ШЕЙТАНА – ЦИОНИСТ – ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ

!!! ШЕЙТАНА – ЦИОНИСТ – ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ : “ ХИСБУЛА СТОЯТ зад АТЕНТАТА в САРАФОВО” ПРОКУРОРА по ДЕЛОТО :” НЯМА ТАКИВА ДАННИ..” !!! Венци Ангелов – Чик...

EКСКЛУЗИВНО: Разяснение как се тормозят и убиват хора от правосъдието в България.
!!! ЦИНИЗЪМ и МЕРЗОСТ : МИНИСТЪР – МАСОН – НИКОЛАЙ ПЕТРОВ УЛИЧЕН в КРАЖБА за МИЛИОНИ…ЦАЦАРОВ СИ БЪРКА в ЗАДНИКА и НИЩО НЕ ПРАВИ 7 МЕСЕЦА…..
!!! Венци Чикагото : ЖЕСТОКА ЧУДОВИЩНА ЕКЗЕКУЦИЯ в НОВИ ИСКЪР от “ЕДНО КОПЕЛЕНЦЕ – СИН на ПОЛИТИК от ПП ГЕРБ”…!?!?!/

!!! ШЕЙТАНА – ЦИОНИСТ – ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ : “ ХИСБУЛА СТОЯТ зад АТЕНТАТА в САРАФОВО” ПРОКУРОРА по ДЕЛОТО :” НЯМА ТАКИВА ДАННИ..”

!!! Венци Ангелов – Чикагото, директно от брега на Африка…!!! 22/09/2017 година…!!!
ЦИОНИСТА – Цветан Цветанов : ” НАПРАВИХМЕ ОБОСНОВАНО ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ , ЧЕ ВОЕННОТО КРИЛО на ХИСБУЛА СТОЯТ зад АТЕНТАТА в САРАФОВО ” -04/02/2013 година .
ПРОКУРОР – Калина Чапкънова : “Няма каквито и да са нито данни, нито доказателства по делото за връзката на двамата обвиняеми с тази организация – Хисбула ” 20/09/2017 година .
На 04/09/2013 година , тогавашния вицепримиер и министър на МВР – Цветан Цветанов направи едно култово изказване с което една политическа партия -“Хисбула” в ливанския парламент бе включена от ЕС в списъка с терористичните организации в света и се наложиха санкции спрямо нея…!!!
https://www.24chasa.bg/Article/1757169
Преди атентата в Сарафово -18/07/2012 година , лично шефа на ЦРУ – Дейвид Петриъс при посещението си в София на 05/06/2012 г предупреждава Министър Председателя на Република България – Б М.Борисов ,Министър на МВР – Цв. Цветанов и висши служители на МВР и ДАНС , ЧЕ ЩЕ БЪДЕ ИЗВЪРШЕН АТЕНТАТ НА ТЕРИТОРИЯТА на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ от групировката – “Ал Кайда ”
https://offnews.bg/…/voenniat-strateg-dejvid-petreas-64301.…
Практиката на ЦРУ е когато установят, че МОСАД организират атентати под Фалшив Флаг по целия свят е да предупреди съответното правителство за подготвящият се атентат и се отрдръпва за да наблюдава реакцията на съответното правителство и обвързаността му с правителството на ЦИОНИСТИТЕ от ИЗ-РА-ЕЛ…!!!
При посещението си в София в началото на месец ЮНИ 2012 година, шефа на ЦРУ – Дейвид Петреъс е приложил абсолютната същата тактика, казал е и се е отдръпнал..
Атентата се случва, независимо , че всички в България са предупредени..!!!
– Няма създаден щаб, няма създаден план как да се противодейства, просто атентата е оставен да случи, лично под заповедите на ШЕЙТАНИТЕ – ЦИОНИСТИ -БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ и ЦВЕТАН Цветанов ..Загиват нищо неподозиращи израелски граждани и шофьора на българския автобус….
– Един ден преди атентата в Сарафово се е получило телефонно обаждане, че такъв атентат ще се случи и лично по разпореждане на Министъра на Вътрешните Работи – Цветан Цветанов този запис е унищожен..

– Служителя от ДАНС предоставил тази оперативна информация е репресиран , бяга от страната със своето семейство, за да не бъде физически елиминиран…!!!
На 20/09/2017 година бе дадено ход на делото за атентата в Сарафово, приети са исковете на пострадалите…
Прокурора по делото Калина заявява категорично, че няма никакви данни, доказателства, че Военното крило на ХИСБУЛА стоят зад атентата в Сарафово….Между другото , ”
ttps://www.actualno.com/crime/obvinenieto-…
– ПП ” ХИСБУЛА ” започват свое разследване и стигат до ужасяващата истина, че агент на МОСАД , внедрен в редиците на ливанската политическа опартия – Мохамед Шорба е организирал атентата в Сарафово, за което е получил над 1 МИЛИОН ДОЛАРА от МОСАД….
https://clubz.bg/12236-hizbula_arestuva_mozyka_zad_atentata…
Скъпи Приятели, Скъпи мои Братя и Сестри..!!!!
Днес е 22/09/2017 година и гледам доста хора са се окичили с една мартеничка – ” 22 СЕПТЕМВРИ – ДЕН на НЕЗАВИСИМОСТТА на БЪЛГАРИЯ ” ..
За каква независимост говорите и празнувате, опомнете се…!!!
Всички политици са подвластни на парите , които крадат от нас имайки власт , спечелена с едни манипулатативни и измамни избори и този цирк се разиграва вече 28 години..!!!
Но, след създаващото се ГМО – ЧУДОВИЩЕ –
Политическия проект на Слави Трифонов – последния жокер на истинското задкулисие в Родината ни сме на ред НИЕ , тези които сме стъпали здраво на канарата – ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА, за да се случи един път и завинаги една ИСТИНСКА и ПЪЛНА ПРОМЯНА…!!!
ПП : КОЙ ЩЕ ПЛАТИ ОБЕЩЕТЕНИЕТО НА ПП ХИСБУЛА, КОГАТО ОСЪДИ БЪЛГАРИЯ ЗА УРОНВАНЕ НА НЕЙНИЯ МЕЖДУНАРОДЕН ПРЕСТИЖ ..
МИСЛЯ, ЧЕ СМЕТКАТА ТРЯБВА ДА Я ПЛАТИ ЛИЧНО – БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ и ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ…!!!!

COMMENTS

WORDPRESS: 0