ВЪЛНАТА ОТ ЕВАКУАЦИИ НАДМИНА 100 МИЛИОНА ДУШИ И ОБХВАНА РЕДИЦА ДЪРЖАВИ

Стягат ли се за нещо? ВЪЛНАТА ОТ ЕВАКУАЦИИ НАДМИНА 100 МИЛИОНА ДУШИ И ОБХВАНА РЕДИЦА ДЪРЖАВИ **** Само в Москва днес евакуираха 120 000 души Днес Фейс...

СВЕТОВНОТО ПРАВИТЕЛСТВО В СЯНКА СИ ПРАВИ СВОИТЕ ЕКСПЕРИМЕНТИ И ТЕСТОВЕ ЧРЕЗ ЕНЕРГИЙНИТЕ СИ ПЛАЗМЕНИ ЛЪЧЕВИ ОРЪЖИЯ
ЕКСКЛУЗИВНО: НЛО НАД КАЗАНЛЪК !!!
ПОДЗЕМНИТЕ ГРАДОВЕ И БАЗИ НА ИЛЮМИНАТСКИЯТ ЕЛИТ

Стягат ли се за нещо?
ВЪЛНАТА ОТ ЕВАКУАЦИИ НАДМИНА 100 МИЛИОНА ДУШИ И ОБХВАНА РЕДИЦА ДЪРЖАВИ
**** Само в Москва днес евакуираха 120 000 души

Днес Фейсбук ме подсети за мой пост, пуснат точно преди година – на 6 октомври 2016 г. Покрай това се присетих и за др. такива мои постове. Тези новини никъде ги нямаше по родните медии, а и световните не им обърнаха внимание

Постът от 6 октомври 2016 се казваше:
“След Германия, САЩ, Израел:
И РУСИЯ ПОДГОТВЯ ГРАЖДАНСКАТА СИ ЗАЩИТА ЗА…?
**** В учението ще участват 60 млн. души”
https://www.facebook.com/grigor.lilov/posts/1084585621657376

За САЩ (и Израел) съобщих малко по-рано – в друг пост на 27 септември 2016 г. Поводът беше заповедта на Обама за “месец на готовността”. И това беше пропуснато от медиите.

На 6 октомври мин. г. отново разгледах масовите учения на гражданската защита (вкл. и Китай).
На 14 октомври мин. г. съобщих за Изпълнителна заповед и секретна директива № 40 на Белия дом за “непрекъсваемост” – на живота, дейностите, работата на инфраструктурата
(*** пост “Пред апокалипсис ли сме”)

~~~~~ ~~~~~ ~~~~~~
Днешната новина е, че 120 000 души бяха евакуирани със светкавична скорост в Москва заради заплахи за минирани 130 обекта – от гари до училища.
За цяла Русия данни не дават.
За ставащото там – от средата на септември насам се мълчеше у нас като при заповед по армията.

Затова на 18 септември пуснах поста:
“Хибридни войни? КАКВО СТАВА В РУСИЯ?”
и посочих за този ден над 20 000 евакуирани само в Москва и четвърт милион в цялата страна. Чак след 2 дни родните медии оживяха с по някоя информацийка на тази тема.
Днес руската Федерална служба за сигурност (ФСБ) заяви, че организаторите на тази, как да я нарека, “кампания” са 4 руски граждани в чужбина със съучастници в страната. Никакви конкретни данни обаче не бяха дадени и затова не приемам казаното на доверие.

По мои сметки за този период досега са евакуирани поради такива заплахи поне над 14 млн. руснаци!!!!! Над 14 млн.!!!!

——————————————————
И нямаше как да не се сетя за евакуациите покрай разни инциденти, природни явления, както и неприкрити учения, започнали мин. г. в Русия заедно с тези в САЩ, Германия, Израел, Китай и т.н.
——————————————————

Ето ви например една новина от Германия – от 30 август, т.е само преди месец. Във Франкфурт евакуираха също светкавично (за по-малко от час преместиха хората) 70 000 души.
Въобще там такива евакуация заради “неизбухнали бомби от Втората световна” зачестиха подозрително (бомби преди повече от 70 г.) Например в Аугсбург евакуираха пак заради “бомба” 54 хил. жители. Пак на пожар се подготвиха за приема на 2 милиона мигранти, поканени от Меркел.
Не между другото – това беше и най-мащабна тренировка на страната да посрещне извънредни събития.

Разбира се, САЩ и Русия като най-големите страни евакуират най-мащабно. За урагана “Ирма” написах следното в поста си от 9 септември:
******* “Евакуираните стигнаха почти 7 млн. души. Други 14 млн. очакват апокалипсиса в укрития.
Дори и да е попресилен драматизмът, американските власти провеждат най-голямото и мащабно учение на гражданската си защита, вкл. с участието на кораби и самолетоносач, които се пребазират до бреговете на Флорида въпреки опасния щорм.
Със сигурност това ще е добра тренировка за задаващите се времена на промени в климата и др. опасности.” ******** (край на цитата)

Както вече се знае, ураганът от 5 степен се разходи из американската континентална територия като тропическа буря и катаклизмът не се състоя.
Имаше и опустошителен ураган “Харви”, който също не се състоя като опустошение.

Другата новина от днес наред с Москва е, че три американски щата обявиха извънредно положение заради наближаващия ураган “Нейт”. Забележете, че той е тропическа буря и се очаква да е скромната 1 степен. Но евакуацията тече.

______________________________________________
Оценявам, че над 100 млн. души в тези държави са евакуирани за изминалите месеци от времето, която за първи път съобщих за ученията и разни секретните директиви, заповеди и т.н.
Това е огромна величина. Например тя е 2 и нещо пъти една немалка Испания!
_____________________________________________

Разбира се, новините за такива евакуация въобще ги няма в родните медии или се пускат по чудо.
В световните ги има, но как? За разлика от мен никой не изрази съмнения около един катастрофален ураган, който щял да попилее част от САЩ.

И въобще никой и никъде не обвързва низа от събития – за руски учения с 60 млн човека, за природните бедствия в САЩ с десетките милиони в укритията и десетките милиони евакуирани, със скритата страна на мигрантското цунами и зачестилото откриване на бомби в Германия и т.н., та чак до евакуациите в Китай…

В САЩ – урагани, в Русия – развихрен телефонно-компютърен тероризъм без нито един взрив, в Германия – бомби от Втората световна и осигуряване спешно на условия за живот на милиони мигранти, в Израел – невероятни пожари, в Китай – наводнения и замърсен въздух…
Причини – дал Господ.
Само Господ ли е обаче зад евакуациите?!

COMMENTS

WORDPRESS: 2
  • comment-avatar
    Марияна 10 месеца

    Не зная за другите държави, но т.н зачестили евакуации заради открити бомби в Германия са свързани с мащабното строителство и по-голямата дълбочина на изкопите, които се правят. Досега се е строило на плитко и както се оказва директно върху бомбите, останали заринати под някогашните развалини. А бомби винаги са се откривали и са се евакуирали улици и квартали, но е имало и доста жертви. Обаче големите неизбухнали бомби са по-надълбоко и затова сега се евакуират повече хора. Обаче не виждам защо нашите медии трябва да се занимават с това.

    • comment-avatar

      Нашите медии не се занимават с нищо !!! Сайта на БАСТА единствено и само публикува цялата истина. Но в този случай всичко е дирижирано от господарите. Всичко е един панаир и цирк в който ни карат ние да сме клоуните, но това няма да им се получи !!!