!!! ЕКСКЛУЗИВНО…!!! БАЙ ХУЯ -ХОМОСЕКСОФИЛА-ГЕЙ-БОЙКО М. БОРИСОВ ПЛАЩА 700 000 000 ЕВРО НА ПАТРИОТИТЕ ЗА ДА ИМА КАБИНЕТ…!!!

!!! Венци Ангелов – Чикагото, Барселона, Испания…!!! 26/04/2017 година…!! Подадената оставка на Кабинета на Борисов 2 е била планувана . Разработени с...

САЙТА BASTA в ПОДКРЕПА на ЕДНА ОБИКНОВЕНА БЪЛГАРКА от РОДОПИТЕ, ТЪРСЕЩА СПРАВЕДЛИВОСТ ЧРЕЗ ФЕЙСБУК…!!
Шпионира ли ни Facebook? Да, Facebook следи всяко наше действие,… НО КЛЕТКИТЕ СЪЩО НИ ШПИОНИРАТ
!!! Венци Чикагото : ЖЕСТОКА ЧУДОВИЩНА ЕКЗЕКУЦИЯ в НОВИ ИСКЪР от “ЕДНО КОПЕЛЕНЦЕ – СИН на ПОЛИТИК от ПП ГЕРБ”…!?!?!/

!!! Венци Ангелов – Чикагото, Барселона, Испания…!!! 26/04/2017 година…!!

Подадената оставка на Кабинета на Борисов 2 е била планувана . Разработени са два плана за нейното осъществяване..!! План А : Обвързване на Избори за Президент и Вицепрезидент на Република България с подаване на оставка на кабинета от страна на Бойко Методиев Борисов при загуба. Бойко Борисов се отървава от Костов и Протестна мрежа – Реформаторски блок , Гоце- Първанов – АВБ ..!!!! За задкулисните играчи са по евтини Обединените Патриоти – Каракачанов – Сидеров – СИМЕОНОВ…Плащат на един и се отървават от трима други играчи… План Б : Спечелване на Избори за Президент и Вицепрезидент на Република България от страна на ПП ГЕРБ …Не се подава оставка…Обединение Патриоти не подкрепят бюджет 2017 година и се отива на нови Предсрочни Парламентарни избори.. Разиграването на цирк за съставяне на Правителство в рамките на 43 -то Народно Събрание имаше за цел да бъде оставен кабинета на Борисов 2 в оставка но контролиращ ресурсите на страната до назначаването на Служебния кабинет от Президента Румен Радев… Кабинет Борисов 3 с план на действие до края на 2018 година , платени в брой 700 000 000 евро на Обединеноте Патриоти – Каракачанов – Сидоров – Симеонов…!!!

COMMENTS

WORDPRESS: 0