!!!….ЕКСКЛУЗИВНО ..: КМЕТИЦАТА на ГАБРОВО – ТАНЯ ХРИСТОВА ЛЮБОВНИЦА на ГЪЛТАЧА….

Дата: 04/02/2015 г. Габрово !!!….ЕКСЛУЗИВНО ..: КМЕТИЦАТА на ГАБРОВО – ТАНЯ ХРИСТОВА , ЛЮБОВНИЦА на ГЪЛТАЧА на САБИ – Вицето на РАПОНА Борис- OFF – ТО...

АТИНА ОБЯВИ : РАЗДАВАМЕ 1 МИЛИАРД ЕВРО на БЕДНИТЕ ..!?
BREAKING NEWS :24 УБИТИ в ЦЪРКВА в ТЕКСАС
ШЕЙТАНА – ЦИОНИСТ – ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ

Дата: 04/02/2015 г. Габрово

!!!….ЕКСЛУЗИВНО ..: КМЕТИЦАТА на ГАБРОВО – ТАНЯ ХРИСТОВА , ЛЮБОВНИЦА на ГЪЛТАЧА на САБИ – Вицето на РАПОНА Борис- OFF – ТОМИСЛАВ ДОНЧЕВ, осигурява МИЛИОНИ ЕВРО ПЕЧАЛБИ на ОБРЪЧА от ФИРМИ на ПП ГЕРБ от ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ с НАГЛАСЕНИ КОНКУРСИ …!!!

В последните няколко дена сме свидетели на разиграваща се поредната евтина театрална постановка, с главни действащи лица – новите гнусутийки на БСП..Видите ли, кметицата на Габрово е назаначавала в общината близки, познати, кумове и какви ли нещеш хора от обкръжението и…
Ами и по времето на тройната коалиция, БСП и ДПС вършеха същото, но много бързо забравиха това…
И покрай всичката дандания, нито думичка за европейските поръчки, кои фирми ги изпълняват, на какви стойности са факторирани всички строителни материали, на какви стойности са представени в протоколите машиносмените на всичката използвана техника, а дали фирмите изпълнителки са си платили всички данъци към държавата, ами дали тези фирми са имали достатъчно брой назаначени служители – строители за да извършат всички СМР -строително монтажни дейностив тях и дали са платили и социални осигуровки..
Цялата тази информация, безпроблемно би била достъпна на гнусутийките от БСП по закона за достъп до общественс информация..
Депутастката на БСП от Габрово била пуснала сигнали до Прокуратурата и какво от това…От там започва договарянето, за да бъде спрян сигнала…
Лично посетих Габрово на 04/02/2015, направих клип, допста е интересен…
Моето мнение е че Габрово е един западнал, всекидневно обезлюдаващ се град, град на сенките и мрака, град не по различен от всеки един град , който е под контрола на Политическата ХУНТА и ВЪРХУШКА на ОПГ – ПП Г.Е.Р.Б….!!!!
Томислав Дончев от дълги години е в любовни взаимоотношения с кметицата на Габрово – Таня Христова, но нито дума за това от гнусутийките на БСП..
Нима не е пошло, долно, гнусно, урудско и форма на върховен цинизъм да назначиш любовницата си за кмет на поста , който преди това ти си заемал на една не малка община…. Какво е това..??
Скъпи Приятели..Наблюдаваме една свръх активност на членове на БСП, които се събудиха от будната кома в която бяха изпаднали в продължение на няколко години…А някои даже ни ги поднасят като герои….
БСП не е по-различна от ПП ГЕРБ и всяка друга партия..Погледнете какви ги вършат в Община Русе, където Председател на Общинския съвет на Русе с 6 общински съветници от БСП е председателя на местната структуеа на БСП в града, срещу 21 общински съветници от ПП ГЕРБ..
Как ви се струва това, не е ли задкулисно управление на град Русе…?
Кмет е Пламен Стоилов , втори мандат от ПП ГЕРБ…Мислите и чувствата ги оставям на избора на всеки един от вас…

Източниu на инфо :
https://www.blitz.bg/politika/obvinikha-tomislav-donchev-za-iztochvane-na-evrofondove_news258032.html

 

 

Скъпи Приятели, Скъпи Братя и Сестри..!!!

Сайта BASTA е абсолютно независим, разчитаме на вашата милостиня, на вашите добри човешки сърца за да разширяваме нашата изобличиелна дейност , за да изобличаваме – лъжата, измамата и гигантската манипулация , която ни прави глупци и слепци…!!! Искаме дроновете на сайта BASTA да литнат СВОБОДНО и да достигнат всяка точка на Родината ни..

Очакаваме Вашата милостиня към нашия , народния сайт BASTA..!!

ДАРИ НИ !

COMMENTS

WORDPRESS: 3
 • comment-avatar

  Всички казваме ” Бог бави но не забравя”! Нима винаги трябва да се осланяме на Него? Бог ни е дал разум с който да взимаме правилните решения, но за съжаление решенията сме ги оставили за “другия”,” някой си”!

  • comment-avatar

   Мила Евгения БОГ нас иска действия в правилната посока всичко което се случва пред нашите очи е план божий.
   Какво имам в предвид ? Ако 2009 година ние ви бяхме казали, че Бойко Методиев Борисов е лъжец и измамник и манипулатор, че е извършвал куп престъпления включително и убийства в БЪЛГАРИЯ, колко човека щяха да ни повярват. С днешна дата 08.10.2017г. и най-малките деца знаят, че Бойко М. Борисов е един голям лъжец мошеник и измамник, горд притежател на над 20 млрд. евро. Това е божият план събуждане на слепи, глухи и неми…

 • comment-avatar
  РУМИ 9 месеца

  ТАНЯ ХРИСТОВА Е ЛЮБОВНИЦА НА ТОМИСЛАВ ДОНЧЕВ,ТОВА ГО ЗНАЕ ВСЕКИ ГАБРОВЕЦ,ВСЕКИ ЗНАЕ ТЯХНАТА НАГЛОСТ ,И КРАЖБИ НА ДЪРЖАВНИ ПАРИ НО ГОСПОДА ИМА ГОСПОД ЗА ТИЯ ПОМИАРИ.