!!! ШОК , МЕРЗОСТ и УЖАС…!!! БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ плющи в ГЕЙСКА-ХОМО -МАСОНСКА връзка Главния Прокурор – СОТИР ЦАЦАРОВ…

!!!! ИСТИНАТА и САМО ИСТИНАТА…..!!!!! ИСТИНАТА и САМО ИСТИНАТА…!!! Министър Председателя на Република България за трети път – Бойко МЕТОДИЕВ Борисов е...

!!! ЕКСКЛУЗИВНО…!!! ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ : “ Чикаго, МОСАД са подготвяли твоето убийство, имало е изготвен план в три варианта…..
МАСОНСТВОТО – УБЕЖИЩЕ на САТАНИСТИ -ПОЛИТИЦИ, КМЕТОВЕ и ВИСШИ ДЪЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ….!?!?!
!!! Венци Чикагото : ЖЕСТОКА ЧУДОВИЩНА ЕКЗЕКУЦИЯ в НОВИ ИСКЪР от “ЕДНО КОПЕЛЕНЦЕ – СИН на ПОЛИТИК от ПП ГЕРБ”…!?!?!/

  • !!!! ИСТИНАТА и САМО ИСТИНАТА…..!!!!! ИСТИНАТА и САМО ИСТИНАТА…!!!

Министър Председателя на Република България за трети път – Бойко МЕТОДИЕВ Борисов е в скрита хомосексуална -садомазо -гейска по масонска линия връзка с не кой да е , а човекът назначен да се бори с корупцията в нашата Родина, човекът , който трябва да защитава нашите човешки и граждански права – Главният Прокурор на Република България – СОТИР ЦАЦАРОВ …!!! Мерзоста, гнусутията, погнусата се е настанила трайно във висшите етажи на всички власти в много човеко подобни същества, които са отговорни за животите, съдбите на милиони български граждани в нашата Родина…!!! Живеем във времената на посевместната мерзост, цинизъм, лъжа, измама, манипулация и уникална за Европа бедност….. Живеем във времето , когато един новоизбран Президент на страната – Румен Радев заяви ясна и категорична позиция за борба срещу корупцията във високите етажи на властта по румънски модел, а същевременно той членува в една и съща масонска ложа с Главния Прокурор – С. Цацаров , където са положили братска клетва за вярност един на друг…!!!!

Живеем във времето , когато се крадат милиарди левове от републиканския бюджет и милиарди евро по различните европейски програми и няма нито един осъден кмет на голям град в България – тук мога да посоча кмета на град Русе – Пламен Стоилов, чрез който се усвояват милиони левове само и единствено от фирми приближени на ПП ГЕРБ .. В същото време, човекът назначен за Главен Прокурор на Република България – Сотир Цацаров, който трябва да поведе война срещу корупцията в България се плющи на задна прашка по резиденции и палати с Министър Председателя – Бойко Методиев Борисов и само можем да гадаем кой от тях е играл ролята на жена и е заемал поза френска любов….??? Скъпи Приятели, ще продължавам да ви поднасям всички ИСТИНИ до който се добера с една едничка цел…!!!! Единствено и само чрез – ИСТИНАТА и САМО ИСТИНАТА ние можем да изпепелим- обезличим – унищожим всички ония, които си мислят , че властта в Нашата Мила Родина – Майка България им е дадена Свисше – “ ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЕЛИТ на България “…!!!! Единствено покорен, верен , смирен пред Бог – Отец, Син и Свят Дух – Венци Ангелов – Чикагото…..!!!!

COMMENTS

WORDPRESS: 0