. !!! Днес , журналисти от различни медии протестираха , срещу тези, които им дават рушвети – гнусутиите от политическите парт...

!!! ВИДЕО ОБРЪЩЕНИЕ до ХВАЛИПРЪЦКОТО – БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ – МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ на БАНАНА КАУНТРИ – БУЛГАРИСТАН…!!!!
Европа в краката на Борисов!
!!….Венци ЧИКАГОТО : ШЕФЪТ на ДАТО – ЦВЕТАН КИТОВ…

Здравейте Скъпи Приятели. !!! Днес , журналисти от различни медии протестираха , срещу тези, които им дават рушвети – гнусутиите от политическите партии – ГЕРБ, БСП и ДПС..
Колкото си по угоден, нагъл,, циничен , безсрамен, алчнен, безкруполен,колкото повече лъжи и измами изричаш в национален ефир, то ти заемаш челна позиция в списъка – ” НАШ ЧОВЕК “. Сред проституиращите журналя в България се мисли, че всички изброени качества и ” ценности” са гарант за благополучие, добра кариера, които носят едно и само едно – мангизи..
Днес да си журналист в голяма национална телевизия и електронна медия е синоним на – мазен политик , измамник и мошенник по време на избори…Много, много малък процент от всички журналисти, държат на своята чест, достойнство и етични качества, отстояват и защитават истината , такава каквато е тя.Тук е необходимо да отбележа, че единствено разследващите журналисти от сайта АФЕРА заемат един малък остров сред разбеснелите се рожби на еидните -поръчковите журналя и са като една малка светлина в мрачния тунел на свободното слово в Родината ни… Всеки един да се замисли, колко неудобни върпоса са зададени на Министър Председателя – РАПОНА – Бойко М. Борисов , колко..!? Единични случай , когато трябва да се угоди на БСП или ДПС…..
Представяме ви типичен пример на политическу курвалък и проституция от  S  KLASA , журналистката от вестник 24 часа – Христина Кръстева, която издаде книга за ТИКВАТА ..
Сред журналистическите среди се говори за хонорар в умопомрачителния размер от ЕДИН МИЛИОН ЛЕВА…!!!
Колко е вярно, попитайте някой ваш приятел журналист, дали е точна сумата…/слагаш снимката с книгата/ 
Това селфи се завъртя във фейсбук пространството и е на самата журналистка, след като сексуално е обслужила  в къщата му в Банкя Министър Председателя на Република България за трети път – Бойко Методиев Борисов, направено е с нейния личен телефон, който е хакнат и са свалени тези снимки..Кой е този смелчага ние не знаем, но знаем че има още много пикантни снимки включително  с човека- слънце.!?./слагаме селфито/

Днешния протест на проституиращите поръчкови журналисти е поредния фарс и евтина театрална постановка, за да се покаже пред ЕС , че в България има свободна журналистика..които отстояват “мъжки” своята чест…Ние смятаме, че по достнойно за тях, би било да протестират не пред Министерски съвет, а на околовръстното на София, при проститутките които обслужват шофьорите на автомобилния трафик…

https://www.facebook.com/krasimir.dimitrov.3150/posts/1686551764712845

 

Скъпи Приятели, Скъпи Братя и Сестри..!!!

Сайта BASTA е абсолютно независим, разчитаме на вашата милостиня, на вашите добри човешки сърца за да разширяваме нашата изобличиелна дейност , за да изобличаваме – лъжата, измамата и гигантската манипулация , която ни прави глупци и слепци…!!! Искаме дроновете на сайта BASTA да литнат СВОБОДНО и да достигнат всяка точка на Родината ни..

Очакаваме Вашата милостиня към нашия , народния сайт BASTA..!!

ДАРИ НИ !

Ако искате да изразите вашето възмущение от направата и несправедливостта, която ви дерзае, то подайте фактологически информация на нашия сайт…Ако вие искате да останете анонимен, то това ваше желание ще бъде изпълнено.. Изобличи всички Корумпирани боклуци , които са паразитите на Народа на България..!!!

СИГНАЛИЗИРАЙ !!!

COMMENTS

WORDPRESS: 0